Adobe logo remix door Craig Ward ›
Meer over Adobe
Adobe verandert de wereld door digitale ervaringen. Onze creatieve marketing- en documentoplossingen bieden iedereen — van opkomende kunstenaars tot wereldwijde merken — de mogelijkheid om digitale creaties tot leven te brengen en deze te leveren aan de juiste persoon op het juiste moment voor de beste resultaten.


Zie voor een kort overzicht van onze geschiedenis, ons leiderschap en onze technologieoplossingen Korte feiten over Adobe.


Een onderzoekingscultuur.

Een onderzoekingscultuur.

We vinden het prachtig om dingen te onderzoeken, uit te proberen en te combineren om dingen beter te maken. De resultaten daarvan zie je overal: in ons bekroonde onderzoek en onze honderden octrooien; in ons programma "innovation-in-a-box", waaruit nieuwe producten naar voren zijn gekomen en in de werknemers-check-ins die onze mensen hebben geïnspireerd om fantastisch werk te leveren.
Zie hoe wij verder gaan ›

Creativiteit aanwakkeren bij jongeren.

Hoe verbeteren we wereldwijd het onderwijs? Via Project 1324, waarbij de jeugd digitale media creëert voor het vertellen van indrukwekkende verhalen waarmee sociale verandering teweeg wordt gebracht. Door programma's die bedoeld zijn om ondervertegenwoordigde jongeren te leren programmacode te schrijven. En door een toezegging van USD 300 miljoen aan Amerikaanse middelbare scholen met relatief veel kansarme leerlingen
Meer informatie over onze inzet voor het onderwijs ›
Creativiteit aanwakkeren bij jongeren.
De open-sourcing van ideeën

Innovatieversnelling

Adobe Kickbox is een bewezen open-sourceproces dat innovators helpt om hun ideeën te definiëren, te verfijnen, te valideren en te ontwikkelen. "Je kunt mensen niet gewoon betalen om te innoveren", zegt Mark Randall, Vice President of Innovation. "Ze moeten enthousiast raken om een probleem voor een klant op te lossen en het bedrijf moet daarachter gaan staan."

Adobe verwelkomt Mixamo.

De kracht van 3D nu ook beschikbaar voor de creatieve community.

Lees de aankondiging ›

Adobe Summit: The Digital Marketing Conference

Diepe inzichten. Gericht leren. Eindeloos netwerken. Summit is de conferentie voor digitale marketing die het allemaal biedt. Kom en zie hoe je creativiteit, content en data kunt combineren en fantastische ervaringen kunt creëren voor je klanten.
 
MAX. The Creativity Conference.