Adobe is wereldwijd toonaangevend op het gebied van oplossingen voor digitale marketing en digitale media. Met onze tools en services kunnen onze klanten baanbrekende content ontwerpen en deze gebruiken in media. Daarna kunnen ze deze content voortdurend optimaliseren en hiermee een groter bedrijfssucces realiseren. We helpen onze klanten hun content te maken, beheren, meten en monetiseren voor elk kanaal en scherm.

Zie voor een kort overzicht van onze geschiedenis, ons leiderschap en onze technologieoplossingen Korte feiten over Adobe.


Een onderzoekingscultuur.

Een onderzoekingscultuur.

We vinden het prachtig om dingen te onderzoeken, uit te proberen en te combineren om dingen beter te maken. De resultaten daarvan zie je overal: in ons bekroonde onderzoek en onze honderden octrooien; in ons programma "innovation-in-a-box", waaruit nieuwe producten naar voren zijn gekomen en in de werknemers-check-ins die onze mensen hebben geïnspireerd om fantastisch werk te leveren.
Zie hoe wij verder gaan ›

Samen positieve verandering teweegbrengen

Via ons Adobe Youth Voices-programma leren jongeren hoe ze door middel van digitale media sociale verandering teweeg kunnen brengen. Dit is slechts een van de manieren waarop we overal ter wereld het onderwijs verbeteren. Daarnaast maken we ons sterk voor het verbeteren van onze omgeving en onze communities.
Informatie over Adobe Youth Voices ›
Samen positieve verandering teweegbrengen
De open-sourcing van ideeën

Innovatieversnelling

Adobe Kickbox is een bewezen open-sourceproces dat innovators helpt om hun ideeën te definiëren, te verfijnen, te valideren en te ontwikkelen. "Je kunt mensen niet gewoon betalen om te innoveren", zegt Mark Randall, Vice President of Innovation. "Ze moeten enthousiast raken om een probleem voor een klant op te lossen en het bedrijf moet daarachter gaan staan."

Adobe verwelkomt Mixamo.

De kracht van 3D nu ook beschikbaar voor de creatieve community.

Lees de aankondiging ›

MAX. The Creativity Conference.

Ga dit jaar naar Adobe MAX. Ontmoet van 3 tot en met 7 oktober 5500 creatieve geestverwanten vanuit de hele wereld voor een week met sessies, labs, sprekers, evenementen, inspiratie en plezier – alles wat je nodig hebt om de rest van het jaar creatief te blijven.
MAX. The Creativity Conference.