Creëer merkervaringen die zakelijk succes stimuleren.

Urban Zoom van Jakob Wagner

 

Wat is Creative Cloud voor ondernemingen?

Creative Cloud voor ondernemingen biedt bedrijven alles wat ze nodig hebben om fantastische klantervaringen te ontwerpen voor elk apparaat of contactpunt. Met verbonden desktop- en mobiele apps plus cloudservices zoals Adobe Stock kun je op een efficiënte manier creëren en samenwerken. Ontvang geavanceerde versleutelingsopties en veilige implementatieopties om je content te beschermen. En optimaliseer resultaten door te integreren met Adobe Marketing Cloud.

Stimuleer contentsnelheid in je hele organisatie.

Creative Cloud voor ondernemingen is ontwikkeld om je te helpen de juiste content op het juiste moment bij de juiste klanten te krijgen.
Efficiënt creëren van content
Maak gebruik van 's werelds beste creatieve apps en services om prachtige klantervaringen te ontwerpen. Adobe CreativeSync verbindt automatisch je desktop, mobiele apps en cloudservices met elkaar en houdt je assets up-to-date en binnen handbereik, zodat je sneller kunt leveren.
Mogelijkheden voor ondernemingen
Beheer Creative Cloud, Marketing Cloud en Adobe Document Cloud vanuit een enkele console voor het configureren van je licentierechten. Je ontvangt tevens speciale 24/7 klantenondersteuning en onbeperkte Expert Services-trainingsessies voor je creatieve teams.
Marketing Cloud-integratie
Creative Cloud voor ondernemingen integreert met Marketing Cloud, zodat je gebruik kunt maken van data om je klanten beter te begrijpen, ontwerpstrategieën te bepalen en de campagne-ROI te verbeteren.

Bied boeiende content.

Het is niet eenvoudig om een constante stroom boeiende content te bieden, maar dat is precies wat je klanten verwachten. We hebben een wereldwijd onderzoek uitgevoerd onder 700 ondernemingen, om inzicht te krijgen in hoe ze voldoen aan de vraag door de meest boeiende klantervaring te bieden.

Dit is wat je ontvangt met Creative Cloud voor ondernemingen.

Creatieve apps van wereldklasse
Creatieve apps van wereldklasse
Ontvang de laatste versies van Adobe's creatieve desktopapps – inclusief Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC en het gloednieuwe Experience Design CC (Bèta) – plus mobiele apps waarmee je eenvoudig overal kunt creëren. En alles is verbonden met CreativeSync, zodat je altijd toegang hebt tot je laatste bestanden en assets op elk apparaat.
Alles weergeven voor desktopen mobiele apps ›
Cloudservices die het ontwerpproces versnellen
Cloudservices die het ontwerpproces versnellen
Vind de perfecte afbeelding of video via Adobe Stock voor ondernemingen. Vind het perfecte lettertype voor elk project met Adobe Typekit. En verkrijg rechtstreeks toegang tot deze en al je favoriete assets via je Creative Cloud Libraries, waarin je ook stijlgidsen kunt delen om de ontwerpconsistentie te helpen waarborgen. Deze services en meer zijn beschikbaar binnen je apps, zodat je creativiteit onafgebroken stroomt.
Geïntegreerde Adobe Stock
Geïntegreerde Adobe Stock
Maak een vliegende start met elk willekeurig creatief project, dankzij toegang tot miljoenen royaltyvrije foto's, illustraties, sjablonen, 3D-assets, video's en onze Premium-verzameling, rechtstreeks binnen je Creative Cloud-apps. Je realiseert een tot 10 keer grotere efficiëntie tijdens het werken met algemene stockservices.
De beveiliging en controle die je nodig hebt
De beveiliging en controle die je nodig hebt
Beheer implementatie en licenties vanuit de enkele, eenvoudig te gebruiken Adobe Admin Console. Bescherm je creatieve assets met versleuteling van gegevens tijdens opslag en verzending en veilige, speciale coderingssleutels. Je kunt ook gebruik maken van Federated ID/Single Sign-On om je IP verder te beschermen.

Implementeer en beheer op de eenvoudige manier.

Creative Cloud voor ondernemingen houdt de zaken eenvoudig voor IT, dankzij flexibele, veilige implementatieopties en geavanceerde versleuteling.

Bekijk meer Adobe-oplossingen voor ondernemingen.

 1. Wat is Creative Cloud voor ondernemingen? Wat is Creative Cloud voor ondernemingen?

  Creative Cloud voor ondernemingen is het essentiële creatieve platform met behulp waarvan ondernemingen voortdurend uitzonderlijke klantervaringen kunnen ontwerpen en publiceren.

  Creative Cloud voor ondernemingen biedt toegang tot alle nieuwste desktop- en mobiele apps en services van CC; biedt hosting-opties voor organisaties met geavanceerde IT-vereisten; en integreert met andere Adobe-oplossingen voor ondernemingen, inclusief Adobe Digital Publishing Solution en Adobe Marketing Cloud.

 2. Worden de Creative Cloud-toepassingen in de browser uitgevoerd via streaming of een virtualisatietechnologie? Worden de Creative Cloud-toepassingen in de browser uitgevoerd via streaming of een virtualisatietechnologie?

  De desktop-applicaties worden gedownload van Creative Cloud, maar worden lokaal geïnstalleerd en uitgevoerd. Ze worden niet gestreamd of gevirtualiseerd in de cloud.

 3. Wat doe ik als mijn organisatie geen Adobe ID’s wil gebruiken voor de aanmelding bij Creative Cloud? Wat doe ik als mijn organisatie geen Adobe ID’s wil gebruiken voor de aanmelding bij Creative Cloud?

  IT-beheerders beschikken over verschillende opties voor het implementeren van Creative Cloud voor ondernemingen. Als je echter de nieuwe Adobe Admin Console wilt gebruiken om gemakkelijk licenties te beheren, of als je je gebruikers toegang wilt geven tot cloudopslag of -services, moet je de creatieve apps op naam implementeren op basis van Adobe ID’s of Enterprise ID’s.

  • Adobe ID: Gebruiker maakt en is eigenaar van account, Adobe beheert aanmeldgegevens en verwerkt de aanmelding
  • Enterprise ID: Organisatie maakt en is eigenaar van account, Adobe beheert aanmeldgegevens en verwerkt de aanmelding
  • Federated ID: Organisatie maakt en is eigenaar van account, is via federatie verbonden met ondernemingsdirectory, bedrijf of school beheert aanmeldgegevens en verwerkt de aanmelding via Single Sign-On (SSO)

  Raadpleeg voor meer informatie Identiteittypen beheren. Daarnaast kun je Creative Cloud voor ondernemingen nog steeds implementeren met serienummers. Dit betekent dat gebruikers anoniem zijn en in offline omgevingen kunnen werken. Je beslist zelf welke optie het beste is voor je organisatie. Je kunt deze gebruikerstypen zelfs combineren voor verschillende gebruikers en groepen.

 4. Kan IT bepalen wie er toegang heeft tot Creative Cloud-opslag, services en toepassingen? Kan IT bepalen wie er toegang heeft tot Creative Cloud-opslag, services en toepassingen?

  Ja, IT beheert de implementatie van creatieve apps en updates door aangepaste implementatiepakketten (MSI- en PKG-bestanden volgens industriestandaarden) te maken met de gratis Creative Cloud Packager. Met de nieuwe Adobe Admin Console kan IT bepalen welke gebruikers en groepen binnen je organisatie toegang hebben tot cloudopslag en services.

 5. Wat doe ik als mijn organisatie niet meteen updates wil installeren zodra er nieuwe desktoptoepassingen beschikbaar zijn via Creative Cloud? Wat doe ik als mijn organisatie niet meteen updates wil installeren zodra er nieuwe desktoptoepassingen beschikbaar zijn via Creative Cloud?

  Je IT-team heeft volledige controle over welke apps, services en functies in pakketten worden opgenomen en worden geïmplementeerd, en wanneer dat moet gebeuren. Versies kunnen worden getest in een productieomgeving of via pilots voordat ze in de organisatie worden geïmplementeerd.