Creative Cloud. Gemaakt voor business.

Met Creative Cloud voor teams, verkrijgen creatieve professionals in kleine en middelgrote ondernemingen toegang tot alle nieuwste apps van Adobe, zodat ze naadloos kunnen creëren en samenwerken. En groepsbeheerders verkrijgen de controle die ze nodig hebben voor eenvoudige implementatie en eenvoudig licentiebeheer.

Verkoopafdeling VS: +1-800-443-8158
Video met klantverhaal van Red Antler
"Men kan nu bij ons binnenkomen en onmiddellijk aan het werk gaan...het heeft ons bedrijf echt veranderd." — Red Antler, merkenconsultancy, New York
Ontdek nog meer succesverhalen van klanten ›
 1. Kan ik van een individueel Creative Cloud-lidmaatschap overstappen op Creative Cloud voor teams?

  Ja. Individuele Creative Cloud-leden kunnen kosteloos upgraden naar Creative Cloud voor teams. Als je dit wilt doen, kun je met je bestaande Adobe-id eenvoudig de uitnodiging voor Creative Cloud voor teams accepteren, waarna je automatisch wordt gevraagd om je afzonderlijke lidmaatschap te annuleren.

  Als alternatief kun je de klantendienst bellen voor ondersteuning. Je moet hierbij de volgende gegevens verstrekken:

  • Adobe-id van de primaire beheerder van het teams-lidmaatschap
  • Telefoonnummer van de primaire beheerder
  • Adobe-id's van de individuele lidmaatschappen die je wilt omzetten in het teams-lidmaatschap
 2. Mijn organisatie wil de toegang blokkeren tot bepaalde services die beschikbaar zijn via Creative Cloud, zoals opslag en communityfuncties. Is dat mogelijk?

  Ja. Je IT-beheerders kunnen de toegang van gebruikers tot de online services blokkeren. De online services en de bijbehorende URL's vind je hier.

  Als beheerder kun je Creative Cloud-desktoptoepassingen ook onafhankelijk van de cloudgebaseerde services implementeren met behulp van Creative Cloud Packager. Creative Cloud Packager is beschikbaar via Creative Cloud voor teams.

 3. Kan ik voorkomen dat mijn gebruikers opslagruimte van Creative Cloud voor teams gebruiken?

  Het is niet mogelijk de toegang tot de Creative Cloud-opslag centraal uit te schakelen. Eindgebruikers die via een browser toegang tot het internet hebben, kunnen hun bestanden in de cloud opslaan. Als gebruikers echter in een bedrijfsnetwerk werken met door het bedrijf beheerde computers, kunnen de volgende netwerkaanroepen worden geblokkeerd via de firewall van de organisatie, waardoor opslag via het netwerk wordt geblokkeerd:

  • https://creative.adobe.com/api/assets
  • https://creative.adobe.com/api/collections
  • https://creative.adobe.com/api/share
  • https://creative.adobe.com/files — port 443

  Opmerking: de services die op de website worden geblokkeerd, kunnen wel toegankelijk zijn via andere eindpunten die niet aan de website zijn gerelateerd. Bovendien is het mogelijk dat de website het enige toegangspunt is voor services die niet moeten worden geblokkeerd. De volledige lijst met online services en de bijbehorende URL's vind je hier.

 4. Welke Creative Cloud-desktoptoepassingen zijn los verkrijgbaar?

  De volgende toepassingen zijn los verkrijgbaar: Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC, Adobe Muse CC, Dreamweaver CC, Flash Professional CC, Edge Inspect CC, Edge Animate CC, Adobe Premiere Pro CC, After Effects CC, Adobe Audition CC, SpeedGrade CC, InCopy CC en Prelude CC. Hoewel een lidmaatschap je toegang geeft tot één toepassing, kun je ook 30 dagen lang gratis alle andere CC-toepassingen uitproberen.

 5. Waarom kost Creative Cloud voor teams meer dan Creative Cloud voor individuele gebruikers?

  Een volledig lidmaatschap voor Creative Cloud voor teams omvat alle functies en voordelen van een individueel lidmaatschap, plus:

  • Gecentraliseerd beheer: Met de centrale console voor aankoop- en licentiebeheer kun je eenvoudig licenties toewijzen en overzetten (gratis), licenties toevoegen en het gebruik bijhouden.
  • Gecentraliseerde implementatie: alle Creative Cloud-apps of een aangepaste subset kunnen centraal worden geïmplementeerd. Beheerders kunnen ook services en de toegang tot online opslag blokkeren in het bedrijfsnetwerk.
  • Extra opslag: 100 GB opslagruimte per gebruiker (vijf keer zo veel als individuele Creative Cloud-leden).
  • Deskundige ondersteuning: Exclusieve toegang tot Adobe-experts via één-op-één-sessies (twee sessies per jaar per aangeschafte licentie).

Alles wat je onderneming nodig heeft om fantastisch werk te leveren.

Dit lidmaatschap omvat alles in Creative Cloud, plus:
 • De mogelijkheid om eenvoudig licenties toe te voegen, toe te wijzen en opnieuw toe te wijzen naarmate teams moeten worden uitgebreid.
 • Centrale besturing voor het implementeren van apps en updates op basis van de planningen en vereisten van je organisatie.
 • Exclusieve telefonische toegang tot productexperts van Adobe ter ondersteuning van je creatieve team bij het oplossen van werkstroomproblemen en het uitbreiden van hun vaardigheden (twee sessies per gebruiker, per jaar).
 • 100 GB cloudgebaseerde opslag per gebruiker — 5x meer dan andere lidmaatschappen

Waarom Creative Cloud voor teams?

Creative Cloud voor teams is gebouwd voor ondernemingen en biedt je de nieuwste gereedschappen voor het creëren op je desktop- en mobiele apparaten; deskundige training; en betere manieren om samen te werken. Verkrijg al deze voordelen, plus eenvoudige aanschaf en implementatie, wanneer je onderneming overstapt van Creative Suite naar Creative Cloud voor teams.
alt

Meer dan 1000 functies toegevoegd sinds CS6. En je bent beschikt altijd over de nieuwste versie.

Met Creative Cloud voor teams krijg je de nieuwste functies zodra ze beschikbaar zijn. Sinds CS6 hebben we meer dan duizend functies toegevoegd in Creative Cloud voor het verbeteren van de productiviteit, het vereenvoudigen van de dagelijkse taken, het ondersteunen van de nieuwste standaarden en hardware, en het helpen creëren van nog verbluffender werk.
Meer informatie ›

Een soepele werkstroom tussen desktop en mobiele apparaten.

Nieuwe mobiele apps van Adobe breiden de kracht van je desktopapps uit naar je apparaten en bieden een nauwe integratie, zodat je teamleden overal creatief kunnen zijn. Bovendien bieden nieuwe services zoals Creative Cloud Librarieseen naadloze werkstroom, zodat teamleden werk kunnen creëren op desktops en mobiele apparaten.
alt
alt

Lagere opstartkosten.

Verlaag de opstartkosten van je onderneming, reduceer nalevingsproblemen, en zorg ervoor dat je creatieve en marketingteams altijd beschikken over de meest recente gereedschappen. Bekijk meer voordelen van software op abonnementsbasis ›

Gemaakt voor teams in ontwikkeling.

Dankzij de beheerconsole is het eenvoudig voor de IT-afdeling om op elk moment licenties toe te voegen of opnieuw toe te wijzen met slechts enkele muisklikken. De facturering wordt in de volgende betalingscyclus verwerkt. Implementeer apps en updates zoals jij dat wilt — doe het centraal of laat gebruikers naar behoefte installeren. Gebruikers kunnen onmiddellijk beginnen met het downloaden en gebruiken van apps. Bekijk meer voordelen voor IT-kopers ›
alt
alt

Veilige cloudopslag en samenwerking in teamverband.

Verkrijg 100 GB veilige, cloudgebaseerde opslag per gebruiker, voor samenwerking en het delen van bestanden en mappen, alle toegankelijk vanaf je desktop, smartphone of tablet. Onderhoud versiebesturing, blijf op de hoogte van wijzigingen en werk naadlozer samen.

Training voor succes.

Creative Cloud voor teams omvat toegang tot honderden videolesbestanden voor een groot scala van vaardigheidsniveaus. Gebruikers kunnen de lesbestanden weergeven in een browser, op een iPad, of zelfs in desktopapps zoals Adobe Photoshop CC en Illustrator CC voor het verkrijgen van de kennis die ze nodig hebben voor het project waaraan ze werken.
alt
alt

Gratis toegang tot Market Assets.

Toegang tot meer dan 30.000 kwalitatief hoogwaardige assets, helemaal gratis, in Creative Cloud Market. Een lay-out of draadmodel nodig? Een achtergrond of een audiobestand? Zoek het, download het en begin met ontwerpen.

Ontdek de nieuwe mogelijkheden van je favoriete apps.

 

   


Koop Creative Cloud voor teams rechtstreeks bij Adobe of via je reseller.

Adobe
 
 • Betaal via een bestelbon (alleen telefonisch), met een creditcard of Paypal
 • Betaal vooraf (jaarcontract vereist).
 • NIEUW: optie voor voorafbetaling van je lidmaatschapstermijn en voor het maximaal 36 maanden vastzetten van je prijs (alleen telefonisch)
 • Beheer je licenties zelf
 
 
Hulp nodig? Bel ons: 800-915-9424
Reseller
 
 • Maak gebruik van een bestelbon (financiering beschikbaar).
 • Betaal een jaar vooruit.
 • Beheer je licenties of laat je reseller dit doen.