Functies van marketingattributie.

Zie het effect van elke klanteninteractie.

Krijg inzicht in de complete reeks gebeurtenissen die tot een conversie leiden, van bezoeken aan websites en e-mailcampagnes tot en met display-vertoningen en meer. Adobe Analytics biedt betere informatie, waaronder algoritmische en op regels gebaseerde attributiemodellen, zodat je marketinginvesteringen meer rendement opleveren

360-gradenoverzicht van klanten

Pas marketingattributie toe voor alle digitale kanalen – display, social media, betaald zoeken en e-mail – en voor alle offline kanalen, zoals direct mail, radio, reclameborden en televisie.

Retroactieve gebeurtenisverwerking

Koppel je nieuw verworven informatie over het gedrag van klanten aan informatie over hun oude webgedrag om over een langere periode te kunnen zien wat ze in verschillende kanalen doen.
Kant-en-klare attributieregels
Meet de doeltreffendheid van je marketing met eenvoudig toe te passen, op regels gebaseerde attributiemodellen, zoals Starter-Player-Closer, Participation, Latency Scoring en Custom Weighted.

Algoritmische attributie

Maak gebruik van geavanceerde statistieken en zelflerende voorzieningen om objectief het effect vast te stellen van elk contactmoment in het klanttraject naar conversie, zodat je een beter beeld krijgt van de doeltreffendheid van je campagnes.

Aanvullende bronnen.

Lees de blogpost
Lees hoe attributie kan helpen om nauwkeurig het effect van je marketinginvesteringen te meten.
Succesverhaal downloaden
CSC heeft creatieve tools van Adobe gecombineerd met Adobe Marketing Cloud om klanten binnen te halen.
Rapport downloaden
Ontdek hoe je meer uit je marketinganalyses haalt.

We zijn de enige leider tussen Digital Intelligence Platforms.

Bekijk in de nieuwste Forrester Wave waarom we menen dat we het meest geschikt zijn om je te laten overstappen van analytics naar digital intelligence.

Laat data je ervaringen sturen.

In elke sector kun je data benutten om de klantbetrokkenheid te stimuleren. Ontdek hoe verschillende sectoren profiteren van datagestuurde marketing.