Adobe Analytics Premium: Predictive Intelligence

Het voorspellen van de toekomst is niet alleen de kracht van een superheld.
Het is een marketingtool.

Predictive Intelligence maakt gebruik van innovaties in zelflerende voorzieningen en datavisualisatie om een duidelijk beeld van de impact van marketingactiviteiten te geven, “wat als”-scenario’s uit te voeren om uitkomsten te voorspellen, en de mogelijkheid van bezoekersbetrokkenheid te voorspellen via predictive scoring.
Predictive Intelligence
Werk in het moment, met real-time data
Bekijk wat er op dit moment gebeurt met je sitebezoekers, om datagestuurde reacties op actiegerichte gebeurtenissen mogelijk te maken, met gebruikmaking van een marketingtool voor real-time gebeurtenissen.
360-gradenanalyses van klanten
Scheid de cruciale informatie van de triviale
Verkrijg inzicht in de stimulerende krachten die van invloed zijn op je bedrijfsafwijkingen, en meet de bijdragende impact.
Toewijzing aan verschillende kanalen
Maak plannen voor de toekomst met behulp van datawetenschap
Maak gebruik van krachtige datawetenschapprocessen, zoals data mining en statistical modeling, om inzicht te verkrijgen in vroegere prestaties en zo toekomstige marketingactiviteiten te kunnen verbeteren.

Bekijk wat Analytics Premium: Predictive Intelligence kan doen.

Live stream
Bekijk wat er op dit moment gebeurt met je sitebezoekers. Zet deze onafgebroken datafeed om in actie met behulp van de ‘fire hose’-marketingtool voor real-time gebeurtenissen. Bekijk live traffic-visualisaties als ondersteuning bij het verbeteren van de remarketing in real-time.
Afwijkingendetectie
Identificeer afwijkingen door statistisch significante pieken en dalen te herkennen in elke willekeurige indicator. Weet welke indicatoren belangrijk zijn en welke strategieën de beste resultaten zullen opleveren.
Bijdrageanalyse
Identificeer de “verschillen die het verschil maken” in trenddata en afwijkingen. Sorteer omvangrijke datasets zolang deze relevant zijn.
Neigingscore
Voorspel en target de klanten die waarschijnlijk het vaakst zullen converteren, overstappen of reageren. Dit helpt je te bepalen waar je tijd het best besteed zal zijn voor het creëren van de grootste impact.

Je klanten vandaag kennen is niet genoeg. Je moet ze morgen kennen.

Zie waarom we tot leider zijn uitgeroepen in Gartner’s 2016 Magic Quadrant for Digital Marketing Analytics.

Leer hoe je bedrijfsproblemen kunt oplossen.

Lees onze gebruiksgevall voor best practices in predictive analytics.