Het opbouwen van levenslange waarde hoeft geen leven lang in beslag te nemen.

Bedrijven in de financiële dienstverlening willen een fantastische klantenervaring bieden. Maar dit is eenvoudiger gezegd dan gedaan, wanneer verschillende kanalen worden beheerd die altijd onafhankelijk van elkaar hebben gewerkt. Adobe helpt je een uniform beeld van je klanten te creëren, te handelen op basis van realtime marketingdata en de verbonden ervaring te bieden via de kanalen die je klanten verwachten.

 

Houd bankieren verbonden van filiaal tot telefoon.

Vorm diepere relaties door elke interactie met klanten te coördineren — op het web en mobiele apparaten, en via e-mail en callcenters — zodat de klantenervaringen altijd consistent en relevant zijn.
 

 

Meer kwaliteitsoffertes. Vaker.

Verzekeringsondernemingen kunnen gebruikmaken van gegevens voor het identificeren van leads van hogere kwaliteit en het verbeteren van de digitale ervaring voor bestaande klanten.
 

Investeren is persoonlijk. Maak het persoonlijk voor iedereen.

In vermogensbeheer en investering heeft elke hoge-netto-waardeinvesteerder, financieel adviseur en instelling unieke behoeften. Verbeter de investeringservaring voor elk segment met behulp van persoonlijke en relevante content in elk kanaal.


Bekijk meer informatie over de successen van onze klanten op het gebied van financiële dienstverlening.

 
Europa's grootste retailbank ziet online klantenwerving stijgen met 60%, terwijl de kosten per lead aanzienlijk afnemen.
RBS maakt gebruik van Marketing Cloud-oplossingen van Adobe voor het op een nieuwe manier aanbieden van content aan de juiste klanten.

De vermogensbeheeronderneming heeft ontdekt hoe men de time-to-market voor publicaties kan verkorten met 50%.

 

FSI is rijp voor een digitale transformatie.

De financiële sector staat aan de vooravond van grote veranderingen: het komende jaar gaat 64% van de bedrijven fors investeren in digitale technologie. Lees waarom dit belangrijk is in het eConsultancy-rapport over digitale-marketingtrends in FSI.

Ontdek al onze oplossingen.