Transformatie is de nieuwe deal.

Burgers verwachten een fantastische service. Net als medewerkers. Nu overheden de overstap naar digitaal maken, helpen we hen fantastische content te creëren, en deze op een efficiënte en veilige manier aan te bieden via elk kanaal. Een betere klantervaring is het resultaat.

Oplossingen voor de digitale overheid

 

Fantastische ervaringen met de overheid zijn niet beperkt tot speeches.

Digitale overheid heeft alles te maken met het creëren van boeiende ervaringen. Dankzij onze tools van de volgende generatie kun je persoonlijke en rijke content creëren en deze vervolgens aanbieden via elk kanaal — variërend van het web en mobiele apparaten tot formulieren en communities. We veranderen de hele klantervaring op radicale wijze doordat we een grotere betrokkenheid en efficiëntie van de overheid creëren.
 

Cloud-technologie die je verbonden houdt.

Een deel van het leveren van een fantastische ervaring bestaat eruit dat je op de hoogte blijft van wat je klanten doen. Dankzij onze cloudgebaseerde oplossingen kan de overheid bedrijfsprocessen stroomlijnen en verbonden blijven met real-time tracking en interactie. We helpen je ook de kosten te verlagen zonder de kwaliteit van de service op te offeren.

 

 

Blijf beveiligd, in elke fase van het proces.

Positieve ervaringen vereisen gemoedsrust. Onze oplossingen bieden beveiligde documenten, formulieren en geavanceerde contentbeveiliging. We helpen te waarborgen dat de juiste gebruikers toegang hebben tot de juiste informatie op alle apparaten.

We verhelpen de problemen waarmee verschillende soorten overheidsinstanties te maken hebben.

 

Defensie en nationale veiligheid

Realiseer een sterkere defensie door middel van beveiligde content en  een beveiligde levering van documenten aan elk apparaat en via elke bandbreedte.

 

Federaal (V.S.)

Verkrijg beveiligde, via de cloud geleverde innovatie, terwijl  je boeiende ervaringen creëert voor burgers en medewerkers.

 

Nationale en lokale overheid

Maak gebruik van cloudtechnologie voor het leveren van betere services tegen lagere kosten.

 

Gezondheidsdiensten

Vergroot het betekenisvolle gebruik van elektronische communicatie door een verschuiving van papier naar digitaal.

Bekijk  hoe overheidsorganisaties vertrouwen op Adobe.

 
Amerikaans korps mariniers en Bates Creative Group
Het Amerikaanse korps mariniers  heeft zijn vertrouwde tijdschrift met behulp van Adobe Digital Publishing Suite omgezet in een interactieve, relevante tablet-app.
 
Departement van Transport van New Mexico
De overheidsinstantie gebruikt Adobe Flash-technologie om een dynamische, interactieve internettoepassing te creëren waarmee gebruikers verkeers- en weersomstandigheden in real-time kunnen weergeven.
 
Zwitserse spoorwegen
Zwitserse spoorwegen maakt met Adobe Experience Manager de ultieme, klantgerichte reisplanner.
 
 

Burgers behandelen als klanten.

Lees de gedetailleerde artikelen die tonen hoe overheidsorganisaties memorabele digitale ervaringen creëren.
 

Ontdek onze oplossingen voor de overheid.