Trek de aandacht van je klanten. Houd deze aandacht vervolgens vast.

Hightech is een snel veranderende sector waarin de strijd om relevantie kan worden gewonnen met creatieve manieren om je te onderscheiden van de concurrentie. We helpen je om relevante, rijke gegevens te verzamelen, te meten en te optimaliseren, en om deze gegevens snel om te zetten in slimme en persoonlijke ervaringen voor je klanten.

Wees even goed in mobile als je klanten.

Hightechklanten hebben veel technologische know-how en hebben mobiele toepassingen opgenomen in hun dagelijkse routines. Maak je mobiele ervaring in real-time consistent, locatiebewust en relevant.

Zorg dat je opvalt in de massa.

Onderscheid je van je concurrentie door een persoonlijke en consistente ervaring te bieden, ongeacht welk pad je klanten nemen naar je merk.

Meerdere kanalen. Eén intense ervaring.

Stel je klanten tevreden door een gestroomlijnde ervaring te bieden terwijl ze wisselen tussen online en offline kanalen.

Zet data om in kracht.

Combineer gegevens uit al je bronnen en ontwikkel voorspellende modellen om je doelstellingen beter te ondersteunen en je klanten te begrijpen.

Meer informatie over de marketingsuccessen van onze technische klanten.

Lenovo maakt gebruik van Adobe Marketing Cloud voor het verkrijgen van een volledig overzicht van de verkoopcyclus van de onderneming.

SAP maakt gebruik van Adobe Marketing Cloud voor het creëren van krachtige ervaringen die conversie vergroten.

De wereldwijde biotech-onderneming vergroot de omzet door het optimaliseren van zoekstrategieën voor trefwoorden.

Ontdek al onze oplossingen.