Alle producten


Maandcontract
De service gaat in zodra je eerste betaling is verwerkt. Totdat je je lidmaatschap opzegt, wordt het bij de aankoop vermelde tarief maandelijks in rekening gebracht. Omdat er geen jaarcontract is, is je tarief aan wijzigingen onderhevig, maar we zullen je daarvan altijd van tevoren in kennis stellen. Als je je lidmaatschap binnen 14 dagen na je bestelling opzegt, krijg je het volledige bedrag terug. Als je na 14 dagen opzegt, kan je betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand. Betalingen voor zakelijke services, zoals Behance ProSite en Adobe Talent, kunnen niet worden gerestitueerd. Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen via je pagina Account beheren of door contact op te nemen met de Klantenondersteuning in jouw regio.


Acrobat-producten en Document Cloud


Jaarcontract met maandbetaling
De service gaat in zodra je eerste betaling is verwerkt. Het tarief dat op het moment van aanschaf wordt vermeld, plus eventuele belastingen (zoals belasting toegevoegde waarde), wordt tijdens de looptijd van je jaarcontract maandelijks in rekening gebracht. Als het btw-tarief (of andere belasting of accijns) tijdens het jaar verandert, wordt het tarief inclusief belastingen dienovereenkomstig aangepast. Totdat je je lidmaatschap opzegt, wordt je contract automatisch elk jaar op de verlengingsdatum verlengd. Verlengingstarieven zijn aan wijzigingen onderhevig, maar we sturen je altijd van tevoren bericht. Als je je lidmaatschap binnen 14 dagen na je bestelling opzegt, krijg je het volledige bedrag terug. Als je na 14 dagen opzegt, wordt 50% van je resterende contractverplichting in rekening gebracht en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand. Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen via je pagina Account beheren of door contact op te nemen met de Klantenondersteuning in jouw regio.

Jaarcontract met vooruitbetaling
De service gaat in zodra je betaling is verwerkt. Het jaartarief dat op het moment van aanschaf wordt vermeld, wordt in één keer (inclusief eventuele belastingen) in rekening gebracht. Totdat je je lidmaatschap opzegt, wordt je contract automatisch elk jaar op de verlengingsdatum verlengd. Verlengingstarieven zijn aan wijzigingen onderhevig, maar we sturen je altijd van tevoren bericht. Als je je lidmaatschap binnen 14 dagen na je bestelling opzegt, krijg je het volledige bedrag terug. Als je na 14 dagen opzegt, kan je betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van je contractperiode. Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen via je pagina Account beheren of door contact op te nemen met de Klantenondersteuning in jouw regio.


Creative Cloud voor individuen


Jaarcontract met maandbetaling
De service gaat in zodra je eerste betaling is verwerkt. Het tarief dat op het moment van aanschaf wordt vermeld, plus eventuele belastingen (zoals belasting toegevoegde waarde), wordt tijdens de looptijd van je jaarcontract maandelijks in rekening gebracht. Als het btw-tarief (of andere belasting of accijns) tijdens het jaar verandert, wordt het tarief inclusief belastingen dienovereenkomstig aangepast. Totdat je je lidmaatschap opzegt, wordt je contract automatisch elk jaar op de verlengingsdatum verlengd. Verlengingstarieven zijn aan wijzigingen onderhevig, maar we sturen je altijd van tevoren bericht. Als je je lidmaatschap binnen 14 dagen na je bestelling opzegt, krijg je het volledige bedrag terug. Als je na 14 dagen opzegt, wordt 50% van je resterende contractverplichting in rekening gebracht en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand. Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen via je pagina Account beheren of door contact op te nemen met de Klantenservice.
Jaarcontract met vooruitbetaling
De service gaat in zodra je betaling is verwerkt. Het jaartarief dat op het moment van aanschaf wordt vermeld, wordt in één keer (inclusief eventuele belastingen) in rekening gebracht. Totdat je je lidmaatschap opzegt, wordt je contract automatisch elk jaar op de verlengingsdatum verlengd. Verlengingstarieven zijn aan wijzigingen onderhevig, maar we sturen je altijd van tevoren bericht. Als je je lidmaatschap binnen 14 dagen na je bestelling opzegt, krijg je het volledige bedrag terug. Als je na 14 dagen opzegt, kan je betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van je contractperiode. Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen via je pagina Account beheren of door contact op te nemen met de Klantenservice.
Jaarcontract met automatische incasso (Japan en Duitsland)
De service gaat in zodra je bestelling is verwerkt. Het aangegeven jaartarief, plus eventuele belastingen, moet binnen 30 dagen nadat je de bestelling hebt geplaatst volledig zijn voldaan. Totdat je je lidmaatschap opzegt, wordt je contract automatisch elk jaar op de verlengingsdatum verlengd. Verlengingstarieven zijn aan wijzigingen onderhevig, maar we sturen je altijd van tevoren bericht. Als je je lidmaatschap binnen 14 dagen na je bestelling opzegt, krijg je het volledige bedrag terug. Als je na 14 dagen opzegt, kan je betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van je contractperiode. Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen via je pagina Account beheren of door contact op te nemen met de Klantenservice.


Creative Cloud voor teams


Jaarcontract met maandbetaling
De service gaat in zodra je bestelling is verwerkt. Vanaf dat moment kun jij (of kan de waarnemende beheerder) teamleden uitnodigen om hun toegang tot de service te geven. Het bedrag dat op het moment van aanschaf wordt vermeld, plus eventuele belastingen (zoals belasting toegevoegde waarde), wordt tijdens de looptijd van je jaarcontract maandelijks in rekening gebracht.
Dit bedrag is gebaseerd op je eerste combinatie van producten en licenties en wordt berekend tegen de tarieven die op het moment van aanschaf worden vermeld. Als het btw-tarief (of het tarief van andere belasting of accijns) tijdens het jaar verandert, wordt het tarief inclusief belastingen dienovereenkomstig aangepast.
Teambeheerders kunnen op elk moment aanvullende licenties aanschaffen. Voor de toegevoegde licenties gelden de tarieven die op het moment van aankoop gelden. Alle teamlicenties vervallen tegelijkertijd en worden automatisch op de jaarlijkse verlengingsdatum van je contract verlengd, totdat je je lidmaatschap opzegt. Verlengingstarieven zijn aan wijzigingen onderhevig, maar we sturen je altijd van tevoren bericht. Als je je lidmaatschap binnen 14 dagen na je bestelling opzegt, krijg je het volledige bedrag terug. Als je na 14 dagen opzegt, wordt 50% van je resterende contractverplichting in rekening gebracht en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand. Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen door contact op te nemen met de Klantenservice.
Jaarcontract met vooruitbetaling
De service gaat in zodra je bestelling is verwerkt. Vanaf dat moment kun jij (of kan de waarnemende beheerder) teamleden uitnodigen om hun toegang tot de service te geven. Het jaartarief dat op het moment van aanschaf wordt vermeld, wordt in één keer (inclusief eventuele belastingen) in rekening gebracht.
Teambeheerders kunnen op elk moment aanvullende licenties aanschaffen. Voor toegevoegde licenties gelden de tarieven die op het moment van aanschaf gelden. Het verschuldigde bedrag wordt pro rata berekend op basis van het aantal resterende dagen van je jaarcontract. Alle teamlicenties vervallen tegelijkertijd en worden tot wederopzegging automatisch op de jaarlijkse verlengingsdatum van je contract verlengd.
Verlengingstarieven zijn aan wijzigingen onderhevig, maar we sturen je altijd van tevoren bericht. Als je je lidmaatschap binnen 14 dagen na je bestelling opzegt, krijg je het volledige bedrag terug. Als je na 14 dagen opzegt, kan je betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van je contractperiode. Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen door contact op te nemen met de Klantenservice.

Jaarcontract met automatische incasso (Japan en Duitsland)

De service gaat in zodra je bestelling is verwerkt. Vanaf dat moment kun jij (of kan de waarnemende beheerder) teamleden uitnodigen om hun toegang tot de service te geven. Het aangegeven bedrag, inclusief eventuele belastingen, moet binnen 30 dagen nadat je de bestelling hebt geplaatst volledig worden voldaan.
Teambeheerders kunnen op elk moment aanvullende licenties aanschaffen. Voor toegevoegde licenties gelden de tarieven die op het moment van aanschaf gelden. Het verschuldigde bedrag wordt pro rata berekend op basis van het aantal resterende dagen van je jaarcontract. Alle teamlicenties vervallen tegelijkertijd en worden automatisch op de jaarlijkse verlengingsdatum van je contract verlengd, totdat je je lidmaatschap opzegt. Verlengingstarieven zijn aan wijzigingen onderhevig, maar we sturen je altijd van tevoren bericht. Als je je lidmaatschap binnen 14 dagen na je bestelling opzegt, krijg je het volledige bedrag terug. Als je na 14 dagen opzegt, kan je betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van je contractperiode. Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen door contact op te nemen met de Klantenservice.

Jaarcontract met inkooporder
De service gaat in zodra je bestelling is verwerkt. Vanaf dat moment kun jij (of kan de waarnemende beheerder) teamleden uitnodigen om hun toegang tot de service te geven. De jaarfactuur moet binnen 30 dagen na de factuurdatum volledig worden voldaan. Over achterstallige facturen kan rente worden berekend tegen 1% per maand of (indien lager) tegen het maximale percentage dat bij het toepasselijke recht is toegestaan. Er is rente verschuldigd totdat je factuur (inclusief eventuele rente) volledig is voldaan. In redelijkheid gemaakte incassokosten, inclusief advocaatskosten, komen voor jouw rekening. Teambeheerders kunnen op elk moment aanvullende licenties aanschaffen, maar acceptatie van je bestelling kan afhankelijk zijn van kredietacceptatie. Voor toegevoegde licenties gelden de tarieven die op het moment van aanschaf gelden. Het verschuldigde bedrag wordt pro rata berekend op basis van het aantal resterende dagen van je jaarcontract. De volledige vergoeding voor de aanvullende licenties moet binnen 30 dagen na de desbetreffende factuurdatum worden voldaan. Alle teamlicenties vervallen tegelijkertijd en worden automatisch op de jaarlijkse verlengingsdatum van je contract verlengd, totdat je je lidmaatschap opzegt. Verlenging kan afhankelijk zijn van kredietacceptatie. Verlengingstarieven zijn aan wijzigingen onderhevig, maar we sturen je altijd van tevoren bericht. Als je je lidmaatschap binnen 14 dagen na je bestelling opzegt, krijg je het volledige bedrag terug. Als je na 14 dagen opzegt, kan je betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van je contractperiode. Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen door contact op te nemen met de Klantenservice.

Resellers
Klanten die producten via resellers of een Adobe-partner aanschaffen, worden verwezen naar de voorwaarden van het VIP-programma.

Adobe Captivate, Presenter, Presenter Video Express, RoboHelp, RoboHelp Server, FrameMaker, FrameMaker XML Author, FrameMaker Publishing Server, Technical Communication Suite en Director


Jaarcontract met maandbetaling
De service gaat in zodra je eerste betaling is verwerkt. Het tarief dat op het moment van aanschaf wordt vermeld, plus eventuele belastingen (zoals belasting toegevoegde waarde), wordt tijdens de looptijd van je jaarcontract maandelijks in rekening gebracht. Als het btw-tarief (of andere belasting of accijns) tijdens het jaar verandert, wordt het tarief inclusief belastingen dienovereenkomstig aangepast. Totdat je je lidmaatschap opzegt, wordt je contract automatisch elk jaar op de verlengingsdatum verlengd. Verlengingstarieven zijn aan wijzigingen onderhevig, maar we sturen je altijd van tevoren bericht. Als je je lidmaatschap binnen 14 dagen na je bestelling opzegt, krijg je het volledige bedrag terug. Als je na 14 dagen opzegt, wordt 50% van je resterende contractverplichting in rekening gebracht en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand. Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen via je pagina Account beheren of door contact op te nemen met de Klantenservice.


Adobe Stock en Typekit Marketplace


On-demand aankopen
Het aankoopbedrag voor on-demand aankopen is niet restitueerbaar. Adobe slaat je betalingsgegevens op. Deze gegevens kun je bewerken op de pagina Account beheren.


Adobe Stock


Jaarcontract met maandbetaling, eerste maand gratis en meename
Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe Adobe Stock-klanten en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Dit lidmaatschap geeft alleen recht op Standard-licenties. Eén aanbieding per Adobe Stock-klant. De service gaat in op het moment dat je deze proefperiode activeert door je betalingsgegevens op te geven. Voor de eerste maand wordt niets in rekening gebracht. Het bovengenoemde tarief, plus eventuele belastingen (zoals belasting toegevoegde waarde), wordt vanaf de tweede maand van je eerste jaarcontract maandelijks in rekening gebracht. Als het btw-tarief (of het tarief van andere belasting of accijns) tijdens het jaar verandert, wordt het tarief inclusief belastingen dienovereenkomstig aangepast.
Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen via je pagina Account beheren of door contact op te nemen met de Klantenondersteuning in jouw regio. Als je je lidmaatschap tijdens de factureringscyclus van de eerste maand opzegt, wordt je creditcard niet belast en loopt je service door tot het einde van de factureringscyclus van die eerste maand. Bij opzegging binnen 14 dagen na het begin van de factureringscyclus van de tweede maand, krijg je het volledige bedrag terug. Als je de service na 14 dagen na het begin van de factureringscyclus van de tweede maand opzegt, wordt 50% van je resterende contractverplichting in rekening gebracht en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand. Na het eerste jaar wordt je contract tot wederopzegging automatisch op de jaarlijkse verlengingsdatum verlengd en wordt voor elke maand van elke jaarlijkse verlengingsperiode het tarief in rekening gebracht dat op het moment van aanschaf wordt vermeld, zulks met inachtneming van de hierboven genoemde opzeggingsbepalingen.
We sturen je altijd van tevoren bericht over je verlenging en eventuele wijzigingen in de verlengingstarieven. Niet-gebruikte downloads uit een maandbundel van je jaarlidmaatschap kun je tot maximaal 12 opeenvolgende factureringscycli meenemen, maar alleen als je het Adobe Stock-lidmaatschap hebt verlengd zonder dat je het hebt laten verlopen en zonder dat je bent overgestapt op een goedkoper lidmaatschap. Voor niet-gebruikte downloads geldt een maximum van twaalf keer je maandbundel; niet-gebruikte downloads komen automatisch te vervallen na 12 maandelijkse factureringsperioden gerekend vanaf de datum waarop ze voor het eerst zijn toegewezen. Bij beëindiging van je lidmaatschap komen al je rechten op niet-gebruikte downloads te vervallen.
Maandcontract met meename
Dit lidmaatschap geeft alleen recht op Standard-licenties. De service gaat in zodra je eerste betaling is verwerkt. Totdat je je lidmaatschap opzegt, wordt het bij de aankoop vermelde tarief maandelijks in rekening gebracht. Omdat er geen jaarcontract is, is je tarief aan wijzigingen onderhevig, maar we zullen je daarvan altijd van tevoren in kennis stellen. Als je je lidmaatschap binnen 14 dagen na je eerste bestelling opzegt, krijg je het volledige bedrag terug. Als je na 14 dagen opzegt, kan je betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand.
Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen via je pagina Account beheren of door contact op te nemen met de Klantenondersteuning in jouw regio. Niet-gebruikte downloads kun je maximaal 12 opeenvolgende factureringscycli meenemen, maar alleen als je het Adobe Stock-lidmaatschap hebt verlengd zonder dat je het hebt laten verlopen en zonder dat je bent overgestapt op een goedkoper lidmaatschap. Voor niet-gebruikte downloads geldt een maximum van twaalf keer je maandbundel; niet-gebruikte downloads komen telkens automatisch te vervallen na 12 maandelijkse factureringsperioden gerekend vanaf de datum waarop ze voor het eerst zijn toegewezen.
Bij beëindiging van je lidmaatschap komen al je rechten op niet-gebruikte downloads te vervallen.
Maandcontract zonder meename
Dit lidmaatschap geeft alleen recht op Standard-licenties. De service gaat in zodra je eerste betaling is verwerkt. Totdat je je lidmaatschap opzegt, wordt het bij de aankoop vermelde tarief maandelijks in rekening gebracht. Omdat er geen jaarcontract is, is je tarief aan wijzigingen onderhevig, maar we zullen je daarvan altijd van tevoren in kennis stellen. Als je je lidmaatschap binnen 14 dagen na je eerste bestelling opzegt, krijg je het volledige bedrag terug. Als je na 14 dagen opzegt, kan je betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand.
Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen via je pagina Account beheren of door contact op te nemen met de Klantenondersteuning in jouw regio. Niet-gebruikte downloads uit een maandbundel van je jaarlidmaatschap kun je niet meenemen naar de volgende maand en komen automatisch na één factureringscyclus te vervallen. Bij beëindiging van je lidmaatschap komen al je rechten op niet-gebruikte downloads te vervallen.
Jaarcontract met maandbetaling en meename
Dit lidmaatschap geeft alleen recht op Standard-licenties. De service gaat in zodra je eerste betaling is verwerkt. Het bovengenoemde tarief, plus eventuele belastingen (zoals belasting toegevoegde waarde), wordt tijdens de looptijd van je jaarcontract maandelijks in rekening gebracht. Als het btw-tarief (of andere belasting of accijns) tijdens het jaar verandert, wordt het tarief inclusief belastingen dienovereenkomstig aangepast. Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen via je pagina Account beheren of door contact op te nemen met de Klantenondersteuning in jouw regio. Als je je lidmaatschap binnen 14 dagen na je bestelling opzegt, krijg je het volledige bedrag terug. Als je na 14 dagen opzegt, wordt 50% van je resterende contractverplichting in rekening gebracht en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand. Totdat je je lidmaatschap opzegt, wordt je contract automatisch elk jaar op de verlengingsdatum verlengd. We sturen je altijd van tevoren bericht over je verlenging en eventuele wijzigingen in de verlengingstarieven. Niet-gebruikte downloads uit een maandbundel van je jaarlidmaatschap kun je tot maximaal 12 opeenvolgende factureringscycli meenemen, maar alleen als je het Adobe Stock-lidmaatschap hebt verlengd zonder dat je het hebt laten verlopen en zonder dat je bent overgestapt op een goedkoper lidmaatschap. Voor niet-gebruikte downloads geldt een maximum van twaalf keer je maandbundel; niet-gebruikte downloads komen telkens automatisch te vervallen na 12 maandelijkse factureringsperioden gerekend vanaf de datum waarop ze voor het eerst zijn toegewezen. Bij beëindiging van je lidmaatschap komen al je rechten op niet-gebruikte downloads te vervallen.
Jaarcontract met vooruitbetaling, zonder meename
Dit lidmaatschap geeft alleen recht op Standard-licenties. De service gaat in zodra je eerste betaling is verwerkt. Het bovengenoemde tarief, plus eventuele belastingen (zoals belasting toegevoegde waarde), wordt tijdens de looptijd van je jaarcontract maandelijks in rekening gebracht. Als het btw-tarief (of andere belasting of accijns) tijdens het jaar verandert, wordt het tarief inclusief belastingen dienovereenkomstig aangepast. Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen via je pagina Account beheren of door contact op te nemen met de Klantenondersteuning in jouw regio. Als je je lidmaatschap binnen 14 dagen na je bestelling opzegt, krijg je het volledige bedrag terug. Als je na 14 dagen opzegt, wordt 50% van je resterende contractverplichting in rekening gebracht en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand. Totdat je je lidmaatschap opzegt, wordt je contract automatisch elk jaar op de verlengingsdatum verlengd. We sturen je altijd van tevoren bericht over je verlenging en eventuele wijzigingen in de verlengingstarieven. Niet-gebruikte downloads uit een maandbundel van je jaarlidmaatschap kun je niet meenemen naar de volgende maand en komen automatisch na één factureringscyclus te vervallen. Bij beëindiging van je lidmaatschap komen al je rechten op niet-gebruikte downloads te vervallen.
Jaarcontract met vooruitbetaling en meename
Dit lidmaatschap geeft alleen recht op Standard-licenties. De service gaat in zodra je betaling is verwerkt. Het bovengenoemde jaartarief wordt in één keer (inclusief eventuele belastingen) in rekening gebracht. Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen via je pagina Account beheren of door contact op te nemen met de Klantenondersteuning in jouw regio. Als je je lidmaatschap binnen 14 dagen na je bestelling opzegt, krijg je het volledige bedrag terug. Als je na 14 dagen opzegt, kan je betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van je contractperiode. Totdat je je lidmaatschap opzegt, wordt je contract automatisch elk jaar op de verlengingsdatum verlengd. We sturen je altijd van tevoren bericht over je verlenging en eventuele wijzigingen in de verlengingstarieven. Niet-gebruikte downloads uit een maandbundel van je jaarlidmaatschap kun je tot maximaal 12 opeenvolgende factureringscycli meenemen, maar alleen als je het Adobe Stock-lidmaatschap hebt verlengd zonder dat je het hebt laten verlopen en zonder dat je bent overgestapt op een goedkoper lidmaatschap. Voor niet-gebruikte downloads geldt een maximum van twaalf keer je maandbundel; niet-gebruikte downloads komen telkens automatisch te vervallen na 12 maandelijkse factureringsperioden gerekend vanaf de datum waarop ze voor het eerst zijn toegewezen. Bij beëindiging van je lidmaatschap komen al je rechten op niet-gebruikte downloads te vervallen.
Jaarcontract met vooruitbetaling, zonder meename
Dit lidmaatschap geeft alleen recht op Standard-licenties. De service gaat in zodra je eerste betaling is verwerkt. Het bovengenoemde tarief wordt in één keer (inclusief eventuele belastingen) in rekening gebracht. Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen via je pagina Account beheren of door contact op te nemen met de Klantenondersteuning in jouw regio. Als je je lidmaatschap binnen 14 dagen na je bestelling opzegt, krijg je het volledige bedrag terug. Als je na 14 dagen opzegt, kan je betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van je contractperiode. Totdat je je lidmaatschap opzegt, wordt je contract automatisch elk jaar op de verlengingsdatum verlengd. We sturen je altijd van tevoren bericht over je verlenging en eventuele wijzigingen in de verlengingstarieven. Niet-gebruikte downloads uit een maandbundel van je jaarlidmaatschap kun je niet meenemen naar de volgende maand en komen automatisch na één factureringscyclus te vervallen. Bij beëindiging van je lidmaatschap komen al je rechten op niet-gebruikte downloads te vervallen.