Visuele campagne-orkestratie die intuïtief en productief is.

Marketeers hebben nu een intuïtieve manier om klantervaringen voor verschillende kanalen te bedenken, uit te voeren en te beheren. Met eenvoudige, sleepbare pictogrammen houd je moeiteloos de controle over je marketinginhoud, -kanalen, -planning, -budget en -middelen. Vervolgens kun je de resultaten in real-time bekijken.

Intuïtieve interface

Je kunt klanttrajecten opzetten met eenvoudig te gebruiken visuele workflows en pictogrammen. Targeting- en kanaaluitvoeringsstrategieën kunnen allemaal op één plek worden ontwikkeld.

Flexibiliteit bij campagnes

Speel in op de veranderende behoeften van je klanten met flexibele functies voor het starten, stoppen, onderbreken en herstarten van campagnes. Voer je campagnes uit vanuit een lokale, hybride of cloudomgeving.

Intelligent ontwerp

Ontwerp je campagnes – van doelgroepsegmentatie, aanbiedingen en kanaalselectie tot en met berichtweergave en testen – met een aanraakgevoelige, grafische interface.

Beheer alle aspecten van je campagnes.

Met de gebruiksvriendelijke agenda-, budgetterings-, goedkeurings- en meettools beheer je alle aspecten van je marketingcampagnes – van planning en uitvoering tot en met optimalisatie en metingen. Tot slot zul je content die de advertentie-inkomsten verhoogt beter kunnen targeten.

Plannen

Plan je campagnes voor langere perioden en beheer plannen, activiteiten, budgetten en resultaten in één omgeving die kan worden uitgebreid en gelokaliseerd voor verspreide organisaties.

Uitvoeren

Onderneem actie naar aanleiding van je campagnes en bereik je klanten via gepersonaliseerde online en offline kanalen. Optimaliseer de verzending van e-mail naar meerdere apparaten via testen en strategieën voor responsief ontwerp.

Automatiseren

Automatiseer je campagnes via klanttrajecten op basis van interacties en acties van klanten. Automatiseer je datamanagement – het vastleggen, extraheren en laden van gegevens – en je interne teamwerkprocessen.

Meten

Onderneem actie naar aanleiding van je campagnes en bereik je klanten via gepersonaliseerde online en offline kanalen. Optimaliseer de verzending van e-mail naar meerdere apparaten via testen en strategieën voor responsief ontwerp.

Automatische kostenbesparingen dankzij geautomatiseerde workflows.

Met Adobe Campaign heeft C Spire Wireless zonder extra personeel het aantal campagnes verdrievoudigd door meer te automatiseren en herbruikbare workflows te gebruiken. Ontdek hier hoe.
“We kunnen op alle contactpunten betere en relevantere gesprekken met onze klanten voeren, waardoor zowel de klantervaring als de bedrijfsresultaten zijn verbeterd.”
– Justin Croft, manager campagnes en promoties bij C Spire Wireless

Consistentie is cruciaal. Leiderschap ook.

Forrester heeft ons uitgeroepen tot leider vanwege onze inzichtgestuurde en contentrijke campagnevoorzieningen.