Lees Contextuele e-mail en ontdek hoe je klantdata kunt gebruiken om fantastische ervaringen te bieden die resultaten opleveren. Download de gids ›
Met e-mail is er altijd ruimte om te groeien.
Mensen zijn meer dan zes uur per dag bezig met e-mail. Ze checken hun e-mail overal. Letterlijk. Toch kost het e-mailmarketeers nog altijd veel moeite om te zorgen dat hun berichten worden geopend en gelezen. Je moet overstappen op een nieuwe benadering om je e-mailcampagnes extra te stimuleren en ze krachtiger en persoonlijker te maken. Je wilt meer context bieden dan mogelijk is met de klassieke 'batch and blast'-methode, terwijl e-mail wel een integraal onderdeel van je algemene cross-channel-strategie moet blijven. En je moet ervoor zorgen dat je je onderscheidt met je data, content, levering en strategie.

Een routekaart voor het klanttraject.

Het beheren van e-mail is een hele uitdaging. Je moet op eenvoudige wijze e-mailcampagnes kunnen ontwerpen en uitvoeren die een integraal onderdeel van je algemene cross-channel-benadering vormen. Je zoekt een geïntegreerd systeem waarmee je alle aspecten van e-mail kunt beheren en benutten, zodat je klanten steeds op zoek gaan naar nieuwe dingen.

Analyses

Adobe kan je helpen.Adobe Campaign biedt e-mailmarketeers een eenvoudige manier om campagnes te beheren, terwijl je de controle houdt over data management, segmentatie, implementatie, personalisatie en klanttrajectontwerp. Bied persoonlijke ervaringen die je klanten aanspreken, elke keer opnieuw.


Een haarscherp beeld van je klanten.

E-maildata zijn vaak beperkt. Om inzicht in je klanten te krijgen, moet je toegang hebben tot al je data uit zowel online als offline kanalen – en dat allemaal in real-time. Gebruik al je klantdata om snel gepersonaliseerde e-mails te verzenden die perfect aansluiten bij je cross-channel-strategie.

Adobe kan je helpen. Adobe Analytics geeft je de informatie die je nodig hebt om je campagnes te retargeten. En Adobe Campaign biedt robuuste klantprofielen waarin data uit al je bronnen, waaronder Analytics, worden samengebracht, zodat je contextueel relevante e-mails kunt verzenden via al je kanalen.


Geef je e-mail een persoonlijk tintje.

Wanneer je de voorkeuren van je klanten kent, kun je e-mailcampagnes creëren die aanslaan bij je doelgroep. Dat betekent dat je e-mails relevant moeten zijn en op het juiste moment moeten worden verzonden. En als je content aansluit bij de wensen van je klanten, betaalt dat zich uit in je conversiepercentages.

Adobe kan je helpen.Adobe Campaign gebruikt de voorkeuren van je klanten en hun navigatiegedrag op de site om relevante content te presenteren die aanslaat bij je klanten. En met Adobe Target kun je in real-time e-mails verzenden die automatisch worden aangepast wanneer ze worden geopend, op basis van de datum, locatie of andere algoritmen.


Eén geweldige ervaring via elk kanaal.

Je moet consistente berichten en aanbiedingen verzenden via elk kanaal om een naadloze klantervaring te bieden. Met een geïntegreerd systeem kun je een naadloze ervaring bieden, waardoor de merkloyaliteit wordt versterkt en het rendement op je marketinginvestering wordt verhoogd.

Adobe kan je helpen.Met Adobe Experience Manager worden al je assets op één locatie samengebracht, zodat iedereen in je team toegang heeft tot de nieuwste assets. Vervolgens kun je met Adobe Campaign content rechtstreeks in je e-mailsjablonen invoegen, zodat je sneller geweldige ervaringen kunt bieden en tegelijkertijd je berichten een consistente 'look and feel' kunt geven.

Een blauwdruk voor succes.

Voor de meeste bedrijven is e-mail het meest zichtbare medium. E-mail is ook bij uitstek het medium dat een directe impact op consumenten kan hebben. Dat betekent ook dat het nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Om aan deze verwachtingen te voldoen, moet je een effectieve strategie ontwikkelen die wordt ondersteund door de leiding en een duidelijke routekaart naar succes biedt.
Analyses
Adobe kan je helpen.Adobe Campaign biedt een framework, een reeks ondersteuningsservices en accountmanagement van wereldklasse waarmee je je marketingcampagnes naar een hoger plan kunt tillen. Je hebt ook toegang tot implementatie- en optimalisatiepakketten waarmee je je strategieën kunt perfectioneren, zodat je beschikt over een effectieve blauwdruk voor succes.

Alles wat je nodig hebt om alles uit je e-mail te halen.

Nu je beschikt over een routekaart om je e-mail te perfectioneren, toegang hebt tot al je data en je assets op één locatie zijn samengebracht, kun je e-mailcampagnes creëren en uitvoeren die aansluiten bij de wensen van je klanten en die een integraal onderdeel van je cross-channel-strategie vormen. Dat betekent dat je het rendement op je e-mailmarketinginvestering en je bedrijfssucces nauwkeurig kunt meten.
Waarom Adobe.
Omdat Adobe Marketing Cloud native cross-channel-oplossingen biedt, kunnen we je ondersteunen met tools waarmee je consistente, relevante en meetbare e-mailcampagnes kunt realiseren die een integraal onderdeel van je cross-channel-strategie vormen. Met Adobe Marketing Cloud bied je elke klant de juiste ervaring, elke keer weer.

 

Beoordeling van eigen e-mailmarketing

 
Stel de sterke punten van je organisatie vast en bepaal welke aspecten van je e-mailmarketing de meeste aandacht verdienen.
 

Haal meer uit je marketing.

Gesteund door data kun je beter inspelen op de interesses van klanten, ongeacht de sector.
Ontdek hoe verschillende sectoren profiteren van datagestuurde marketing.
Begeleid elke klant.
Creëer een consistente klantervaring.
Maak gebruik van creatieve middelen die persoonlijk zijn.