Elk contactpunt is relevant. The Sum of Its Parts lezen >

Trek de aandacht van je klanten. Op elk moment.

Je staat voor een flinke opgave. Je moet boeiende digitale ervaringen voor elke stap in het traject van de klant creëren. Boei je klanten op een onafgebroken groeiende lijst van apparaten. Je moet je hen ook geboeid houden, zelfs wanneer ze van kanaal wisselen. Om dat voor elkaar te krijgen, moet je een beter inzicht in je klanten krijgen, zodat je gepersonaliseerde berichten kunt bieden en relevante aanbiedingen kunt doen op elk scherm. Als je echter afzonderlijke systemen voor content en klantgegevens hebt, is het vrijwel onmogelijk om de inzichten te krijgen die je nodig hebt om ervaringen te creëren die aansluiten bij de wensen van klanten.

Dezelfde geweldige ervaring via elk kanaal.

Adobe kan je helpen

Als je klanten niet in alle kanalen (zoals mobiele apparaten, apps en internet) een naadloze ervaring krijgen, is de kans groot dat je ze verliest. Wat je nodig hebt is één enkele oplossing waarmee je verschillende apparaten en online en fysieke ervaringen met elkaar verbindt.

Adobe Experience Manager

Adobe kan je helpen.
Met Adobe Experience Manager kun je eenvoudig, op één plek, onderhoudende klantervaringen voor desktops, tabletten, mobiele apparaten en apps creëren, zonder programmacode te schrijven. Je hoeft niet voor elk type scherm of apparaat afzonderlijke ervaringen te ontwikkelen. Met Experience Manager maak je op basis van dezelfde content websites en pagina’s die automatisch aan elk apparaat – zelfs aan winkeldisplays – worden aangepast. Je klanten kunnen een transactie op een mobiel apparaat starten, op een desktop voortzetten en vervolgens naadloos op een tablet afronden.

Stuur de juiste content op het juiste moment naar de juiste persoon.

Adobe kan je helpen

Om je klanten tijdens elke stap van hun traject te boeien, moet je hun manier van interactie met je content exact kennen. Je moet dus veel data verzamelen en analyseren. Op basis van deze inzichten kun je content voortdurend testen en aanpassen, zodat je altijd gepersonaliseerde en relevante content kunt bieden. Om dit alles te realiseren, heb je één geïntegreerde oplossing nodig die de inzichten geeft die je nodig hebt om de klantervaringen te verbeteren en de merkloyaliteit te versterken.

Adobe Target & Adobe Analytics

Adobe kan je helpen.
Met Adobe Target kun je eenvoudig twee versies van een aanbieding testen om na te gaan welke versie het meeste effect heeft. Lever gepersonaliseerde content op basis van real-time data. Verhoog je conversies, terwijl je je werkbelasting verlaagt. Krijg real-time inzichten met Adobe Analytics. Stel vast op welk moment je klanten afhaken, zodat je hun herinneringen of nieuwe aanbiedingen kunt sturen. Stuur persoonlijke correspondentie – zoals bevestigingen, welkomstpakketten en promotieaanbiedingen – via het internet, apps of e-mail.

Maak moeiteloos te gebruiken formulieren.

Adobe kan je helpen

Je kent het belang van betrokkenheid. En aangezien klanten je merk vaak voor het eerst ervaren via formulieren, zijn deze van belang. Je wilt geen rompslomp met formulieren. Je wilt formulieren sneller laten invullen, verzenden en goedkeuren. Bovendien moet je het aantal fouten door handmatige gegevensinvoer terugdringen. Je zou het je klanten gemakkelijk maken wanneer digitale formulieren rechtsgeldige elektronische handtekeningen zouden omvatten, zodat ze geen documenten zouden hoeven af te drukken of te versturen per post of fax. Ook zou je heel wat tijd besparen als je op een eenvoudige manier veilige digitale formulieren voor alle kanalen en apparaten zou kunnen maken.

Adobe Experience Manager & Adobe Document Cloud

Adobe kan je helpen.
Met Experience Manager maak je je formulieren en de bijbehorende procedures voor alle apparaten digitaal, efficiënt en zelfs geautomatiseerd. Vereenvoudig het invullen van formulieren en verkort de doorlooptijd. Stel één formulier op dat automatisch aan het apparaat en de browser wordt aangepast. Reduceer het aantal invoerfouten door formulieren vooraf in te vullen en de inhoud te valideren. Door de veilige, bindende en vertrouwde elektronische handtekeningen komt er een einde aan faxen en verzendkosten. Regel bovendien wie toegang tot je formulieren heeft en onder welke omstandigheden. Formulieren worden kinderspel.


Ken je doelgroep. Vind je klant.

Adobe kan je helpen

Wanneer je de samenstelling van je doelgroep weet, kun je gerichte content aanbieden en aanbiedingen doen op basis van gemeenschappelijke kenmerken, zoals koopfrequentie of een specifieke leeftijdsgroep. Om die inzichten te krijgen, heb je een geïntegreerde oplossing nodig waarmee al je gegevensbronnen op één plek worden samengebracht.

Adobe Audience Manager

Adobe helpt je.
Adobe Audience Manager verzamelt al je klantdata om uniforme doelgroepprofielen te creëren, zodat je dezelfde klanten kunt targeten via internet, social media, zoekopdrachten en mobiele apps. Het wordt kinderspel om hetzelfde doelgroepsegment via alle kanalen een consistente en gepersonaliseerde ervaring te bieden.

Leg op een zinvolle manier contact met je klanten.

Waarom Adobe?

De consumenten van vandaag willen relevante, aansprekende ervaringen – altijd en overal waar ze in contact komen met je merk. Het leveren van de beste digitale ervaring in elk kanaal en elk scherm vereist de juiste combinatie van data, inzichten en digitale content.

Waarom Adobe.

Adobe Marketing Cloud geeft je in één geïntegreerde oplossing alle gereedschappen die je nodig hebt om relevante, persoonlijke ervaringen aan te bieden. Creëer op een consistente manier fantastische ervaringen voor desktops, tablets en mobiele apparaten – en zelfs voor winkeldisplays – zonder programmacode te schrijven. Stel eenvoudig in te vullen formulieren op met wettelijk bindende elektronische handtekeningen via de integratie met Adobe Document Cloud. Stel je beste content vast met eenvoudig uit te voeren testen. Verwerf diepgaande inzichten in je klanten. Met Adobe Marketing Cloud kun je een onafgebroken ervaring bieden op elk apparaat, om betrokkenheid en loyaliteit op te bouwen.

Leer hoe je in alle kanalen een uniforme klantervaring biedt.
Lees The Unified Customer Experience Imperativevoor informatie over de vierstapsformule.