Het is tijd om op een andere manier na te denken over digital asset management. Articulating DAM Return on Investment laat zien waarom. Rapport downloaden ›

Controle over je content. En ervaringen vloeien vrijelijk.

Je wilt snel gepersonaliseerde content creëren en leveren op elk kanaal – web, mobile, video, social en meer. Je wilt meer content en snellere responstijden en dat brengt gedoe met zich mee. Je werkt aan meerdere projecten en met teams binnen en buiten je organisatie. Je hebt behoefte aan een eenvoudige manier om al je projecten en assets te beheren. En je wilt de impact van je campagnes meten gedurende het hele klanttraject.

Stroomlijn workflows.

Adobe kan je helpen

Met meer en meer campagnes om te beheren, is het noodzakelijk dat je je workflows stroomlijnt tussen je creatieve teams en je marketingteams. Natuurlijk wil je dit doen op een manier die het creatieve proces niet onderbreekt. Denk hierbij aan een geïntegreerde oplossing waarbij op een naadloze manier alle stappen van je hele productieproces worden beheerd — van contentcreatie tot levering.


Adobe kan je helpen.
Adobe’s verbonden workflows betekenen minder storende elementen voor je creatieve teams en een snellere time-to-market. Dankzij de nauwe integratie tussen Adobe Creative Cloud en Adobe Marketing Cloud kun je assets creëren, beoordelen en goedkeuren vanuit één locatie — waardoor je tijd en moeite bespaart. Open workflows vanuit Creative Cloud desktopapps — zoals Adobe Illustrator, Photoshop en InDesign. En beheer al je assets vanuit één centrale locatie met Adobe Experience Manager.

Stel je content centraal bij alles wat je doet.

Adobe kan je helpen

Je hebt een nieuwe manier nodig om een enorm aantal creatieve assets te beheren. Je zou de beschikking willen hebben over één locatie waar iedereen — marketeers, creatievelingen en externe bureaus — kan vinden wat hij/zij nodig heeft voor het ontwikkelen van consistente ervaringen binnen verschillende kanalen. Je hebt een robuuste oplossing nodig om elk kanaal te kunnen actualiseren met de nieuwste afbeeldingen en video’s.

Adobe Experience Manager

Adobe kan je helpen.
Met Adobe Experience Manager kun je eenvoudig, op één plek, onderhoudende klantervaringen voor desktops, tabletten en mobiele apparaten creëren, zonder programmacode te schrijven. Digital asset management wordt zo een fluitje van een cent. Bovendien hoef je niet voor elk type scherm of apparaat afzonderlijke ervaringen te ontwikkelen. Met Experience Manager maak je op basis van dezelfde content websites en pagina’s die automatisch aan elk apparaat – zelfs aan winkeldisplays – worden aangepast. Met modern digital asset management kun je snel creatieve content leveren binnen al je marketingkanalen.


Houd de aandacht vast op verschillende kanalen.

Adobe kan je helpen

Het is belangrijk om consistente ervaringen te bieden op het web, mobiele apparaten, video's, social media en binnen overige kanalen. En je dient dit op een effiënte manier te doen. Ontwikkelen op verschillende kanalen vereist meer en meer content — wat de kosten verhoogt en de complexiteit vergroot. Je hebt een oplossing nodig waarmee je snel consistente merkervaringen kunt bieden voor alle schermen en apparaten — zonder afhankelijk te zijn van IT.

Adobe Experience Manager

Adobe kan je helpen.
Met Experience Manager kun je snel en eenvoudig, op één plek, content voor desktops, tablets en mobiele apparaten creëren en leveren, zonder programmacode te schrijven. Met Experience Manager maak je op basis van dezelfde content websites en pagina’s die automatisch aan elk apparaat worden aangepast. Update de broncode éénmaal om wijzigingen te implementeren voor webervaringen en mobiele apps. Je hoeft de code niet voor elk type apparaat of scherm bij te werken. Met Experience Manager kun je doelgroepen boeien op het web en mobiele apparaten — zonder afzonderlijke ontwikkelingscycli.

De juiste content trekt de juiste doelgroep aan.

Adobe kan je helpen

Je dient te weten wat werkt en wat niet. Wanneer je inzicht verkrijgt in de klanteninteractie met je sites en campagnes, kun je de ervaringen nauwkeurig afstemmen — of van koers veranderen wanneer iets niet goed werkt. Maar om zo flexibel te zijn, heb je één geïntegreerde oplossing nodig die de inzichten biedt die je kunt gebruiken voor het verbeteren van klantervaringen en merkloyaliteit.

Adobe Target & Adobe Analytics

Adobe kan je helpen.
Met Adobe Target kun je eenvoudig twee versies van een campagne testen om na te gaan welke versie het meeste effect heeft. Lever gepersonaliseerde content op basis van real-time data. Verhoog je conversies, terwijl je je werkbelasting verlaagt. En met Adobe Analytics krijg je real-time inzichten. Onze datavisualisaties en dashboards laten je zien wat er gebeurt terwijl je klanten beslissingen nemen, zodat je boeiende ervaringen kunt creëren die groei stimuleren.

Stimuleer je activiteiten op de social media.

Adobe kan je helpen

 

Klanten hebben een grote behoefte aan boeiende en authentieke content. Maar het is niet eenvoudig voor je team om snel veel van die content te creëren. Je hebt een oplossing nodig die je de authentieke door gebruikers gegenereerde content laat benutten die al wordt gedeeld op social channels. Niet alleen zou dat tijd besparen, het zou ook waarborgen dat je beschikt over het relevante materiaal dat commuties en loyaliteit opbouwt.

 

Adobe Experience Manager

Adobe kan je helpen.
Je verkrijgt toegang tot miljarden stukken content die door beïnvloeders en je fans zijn gemaakt met Livefyre, onderdeel van Adobe Experience Manager en Adobe Experience Manager Communities. Je kunt fantastische en relevante content benutten van Facebook, Twitter en Instagram. Orden deze in mappen, terwijl je eenvoudig licentierechten beheert. Vervolgens kun je een grotere loyaliteit opbouwen wanneer je je community boeit met interactieve forums, opmerkingen, polls en recenties.

Alles wat je nodig hebt om persoonlijk te worden. Snel.

Waarom Adobe?

Met bergen assets en meerdere campagnes op verschillende kanalen, dien je je content goed te beheren, persoonlijke ervaringen te creëren en deze sneller te leveren.

Waarom Adobe.

Adobe’s geïntegreerde oplossingen bieden je alles wat je nodig hebt voor het leveren van fantastische en consistente ervaringen voor elk kanaal en apparaat. Creëer en beheer grote volumes aan marketingassets vanuit één locatie. Stel je beste content vast met eenvoudig uit te voeren testen. En verwerf diepgaande inzichten in je klanten. Met Adobe Creative Cloud en Adobe Marketing Cloud bied je elke klant de juiste ervaring, elke keer weer.
Lees waarom 78% van de marketeers zegt dat het beste digital asset management system de time-to-market kan versnellen. Lees Breaking the DAM.

Haal meer uit je marketing.