Test je marketing. Finding Eureka: The new science of online testing. Download het rapport ›
Bied een traject dat je klanten volledig willen afleggen.
Als marketeer ben je voortdurend bezig de klantervaringen te optimaliseren, om de uitstap te beperken en de conversie te verhogen. De kans bestaat dat je veel te veel tijd en geld kwijt bent met het aanpassen van je startpagina zonder dat je echt een duidelijk beeld van de prestaties hebt. Er wordt van je verwacht dat je de optimale combinatie van aanbiedingen en advertentielay-outs kent om klanten te verleiden tot conversie. Tegelijkertijd vinden je managers het frustrerend dat ze het traject van de koper niet aan KPI’s kunnen koppelen.

Experimenteer met elke ervaring.

Adobe kan je helpen

Je werkt met een budget en je moet er uithalen wat er in zit. Je hebt tientallen pagina’s, processen en aanbiedingen die je moet evalueren en verbeteren. Om te weten welke klantervaringen het meeste effect hebben, moet je kunnen experimenteren met verschillende varianten, zodat je de conversie en het rendement kunt verhogen.

Adobe Target

Adobe kan je helpen.
Adobe Target helpt marketeers om de ervaringen bij elke stap in het klanttraject te optimaliseren aan de hand van KPI’s. De oplossing biedt alle test- en targetinggereedschappen die je nodig hebt om in alle kanalen te experimenteren met al je klantervaringen. Met Target zie je duidelijk hoe je de conversie kunt verbeteren – van de tekst op je landingpagina tot en met de ervaringen die je via mobiele apps aanbiedt.

Meer inzicht. Meer rendement.

Adobe kan je helpen

Het is belangrijk om zo veel mogelijk te weten te komen over je klanten en hun interactie met je merk, zodat je optimale ervaringen kunt bieden die tot conversie leiden. Je hebt gegevens uit verschillende bronnen die je moet combineren om het hele plaatje te zien. Vervolgens moet je alles aan elkaar flansen en je managers de resultaten te laten zien.

Adobe Analytics

Adobe kan je helpen.
Met Adobe Analytics verzamel je data en krijg je inzicht in de klantinteracties op mobiele apparaten, op het internet en in andere marketingkanalen. Analytics laat je zien welke marketingkanalen werken, zodat je aan waardevollere klanten betere ervaringen kunt bieden en het rendement op de marketinguitgaven kunt verhogen.


Optimaliseer elke klantervaring. Verhoog de conversiepercentages.

Waarom Adobe?

Digitale technologieën hebben de marketingmethoden en de verwachtingen rond marketing voorgoed veranderd. Je klanten verwachten van je dat je hen kent en je managers verwachten van je dat je resultaten laat zien. Adobe Marketing Cloud geeft je alles wat je nodig hebt om diep in je data te duiken, zodat je optimaal rendement uit je inzichten haalt. Met de geïntegreerde oplossingen kun je moeiteloos testen opzetten en actie ondernemen naar aanleiding van de uitkomsten. We helpen je om de ervaringen voor het gehele klanttraject te optimaliseren, zodat je de juiste content aan de juiste klanten kunt aanbieden en de conversie kunt verbeteren.

Waarom Adobe.

Vroeger moest je verschillende deeloplossingen combineren om zo'n uniform digitale-marketingplan te creëren. Nu brengt Adobe Marketing Cloud al deze marketingtools samen in één geïntegreerde oplossing. Geen enkele andere oplossing biedt zo’n verregaande integratie met voorzieningen voor analytics, datamanagement, optimalisatie en personalisatie.
Data op zich leveren je niets op. Inzicht in die data wel.
Lees Nine Common A/B Testing Pitfalls and How to Avoid Themom te zien hoe je met testen de resultaten kunt verbeteren en zo meer rendement uit de investeringen haalt.

Laat data je ervaringen sturen.

Gesteund door data kun je beter inspelen op de interesses van klanten, ongeacht de sector. Ontdek hoe verschillende sectoren profiteren van datagestuurde marketing.