Lees Your Customer Journey om te zien hoe je ervaringen creëert die de loyaliteit versterken in een tijd van verandering en ontregeling. Rapport downloaden ›

Doe iedere reiziger een aanbod dat ze niet kunnen afslaan.

Je werkt in de reis- en horecabranche, waar consumenten voortdurend tarieven en reisarrangementen vergelijken om de beste deal te vinden. Je moet tijdens het hele klanttraject persoonlijke, relevante aanbiedingen doen om de klantentrouw te versterken. In je aanbiedingen moet je niet alleen de meest relevante tarieven vermelden, maar ook aanverwante producten of aanbiedingen voor trouwe klanten opnemen. Het is belangrijk om te weten wie je reizigers zijn en wat ze doen, zodat je je aanbiedingen kunt aanpassen aan hun bestemming, de datum en andere kenmerken.

Creëer aansprekende ervaringen. Helemaal zelf.

Om koopjesjagers voor te blijven, moet je – zonder hulp van IT – snel ervaringen kunnen creëren die voor alle schermen en apparaten geschikt zijn. Een centrale plek waar iedereen – marketeers, advertentiemakers en externe bureaus – goedgekeurde assets kan vinden, is essentieel om in een handomdraai voor alle kanalen interessante aanbiedingen te kunnen ontwikkelen. Je hebt een robuuste oplossing nodig om je campagnes in alle kanalen te kunnen actualiseren met de nieuwste afbeeldingen en video’s.

Adobe Experience Manager
Adobe kan je helpen. Met Adobe Experience Manager creëer je eenvoudig onderhoudende klantervaringen voor elk apparaat, zonder programmacode te schrijven. Met Experience Manager maak je op basis van dezelfde content websites en pagina’s die automatisch aan elk apparaat worden aangepast. Klanten kunnen probleemloos een transactie op een mobiel apparaat starten, op een desktop voortzetten en vervolgens op een tablet afronden. Bovendien kun je al je assets op één centrale locatie opslaan en beheren, zodat iedereen in je bedrijf snel goedgekeurde assets kan vinden voor opname in de ervaringen die je in de verschillende kanalen wilt aanbieden.

Automatiseer persoonlijke aanbiedingen via e-mail.

Adobe Campaign

Je moet je data stroomlijnen en e-mail koppelen aan je online en offline kanalen. Het is belangrijk om automatisch e-mailcampagnes te verspreiden wanneer een bepaalde gebeurtenis plaatsvindt, bijvoorbeeld wanneer iemand een aanbieding laat liggen. Leer je klanten kennen door dynamische profielen aan te leggen op basis van hun interactie met je content. Je hebt een robuuste oplossing nodig waarmee je het hele klanttraject in kaart kunt brengen, van prospect tot trouwe klant.

Adobe Campaign
Adobe kan je helpen.Met Adobe Campaign kun je campagnes personaliseren en in verschillende kanalen aanbieden. Je kunt je klanten nauwkeurig segmenteren en targeten. Ontwikkel in real-time uitgebreide klantprofielen van zowel online als offline bronnen, zodat je beter afgestemde aanbiedingen kunt doen zodra de activiteiten van klanten veranderen. Verstuur automatisch e-mailaanbiedingen via alle kanalen. Controleer op één plek de resultaten van al je cross-channel-campagnes.


Het juiste aanbod. De juiste persoon. Het juiste moment.

Adobe Target

Je wilt nagaan of je aanbiedingen aanslaan en zo niet, hoe je ze kunt verbeteren. Weet hoe je klanten reageren op je websites en campagnes, zodat je aanvullende aanbiedingen, herinneringen en andere gepersonaliseerde content kunt sturen. Je hebt één geïntegreerde oplossing nodig die je deze inzichten geeft, zodat je de klantervaringen kunt verbeteren en zo de conversie kunt verhogen en de merkloyaliteit kunt versterken.

Analytics en Target
Adobe kan je helpen.Met Adobe Target kun je eenvoudig twee versies van een campagne testen om na te gaan welke versie of combinatie het best werkt. Ook kun je zien welk effect de verschillende versies op je netto-resultaat hebben. Adobe Analytics biedt real-time inzichten in al je marketingkanalen. Verstuur gepersonaliseerde aanbiedingen op basis van de actie die klanten op je website ondernemen. Zo neemt het aantal conversies toe, terwijl je werklast afneemt. Zie welke beslissingen je klanten nemen – van het moment dat ze prospects zijn tot het moment waarop ze trouwe klanten zijn geworden.

Verbeter de conversie met de dynamische aanlevering van advertenties.

Media Optimizer

Je wilt klanten aantrekken en vasthouden door hun persoonlijke advertenties aan te bieden bij zoekopdrachten, in display-advertenties en op social media. Je hebt een oplossing nodig waarmee je deze advertenties automatisch aan specifieke klanten kunt aanbieden op basis van hun behoeften en interesses.

Adobe Media Optimizer
Adobe kan je helpen.Met Adobe Media Optimizer creëer je persoonlijke, relevante advertenties op basis van doelgroepprofielen die in Adobe Audience Manager zijn gemaakt. Stuur automatisch dynamische advertenties naar klantsegmenten op paid-search-platforms, social-mediaplatforms en platforms voor de programmatische inkoop van advertenties.

Verspreid al je persoonlijke aanbiedingen. Met één geïntegreerde oplossing.

Waarom Adobe

Reizigers verwachten van luchtvaartmaatschappijen, hotels en cruiseschepen dat ze de laatste informatie over tarieven, dienstregelingen en reisaanbiedingen hebben, zelfs wanneer die van uur tot uur of van minuut tot minuut veranderen. Adobe Marketing Cloud geeft je alle gereedschappen die je nodig hebt om aanbiedingen met de meest relevante tarieven, alsook verwante producten of aanbiedingen voor trouwe klanten, te laten zien.
Waarom Adobe.
Vroeger moest je verschillende losse oplossingen combineren om zo'n uniform digitale-marketingplan te creëren. Nu brengt Adobe Marketing Cloud al deze marketingtools samen in één geïntegreerde oplossing. Geen enkele andere oplossing biedt zo'n nauwe integratie met analytics, data-management, optimalisatie en personalisatie.
Het plannen van een reis kan ingewikkeld zijn. Cross-channel marketing is dat niet.
Lees Ten Ways Cross-Channel Marketing Is Not Rocket Scienceom te zien hoe je je staande houdt in de veranderende markt.

Laat data je ervaringen sturen.

Gesteund door data kun je beter inspelen op de interesses van klanten, ongeacht de sector. Ontdek hoe verschillende sectoren profiteren van datagestuurde marketing.
Bied op het juiste moment relevante ervaringen.
Bied op het juiste moment relevante ervaringen.
Verhoog je conversiepercentages met testen.
Verhoog je conversiepercentages met testen.
Maak een 360-gradenoverzicht van je klanten.
Maak een 360-gradenoverzicht van je klanten.