Eenvoudige formulieren. Eenvoudigere workflows.

Eenvoudige formulieren. Eenvoudigere workflows.

Wat is Experience Manager Forms?

Het is een documentbeheersysteem van Experience Manager waarmee je processen voor formulieren en documenten papierloos, efficiënt en zelfs geautomatiseerd kunt maken. Verander complexe transacties in eenvoudige, digitale ervaringen – op elk moment, op elke plaats en op elk apparaat.

Verbeter de service.

Bied mobielvriendelijke formulier- en documentervaringen die registraties vereenvoudigen en verwerkingstijden verkorten.

Werk sneller en efficiënter.

Gebruik digitale processen en verminder de administratieve werkzaamheden en het aantal fouten als gevolg van dubbele gegevensinvoer.

Optimaliseer de ervaring.

Gebruik gegevens en analyses om de ervaring van je klanten met je formulieren en documenten te verbeteren en te personaliseren.

Bekijk wat Experience Manager Forms te bieden heeft.

Experience Manager is krachtig.

En met Managed Services wordt het nog krachtiger.

Met Adobe als totaalpartner voor hosting en ondersteuning krijg je alle hulp, beveiliging en flexibiliteit die je nodig hebt, maar dan zonder de rompslomp en kosten die andere oplossingen met zich meebrengen.

Vereenvoudigde formulieren zorgen voor tevreden patiënten.

Chamberlin Edmonds heeft het inschrijvingsproces gestroomlijnd met Experience Manager Forms, zodat het bedrijf patiënten sneller en beter van dienst kan zijn.

 

“Adobe Experience Manager Forms stroomlijnt het back-endproces, zodat onze medewerkers meer patiënten kunnen screenen, de betrokkenheid van de patiënten toeneemt en uiteindelijk een hogere omzet wordt gerealiseerd.”
– Alex Choy, EVP R&D en CIO, Emdeon

Leer Experience Manager Forms nog beter kennen.

We hebben een overzicht samengesteld met nog meer informatie over het maken, beveiligen en optimaliseren van formulieren en documenten met behulp van Forms.

Leer hoe je bedrijfsproblemen kunt oplossen.

Lees onze gebruiksgevallen voor best practices in Experience Manager Forms.