Mobiele betrokkenheid met Adobe Marketing Cloud.

Volgens Adobe Digital Index zijn mobiele consumenten tot 80% van hun tijd met mobiele apps in de weer. Om je te helpen downloads om te zetten in ervaringen die de betrokkenheid van gebruikers bij je app vergroten, kun je gebruikmaken van de mobiele marketingvoorzieningen van Adobe Analytics en Adobe Target.

Wij helpen mobiele teams met het oplossen van de uitdagingen waarmee ze in deze tijd te maken hebben.

Onderscheid je

Vergroot de bekendheid van en vraag naar je app en laat je app opvallen tussen de miljoenen concurrenten in de vele app-stores.

Vereenvoudigen

Meet en optimaliseer je apps voor alle platforms, apparaten en app-stores vanaf één locatie.

Maak boeiende content

Wees niet tevreden als je apps zijn gedownload. Zorg ervoor dat mensen je apps gebruiken, erop vertrouwen en aanbevelen.

 

Krijg een volledig beeld van je apps.

Met app-analytics krijg je een helder inzicht in de gebruikersacquisitie in verschillende app-stores, betrokkenheid bij apps, gebruikerslocatie per land, regio en interessepunten, en app-storegegevens zoals downloads en omzet.

 

Werk je apps niet alleen bij. Verbeter ze ook.

Met A/B-testen ontdek je de beste manieren om de betrokkenheid bij je app te vergroten, en met levenscyclus- en locatiegebaseerde gegevens kun je de app-ervaring per gebruiker in kaart brengen en personaliseren.

 

Geef automatisch relevante berichten en meldingen weer.

Gebruik real-time analytics om automatisch in-app-berichten en pushmeldingen weer te geven die gebruikers geïnteresseerd in en betrokken bij je app houden. Voer eenvoudige A/B-testen op je berichten uit om te ontdekken wat het best werkt.

 

Locatie, locatie, locatie.

Maak gebruik van locatie-inzichten, geofences en microlocatiegegevens van beacons om locatieafhankelijke ervaringen te bieden.

 

Beheer al je mobiele-marketingactiviteiten vanuit één locatie.

We bieden een centrale locatie voor al je marketingactiviteiten voor mobiele apps en één SDK voor Adobe Marketing Cloud-oplossingen.

 

Volgens Gartner zijn we toonaangevend op het gebied van ontwikkelplatforms voor mobiele apps.

Volgens het Gartner Magic Quadrant 2015 voor ontwikkelplatforms voor mobiele apps zijn we een van de toonaangevende bedrijven op dit gebied en zijn onze tools ideaal voor digitale marketeers. Kijk wat ze nog meer hebben gezegd.
 

 

 

Ontdek al onze oplossingen.