Verkrijg resultaten met je social marketing.

Wat  is Adobe Social?

Adobe Social is  het social-managementplatform dat elk stukje informatie met je bottom  line verbindt. Kijk verder dan de 'likes' en 'follows', en beheer de diepere relatie tussen  de sentimenten van je klanten en je bedrijfsdoelstellingen.

Breng al je sociale activiteiten samen op één locatie.

Controleer en houd toezicht op alle gesprekken, publiceer en promoot content en analyseer betrokkenheid- en conversiedata in één mobile-vriendelijke interface.

Meet de impact van social media.

Voeg  automatisch trackingcodes toe aan je social content om vast te stellen welke activiteit  betrokkenheid en conversie stimuleert.

Maak gebruik van geïntegreerde sociale inzichten.

Maak gebruik van  sociale inzichten, via Adobe Marketing Cloud-integraties, om  targeting te verbeteren en de klantervaring te optimaliseren.

Bekijk wat Social kan doen.

Schaal je sociale-marketinginspanningen met betrekking tot alle interne belanghebbenden en externe sociale profielen op.
 
 
Gebruik  gegevens over publiciteitcontrole en identificeer trends, mogelijkheden en bedreigingen. Routeer vervolgens  opmerkingen en volg deze met een real-time moderation-wachtrij.
 
Publiceer  naar honderden pagina's van social media tegelijk. Maak gebruik van de contentagenda voor  planning, goedkeuringen en targeting van klantdoelgroepen.
 
Ontdek  de exacte typen content, social networks en belangrijke invloeden die niet  alleen betrokkenheid genereren, maar ook bedrijfsresultaten opleveren.
 

Bekijk  hoe toonaangevende merken succesvol zijn dankzij Adobe Social.

De makers van 's werelds bestverkopende spelcomputer combineren sociale en online gegevens om de gebruikservaring te verbeteren.

De netwerkgigant heeft geleerd hoe men de marketingeffectiviteit kan vergroten op verschillende social platforms.

Gepersonaliseerde ervaringen lokken cursisten naar website van aanbieder van Engels taalonderwijs.
 
 
WEBINAR OP AANVRAAG

Maak gebruik van  social data om marketingsucces te stimuleren.