Adobe Analytics Standard

Data vertellen het verhaal van je bedrijf.
En helpen je van klanten de held te maken.

Adobe Analytics is een analyse-oplossing binnen de Adobe Marketing Cloud waarmee je je klanten kunt begrijpen, verborgen mogelijkheden kunt ontdekken en problemen kunt identificeren — alles met real-time, multichannel data. Integreer Analytics met je Marketing Cloud en overige digitale-marketingfuncties, zodat je data kunt benutten om inzicht te krijgen in elke bedrijfsdoelstelling en klantinteractie.
Predictive Intelligence
Klantervaring verbeteren
Door je beslissingen te baseren op data en feiten, weet je, in plaats van ernaar te hoeven raden, op welke manier je meest waardevolle klanten betrokken zijn bij je, en hoe je meer personen als hen kunt vinden.
360-gradenanalyse van klanten
Al je data tesamen bekijken
Breng je verschillende marketingkanalen samen in real-time en bekijk het verhaal dat ze samen vertellen, en de eigenschappen van je klanten die ze laten zien.
Toewijzing aan verschillende kanalen
Iedereen geïnformeerd houden
Maak gebruik van de eenvoudige mogelijkheden voor het delen en verzenden van informatie, om je team, afdeling of organisatie up-to-date te houden over de inzichten die van belang zijn voor je doelstellingen en behoeften.

Bekijk wat Adobe Analytics kan doen.

Rapporten en dashboards
Organiseer en visualiseer alle mogelijke data in dashboards en gedetailleerde rapporten. Deel dashboards en rapporten via e-mail en mobiele apparaten.
Ad-hoc-analyse
Stel elke vraag, op elk moment. Bekijk in real-time de onderliggende details van je data, verkrijg unieke klantinzichten en ontdek onderlinge relaties en nieuwe mogelijkheden.
Analysewerkruimte
Combineer dimensies, metrieken, segmenten en databereiken in elke willekeurige combinatie, met onbeperkte breakdowns en vergelijkingen.

Segmentatie
Identificeer nieuwe, waardevolle segmenten via onbeperkte dimensionele breakdowns en segmentvergelijkingen.
Real-time automatisering
Analyseer je data niet alleen. Reageer erop met geautomatiseerde real-time en op regels gebaseerde gereedschappen voor besluitvorming.
Klantretentie
Analyseer hoe je klanten reageren op je eigenschappen en begrijp de stimulansen achter klantverloop beter.

Leer hoe je bedrijfsproblemen kunt oplossen.

Lees onze gebruiksgevallen voor best practices in Analytics.