Accessibility

Gratis testversie van Adobe Connect

Als je een gratis proefversie van 30 dagen van Adobe Connect wilt aanvragen, vul je het volgende registratieformulier in. Zodra je proefaccount is ingesteld, heb je als een beheerder toegang tot een gehoste versie van Adobe Connect. Met proefaccounts kun je vergaderingen met maximaal 25 deelnemers hosten.

Als je bent uitgenodigd om een Adobe Connect-vergadering bij te wonen, is een proefversie van Adobe Connect niet vereist om deel te nemen. Klik eenvoudig op de vergadering-URL als je bent uitgenodigd deel te nemen.

OPMERKING: Ondersteuning is niet inbegrepen in de gratis proefversie.

Door deze informatie te verzenden, ga je ermee akkoord dat Adobe of zijn agenten, wederverkopers of verkooppartners telefonisch of per post of e-mail contact met je mogen opnemen om informatie te verstrekken en je interesse in de Adobe Connect-producten te bespreken. Meer informatie vind je in ons Privacybeleid.

Tutorial: Aan de slag met een nieuwe proefversie van Adobe Connect

*   Deze velden moeten worden ingevuld


Contactgegevens


 


Om u de beste prestaties te kunnen bieden voor uw online Adobe Connect -communicatie kunt u de regio selecteren waarin u uw Adobe Connect -service zal gebruiken.
 

Over uw organisatie

Overeenkomst voor online services

Door uw gegevens aan Adobe te verstrekken en de registratie te voltooien, stemt u ermee in gebonden te zijn aan de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid van Adobe, inclusief communicatie van Adobe.

Adobe Connect is een webconferentieplatform waarmee je op elk apparaat complete oplossingen voor webvergaderingen, e-Learning en webinars kunt aanbieden.