Poslední aktualizace: 28. března 2013
Behance Inc. („Behance“) je online platforma, v níž mohou profesionálové z tvůrčích oborů předvádět svou práci a prohlížet výtvory ostatních. Platforma Behance je hostována výhradně ve Spojených státech a je provozována z kanceláří Behance v New Yorku, NY. Přístup k platformě Behance je možný přímo na webu www.behance.netnebo, v případě předplatitelů služby Adobe Creative Cloud(„Creative Cloud“), z různých míst v rámci platformy Creative Cloud.
Behance je dceřiná společnost Adobe Systems Incorporated ve stoprocentním vlastnictví a veškeré informace, které poskytnete společnosti Behance, budou sdíleny v rámci skupiny společností Adobe. Postupy společnosti Adobe v oblasti ochrany osobních údajů jsou popsány zde. Společnost Behance dodržuje postupy ochrany osobních údajů společnosti Adobe. Kromě toho níže uvádíme informace týkající se ochrany osobních údajů, které jsou specifické pro platformu Behance.
Jak využívá Behance zeměpisné informace, které shromažďuje při registraci, a jak to mohu změnit?
Platforma Behance vyžaduje, aby uživatelé při registraci poskytli zeměpisné informace (město, stát a zemi). Tyto informace umožňují uživatelům vyhledávat umělce nebo tvůrčí pracovníky podle zeměpisného zadání. Pomáhají také platformě Behance, aby byly vaše dojmy z webu geograficky relevantnější. Pokud se přestěhujete, můžete své zeměpisné údaje upravit na kartě „Můj profil“.
Jak mohu odhlásit nebo upravit zprávy, které mi Behance posílá?
Odběr zpráv nebo typ zpráv, které vám Behance zasílá, můžete odhlásit nebo změnit na kartě „Oznámení“ v části „Nastavení účtu“, případně kliknutím na odkaz pro odhlášení, který se nachází ve spodní části marketingových e-mailů od Behance. Můžete také nastavit své marketingové předvolby pro ostatní produkty a služby společnosti Adobe zde.
Jak Behance sdílí mé informace, pokud se zapojím do sítě Custom Creative Network?
Behance umožňuje organizacím vytvářet soukromé galerie hostované na platformě Behance. Ty se nazývají Custom Creative Networks. Pokud se připojíte k síti Custom Creative Network, bude Behance sdílet s touto sítí Custom Creative Network vaše jméno, e-mailovou adresu, zemi, datum, kdy jste se zaregistrovali na Behance, počet publikovaných projektů, vaši adresu URL na Behance, a pokud je to možné, váš status školy, e-mailovou adresu školy/organizace, studijní program a rok ukončení studia. Připojíte-li se k síti Custom Creative Network, přijmete zásady ochrany osobních údajů dané organizace, a to nad rámec zásad uvedených na této stránce nebo z této stránky odkazovaných.
Jak mohu kontrolovat, aktualizovat nebo odstraňovat své osobní údaje na platformě Behance?
Své osobní údaje můžete kontrolovat a aktualizovat na kartě „Nastavení účtu“. Pokud chcete smazat svůj účet Behance, můžete tak učinit na kartě „Ochrana osobních údajů“ v „Nastavení účtu“ kliknutím na tlačítko „Smazat“ (pamatujte, že tento proces je nevratný a váš účet již poté nebude možné obnovit). Svůj účet můžete také smazat odesláním požadavku na adrese http://behancenetwork.zendesk.com/tickets/new. Na kartě „Můj profil“ můžete také upravit nebo aktualizovat další informace v profilu Behance. Kromě toho můžete upravit svoji osobní adresu URL na platformě Behance na kartě „Můj profil“, ale smíte tak učinit pouze jednou.