Oborové recenze

BlogCritics
BlogCritics
„Sada Adobe Elements 14 je užitečný upgrade, a pokud s úpravami videa a fotografií nemáte žádné zkušenosti, toto je skvělý způsob, jak začít.“– BlogCritics, T. Michael Testi, 1. října 2015
Digital Photography for Moms
Digital Photography for Moms
„Máte Elements 11 nebo starší verzi? Tak už konečně upgradujte! Řada Elements 14 se výrazně liší od starších verzí. S tímto upgradem ušetříte čas a vaše úpravy budou mnohem lepší.“– Digital Photography for Moms, Erin Peloquin, 25. září 2014
Examiner.com
Examiner.com
„Nový software Photoshop Elements 14 a Premiere Elements 14 nabízí funkce s inteligentními technologiemi společnosti Adobe navrhujícími úpravy, které zajistí skvělý vzhled fotek a videí, včetně opravy rozmazaných záběrů způsobených otřesy fotoaparátu a zamlžených horizontů. Letošní verze také mají zcela nové uživatelské rozhraní, které umožňuje snazší prohledávání a procházení knihovny médií.“– Examiner.com, Jarvis Grant, 27. září 2015
Life in LoFi
Life in LoFi
„Do aplikace Photoshop Elements 14 je z aplikace Photoshop implementována řada profesionálních funkcí, jako je odstranění rozostření nebo mlhy. Její pořízení se určitě vyplatí.“– LifeInLoFi.com, Mel Martin, 25. září 2015
Examiner.com
Examiner.com
„Aplikace řady Elements 14 jsou výukové nástroje. Obsahují průvodce, díky nimž i nováčci v umělecké tvorbě dosáhnou působivých výsledků. Tyto nástroje nabízí spoustu předdefinovaných šablon, díky nimž se můžete hned pustit do práce.“– Examiner.com, Jarvis Grant, 26. září 2014
Softonic
Softonic
„...[Elements 13] je jeden z nejlepších jednoduchých nástrojů na úpravu médií, který je na trhu.“– Softonic, Lewis Leong, 24. září 2014
BlogCritics
BlogCritics
„Adobe Photoshop Elements 13 pokračuje v tradici skvělé platformy pro uživatelské úpravy fotografií. Díky novým a lepším možnostem výběru, intuitivnějším pracovním postupům při vytváření kompozic a více nástrojům, s nimiž mohou běžní uživatelé vytvářet složitější obrázky, jde o povedený upgrade aplikace Photoshop Elements 13.“– BlogCritics, T. Michael Testi, 24. září 2014
The Slanted
The Slanted
„...velký důraz na to, aby úpravy fotografií a videa byly snadnější než kdy dřív. [Elements 13 Live] rozvíjí kreativitu a zlepšuje dovednosti uživatelů.“ – The Slanted, Sean Thomas, 24. září 2014
Photo Corners
Photo Corners
„Aplikace Elements 13 v našem albu získává čtyři fotografické růžky. Je to ten nejlepší asistent, jakého si můžete koupit.“ – Photo Corners, Mike Pasini, 23. září 2014

Ocenění

Photo Corners, 2014
Photo Corners, 2014
Photoshop Elements 13 & Premiere Elements 13
Hodnocení 4 ze 4
MacDirectory, 2014
MacDirectory, 2014
Photoshop Elements 13 & Premiere Elements 13
Hodnocení 4,5 z 5
Pořád se nemůžete rozhodnout? Začněte s bezplatnou zkušební verzí.

 
* Produkt se může integrovat s určitými hostovanými online službami („online služby“) poskytovanými společností Adobe nebo jiným dodavatelem, případně k nim může umožňovat přístup. Online služby jsou k dispozici pouze uživatelům starším 13 let a vyžadují souhlas s dalšími podmínkami použití a zásadami ochrany osobních údajů společnosti Adobe (další informace na adrese www.adobe.com/go/terms_cz). Online služby nejsou dostupné ve všech zemích a jazycích, mohou vyžadovat registraci uživatele a jejich poskytování může být částečně nebo úplně změněno či ukončeno bez předchozího upozornění. Některé služby mohou být dále zpoplatněny, případně vyžadují předplatné.
Podporovány jsou tyto kamery 4K: GoProHero 4 Black, Sony XperiaZ3V, SONY FDR-AX100 4K HANDYCAM, Panasonic DMC-GH4 (MP4 a MOV), Motorola Moto X (2014) a Xiaomi Mi4.