Accessibility

Hjælp til handicappede på Adobe.com

Adobe er gør en stor indsats for at hjælpe alle kunder og har gjort alt hvad de har kunnet for at gøre Adobe.com tilgængelig for personer med et handicap. Hvis du har problemer, når du prøver på at få adgang til Adobe.com med hjælpmidler, skal du kontakte Adobe Customer Service, og vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe dig med de oplysninger, du har brug for. Hold hele tiden øje med denne side for de nyeste informationer om, hvordan du bedst får adgang til vores hjemmeside.

Sådan får du adgang til denne side med hjælpemidler

Ud over HTML har Adobe.com indhold i SWF- og PDF-formater. Hvis du har problemer med at få adgang til dette indhold med dit hjælpemiddel, anbefaler Adobe, at du opgraderer til den nyeste version af Adobe® Flash® Player runtimemiljøet for SWF-indhold og Adobe Reader®-software for PDF-filer.

For brugere med bevægelseshandicap er det vigtigt at opdatere din version af Flash Player. Tidlige versioner forhindrede brugerne i at skifte mellem navigationsbjælken og links andre steder på siden. Du kan downloade den seneste version af Flash Player.

Brugere, der har problemer med at åbne PDF-filer på denne side, kan downloade den seneste version af Adobe Reader fra denne placering, der også omfatter en vejledning om åbning af PDF-dokumenter for brugere af hjælpemiddelteknologi.

Hvordan man får yderligere HJÆLP til handicappede

For yderligere hjælp vedr. emner vedrørende adgang til Adobe.com, kontaktes Customer Service, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med at finde oplysninger, der er vanskellige for dig at få adgang til.

Hjælp os med at gøre vores hjemmeside tilgængelig

Vi ser frem til dine forslag og kommentarer. Send din feedback om adgang til vores side.

Adgangsoplysninger for forfattere og udviklere

For at høre mere om, hvordan man bruger Adobe-produkter til at skabe tilgængeligt indhold og hvordan du gør hjemmesider tilgængelige, skal du besøge vores Accessibility Resource Center.