Sidst opdateret: 28. marts 2013
Behance Inc. (”Behance”) er en onlineplatform, hvor kreative fagfolk kan vise deres arbejde og opleve andres kreative arbejde. Behance hostes udelukkede i USA og drives fra Behances kontorer i New York, NY. Man kan få direkte adgang til Behance på internettet på www.behance.neteller, for Adobe Creative Cloud("Creative Cloud")-abonnenter, fra forskellige punkter, der er tilgængelige inde fra Creative Cloud.
Behance er et datterselskab, der fuldt ud ejes af Adobe Systems Incorporated, og eventuelle oplysninger, du leverer til Behance, deles inden for Adobes associerede selskaber. Adobes processer for beskyttelse af personlige oplysninger er beskrevet her. Behance følger Adobes processer for beskyttelse af personlige oplysninger. Desuden er oplysninger vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger, der særligt vedrører Behance, beskrevet herunder.
Hvordan anvender Behance de geografiske oplysninger, de indsamler ved registrering, og hvordan kan jeg ændre dem?
Behance kræver, at brugerne leverer geografiske oplysninger (by, kommune og land) ved registrering. Ved hjælp af disse oplysninger kan brugere søge efter kunstnere eller kreativt arbejde efter geografisk område. Det hjælper også Behance med gøre din weboplevelse mere geografisk relevant. Hvis du flytter, kan du opdatere dine geografiske oplysninger ved at gå til fanen ”My profile” (min profil).
Hvordan kan jeg fravælge eller tilpasse de meddelelser, Behance sender til mig?
Du kan fravælge eller tilpasse den type meddelelser, som du modtager fra Behance, ved at gå til "Beskeder" under "Kontoindstillinger" eller ved at klikke på afmeldingslinket, der findes i bunden af Behances markedsførings-e-mails. Du kan også indstille dine markedsføringspræferencer for andre Adobe-produkter og -tjenester her.
Hvordan deler Behance mine oplysninger, hvis jeg melder mig til et Custom Creative Network?
Behance giver organisationer mulighed for at oprette private gallerier, der hostes af Behance, kaldet Custom Creative Networks. Hvis du deltager i et Custom Creative Network, deler Behance dit navn, e-mailadresse, land, dato, hvor du tilmeldte dig Behance, antallet af projekter, du har udgivet, din Behance URL-adresse og, hvis relevant, din uddannelsesstatus, skoles/organisations e-mailadresse, uddannelse og dimissionsår med Custom Creative Network. Når du tilmelder dig et Custom Creative Network underlægges du den pågældende virksomheds politik om beskyttelse af personlige oplysninger ud over de politikker, der er anført på eller linket til denne side.
Hvordan kan jeg gennemse, opdatere eller slette mine personlige oplysninger på Behance?
Du kan gennemse og opdatere dine personlige oplysninger ved at gå til fanen ”Account Settings” (kontoindstillinger). Hvis du vil slette din Behance-konto, kan du gå til fanen ”Privacy” (beskyttelse af personlige oplysninger) under ”Account Settings” (kontoindstillinger) og klikke på ”Delete” (slet) (bemærk, at denne proces ikke kan fortrydes, og vi kan ikke gendanne din konto bagefter). Du kan også slette din konto ved at sende en anmodning til http://behancenetwork.zendesk.com/tickets/new. Desuden kan du redigere eller opdatere andre oplysninger i din Behance-profil ved at gå til fanen ”My profile” (min profil). Du kan også redigere din personlige Behance-URL på fanen ”My profile” (min profil), men du må kun gøre det én gang.