Generelle spørgsmål

Er navnet på Lightrooms computerversion blevet ændret?

Adobe Photoshop Lightroom Classic CC er den omdøbte version af den Lightroom-applikation, du har brugt på det seneste, og den er optimeret til computerfokuserede arbejdsgange, herunder lagring af dine fotos i filer og mapper på din computer. Grænsefladen, import af foto og struktureringsfunktionalitet samt redigeringsfunktionssæt er stort set de samme som tidligere. Vi fortsætter med at investere i Lightroom Classic CC.

Hvad er forskellen mellem Lightroom CC og Lightroom Classic CC?

Lightroom CC er den nye cloudbaserede fotoservice, der fungerer på tværs af computer, mobile enheder og internettet. Lightroom Classic CC er det computerfokuserede digitale fotografiprodukt.

Indkøbsmuligheder

Du kan købe Lightroom CC alene eller som en del af Adobe Creative Cloud Photography-planen, hvor begge planer starter fra 92,50 DKK/måned inkl. Moms.

Lightroom Classic fås som en del af Creative Cloud Photography-planen, der starter fra 92,50 DKK/måned inkl. Moms.

Hvad sker der med mine fotos, hvis jeg overskrider min tildelte lagerplads i skyen?

Hvis du opbruger din lagerplads, vil dine nye fotos kun blive gemt på de enheder, de stammer fra. De vil ikke længere blive gemt som sikkerhedskopier i skyen eller synkroniseret med dine enheder, og de bliver ikke mærket automatisk, så de er nemme at finde igen med søgeord i Lightroom. De fotos, du allerede har gemt som sikkerhedskopier i skyen, vil stadig være tilgængelige på alle dine enheder.

Hvis du har behov for yderligere lagerplads, kan du opgradere en 20 GB plan til 1 TB eller øge din samlede lagerplads til 2 TB, 5 TB eller 10 TB, fra en pris på 92,50 DKK/måned inkl. Moms pr. terabyte. For køb af yderligere lagerplads ring på 802 06016. For at opgradere din eksisterende plan skal du logge på din Adobe ID konto (Planer og produkter > Administrer plan > Skift plan). Du kan finde detaljerede anvisninger under Skift din Creative Cloud-plan.