Accessibility

Adobe produktregistrering

Det er let at registrere dit produkt!

Du skal bruge et Adobe®-id til at registrere dit produkt. Hvis du ikke allerede har et Adobe-id, så tag det roligt — du opretter et, når du registerer dig. (Behov for hjælp med dit Adobe-id?)

Registrer vha. en af disse muligheder:

• Adobe Creative Suite® 6-produkter og Acrobat XI: Tilslut til internettet, og installer din software eller start den første gang. Du behøver ikke længere at registrere dit produkt separat - vi har forenklet processen ved at gøre registreringen til en del af installationsprocessen.

Ikke online Når du installerer, skal du klikke “Jeg har ikke adgang til internettet” og følg meddelelserne på skærmen. Du skal bruge en internet-baseret enhed for at afslutte processen.

• Andre købte produkter: Via programmet skal du vælge Hjælp > Produktregistrering. (Du behøver ikke dit serienummer, når du bruger denne mulighed.)

Du kan også gå til registreringssiden. Husk, at have serienummeret klar. (Behov for hjælp med at finde dit serienummer?)

• Adobe Reader®: Registrer online på Adobe.com. (Du behøver ikke et serienummer.)

Fordele ved at registrere dit Adobe-produkt

• Hold styr på dine produkter og få support. Opbevar dit serienummer eller abonnementsoplysninger ét sted - din sikre Adobe-konto- og få hurtigere og lettere adgang til support og opgraderinger.
  • Vær sikker. Ved at registrere dit produkt, ved du, at du har den originale Adobe-software.
  • Få gratis produkter eller tjenester. Mange produkter indeholder en gratis fordel, når du registrerer dem.
  • Hold kontakten. Du beslutter, hvordan og hvor du modtager specialtilbud, invitationer til Adobe-begivenheder og seminarer, meddelelser om produktopdateringer, og de seneste Adobe-nyheder.

Har du spørgsmål? Besøg vores side Ofte stillede spørgsmål om registrering.