# Helppokäyttöisyys*

Adobe.com-sivuston saavutettavuus

Adobe on sitoutunut tukemaan kaikkia asiakkaita. Adoben tavoitteena on ollut tehdä Adobe.com-sivustosta saavutettava myös vammaisille henkilöille. Jos sinulla on vaikeuksia Adobe.com-sivuston käytössä apuvälineilläsi, ota yhteys Adoben asiakaspalveluun. Yritämme kaikin keinoin auttaa, jotta saat tarvitsemasi tiedot. Katso tältä sivulta viimeisimmät tiedot siitä, kuinka web-sivustoamme voi käyttää mahdollisimman tehokkaasti.

Tämän sivuston käyttö apuvälineiden avulla

HTML:n lisäksi Adobe.com-sivustossa on sisältöä SWF- ja PDF-muodoissa. Jos sinulla on vaikeuksia tämän sisällön käytössä apuvälineelläsi, Adobe suosittelee, että päivität Adobe® Flash® Player runtimen uusimpaan versioon SWF-sisältöä varten ja uusimpaan Adobe Reader® -ohjelmistoon PDF-tiedostoja varten.

Liikuntarajoitteisille käyttäjille on tärkeää, että he päivittävät Flash Player -versionsa; aikaisempien versioiden tapauksessa käyttäjät eivät voineet siirtyä navigointipalkin ja linkkien välillä sivun muissa osissa. Voit ladata Flash Playerin uusimman version.

Käyttäjät, joilla on vaikeuksia PDF-tiedostojen käytössä tällä sivustolla, voivat ladata Adobe Readerin uusimman version täältä. Lataukseen sisältyy myös PDF-dokumenttien käyttöopas apuvälineteknologian käyttäjille.

Lisäapua SAAVUTETTAVUUTEEN

Kun haluat lisäapua Adobe.com-sivuston käytössä, ota yhteys asiakaspalveluun. Yritämme kaikin keinoin auttaa, jotta saat tarvitsemasi tiedot, joita on vaikea käyttää.

Sivuston saavutettavuuden parannus

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja kommentteja. Lähetä palautetta sivustomme saavutettavuudesta.

Saavutettavuustiedot kirjoittajille ja kehittäjille

Lue Saavutettavuuden resurssikeskuksesta lisää siitä, kuinka luodaan saavutettavaa sisältöä Adobe-tuotteiden avulla ja kuinka web-sivustoista tehdään saavutettavia.