Toegankelijkheid op Adobe.com

Adobe staat klaar voor alle klanten en doet al het mogelijke om Adobe.com toegankelijk te maken voor mensen met een beperking. Als je moeilijkheden ondervindt bij de toegang tot Adobe.com vanaf hulpapparaten, neem dan contact op met de klantenservice van Adobe en we doen het nodige om je de gewenste informatie te verschaffen. Raadpleeg deze pagina regelmatig voor de recentste informatie over hoe je het best toegang hebt tot onze website.

Hoe krijg je met hulpapparaten toegang tot deze website?

Adobe.com bevat content in de indelingen HTML, SWF en PDF. Als je problemen ondervindt bij de toegang tot deze content vanaf hulpapparaten, raadt Adobe je aan je installatie bij te werken tot de nieuwste runtimeversie van Adobe® Flash® Player voor SWF-content en de recentste Adobe Reader®-software voor PDF-bestanden.

Voor gebruikers met een mobiele beperking is het belangrijk dat ze hun versie van Flash Player bijwerken; lagere versies veroorzaakten immers problemen met tabben van de navigatiebalk naar links elders op de pagina. Download de recentste versie van Flash Player.

Gebruikers die moeilijkheden ondervinden bij het openen van PDF-bestanden op deze website kunnen de nieuwste versie van Adobe Reader hier downloaden, inclusief een handleiding voor gebruikers die PDF-documenten openen met hulptechnologieën.

Extra hulp voor TOEGANKELIJKHEID

Voor extra hulp bij problemen met de toegang tot Adobe.com, neem je contact op met de klantenservice. Wij stellen alles in het werk om je de informatie te verschaffen die moeilijk toegankelijk is.

Help ons onze website toegankelijker te maken

Deel je suggesties en mening met ons. Stuur ons je feedback over de toegankelijkheid van onze website.

Toegankelijkheidsinformatie voor auteurs en ontwikkelaars

Bezoek ons Resource Center voor toegankelijkheid voor meer informatie over hoe je Adobe-producten kunt gebruiken om content en websites toegankelijk te maken.