Adobe
Sign in Privacy My Adobe

Adobe-productregistratie

Registreer je product in een handomdraai!

Je hebt een Adobe®-id nodig om je product te registreren. Maak je geen zorgen als je nog geen Adobe-id hebt. Bij het registreren krijg je de kans om er een te maken. ((Heb je hulp nodig bij je Adobe-id?)

Kies bij het registreren een van deze opties:

• Adobe Creative Suite® 6-producten en Acrobat XI: Maak verbinding met internet en installeer je software of start deze voor het eerst op. Je hoeft niet langer je producten afzonderlijk te registreren: nu gebeurt de registratie eenvoudig als onderdeel van het installatieproces.

Ben je niet online? Klik dan tijdens de installatie op “Ik heb geen toegang tot internet” en volg de instructies op het scherm. Je hebt een apparaat met internetverbinding nodig om het proces te voltooien.

• Andere aangekochte producten:Kies vanuit je product Help > Productregistratie. (Je hebt je serienummer niet nodig als je deze optie gebruikt.)

Je kunt ook naar de registratiepagina gaan. Houd je serienummer bij de hand. ((Heb je hulp nodig bij het vinden van je serienummer?)

• Adobe Reader®: Registreer je online op Adobe.com. (Je hebt geen serienummer nodig.)

De voordelen van een Adobe-productregistratie

• Je behoudt het overzicht over je producten en krijgt ondersteuning Je bewaart je serienummer en lidmaatschapsinformatie op één plaats —je beveiligde Adobe-account— en je krijgt sneller en eenvoudiger toegang tot ondersteuning en upgrades.
  • Vertrouw erop. Als je je product registreert, weet je met zekerheid dat je authentieke Adobe-software bezit.
  • Je ontvangt kosteloos producten of services. Vele producten bieden een gratis voordeel bij het registreren.
  • Blijf op de hoogte. Jij bepaalt hoe en wanneer je speciale aanbiedingen, uitnodigingen voor Adobe-evenementen en seminars, meldingen van productupdates en het laatste Adobe-nieuws ontvangt.

Heb je vragen? Bezoek onze pagina Veelgestelde vragen over registratie.