# Tilgjengelighet*
Adobe
Logg på Personvern Min Adobe

Adobe-produktregistrering

Det er enkelt å registrere produktet!

Du trenger en Adobe®-ID for å registrere produktet. Hvis du ikke allerede har en Adobe-ID, oppretter du bare en når du registrerer deg. (Trenger du hjelp med Adobe-ID-en?)

Registrer deg ved hjelp av ett av følgende alternativer:

• Adobe Creative Suite® 6-produkter og Acrobat XI: Koble til Internett og installer programvaren eller start den for første gang. Du trenger ikke lenger å registrere produktet separat – vi har forenklet alt ved å la registreringen være en del av installeringsprosessen.

Ikke tilkoblet? Klikk på koblingen for ingen tilgang til Internett under installeringen og følg ledetekstene. Du trenger en Internett-aktivert enhet for å fullføre prosessen.

• Andre kjøpte produkter: Velg Hjelp > Produktregistrering innenfra produktet. (Du trenger ikke serienummeret når du bruker dette alternativet.)

Du kan også gå til registreringssiden. Ha serienummeret tilgjengelig. (Trenger du hjelp til å finne serienummeret?)

• Adobe Reader®: Registrer deg på nettet på Adobe.com. (Du trenger ikke serienummer.)

Fordeler ved registrering av Adobe-produktet

• Hold oversikt over produktene og få brukerstøtte. Ha serienummeret eller abonnementsinformasjonen på ett sted –den sikre Adobe-kontoen din – og få raskere og enklere tilgang til brukerstøtte og oppgraderinger.
  • Hold deg på den sikre siden. Ved å registrere produktet vet du at du har ekte Adobe-programvare.
  • Få gratisprodukter og -tjenester. Mange produkter gir en gratis fordel når du registrerer dem.
  • Hold kontakten. Du bestemmer selv hvordan og når du skal motta spesialtilbud, invitasjoner til Adobe-arrangementer og -seminarer, varsler om produktoppdateringer og de siste Adobe-nyhetene.

Har du spørsmål? Gå til siden med vanlige spørsmål om registrering.