Recenzje branżowe

Logo czasopisma MacDirectory
MacDirectory
„Jedną z największych zalet programu Elements jest łatwe dostosowanie do poziomu umiejętności użytkowników — zarówno początkujących, jak i zawodowców, którzy niedługo przejdą do programu Lightroom lub usługi Creative Cloud.” — MacDirectory, Ric Getter, październik 2016
Logo czasopisma MacRumors
MacRumors
„Jedną z największych zalet programu Elements jest łatwe dostosowanie do poziomu umiejętności użytkowników — zarówno początkujących, jak i zawodowców, którzy niedługo przejdą do programu Lightroom lub usługi Creative Cloud.” — MacRumors, Juli Clover, 4 października 2016
Logo czasopisma Photo Corners
Photo Corners
„Każdej jesieni firma Adobe wydaje nową wersję pakietu, która otwiera drogę dla osób chcących zrobić coś więcej ze swoimi fotografiami i filmami.” — Photo Corners, Mike Pasini, 4 października 2016
Experts' Choice — logo
HostingAdvice.com
„Dzięki oprogramowaniu Premiere Elements nie musisz jechać do Hollywood, żeby zostać filmowcem. Pakiety programów do edycji wideo firmy Adobe oferują nawet początkującym użytkownikom potężne rozwiązania, dzięki którym każdy może szybko i łatwo przygotowywać i udostępniać materiały filmowe.” – HostingAdvice.com, Laura Stamey, 9 grudnia 2016 r.
BlogCritics – logo
BlogCritics
„Program Adobe Premiere Elements 14 również zawiera kilka ciekawych funkcji, takich jak możliwość obróbki filmów 4K oferująca nową jakość materiałów wideo.” — BlogCritics, T. Michael Testi, 1 października 2015
Download Crew — logo
Download Crew
„Program Adobe Premiere Elements 13 oferuje bogactwo przydatnych efektów i opcji, a dzięki zaawansowanej automatyce jest wciąż łatwy w użyciu. To naprawdę edytor wideo dla każdego.” — Download Crew, Mike Williams, 25 września 2014
Software Voucher
Software Voucher
„Od ponad dekady najlepiej sprzedający się program do amatorskiej obróbki filmów. „Sprawdziliśmy możliwości (programu Premiere Elements 13) i wygląda na to, że pozwala znacznie przyspieszyć montaż. Posiadacze wersji programu Premiere Elements sprzed kilku lat powinni poważnie przemyśleć uaktualnienie.” — Software Voucher, Rebecca Evans, 24 wrzesnia 2014
Texas Chicks Blogs and Pics
Texas Chicks Blogs and Pics
„Czy warto uaktualnić do programu Elements 13? Jeśli często zajmujesz się montażem filmów, zdecydowanie tak.” — Texas Chicks Blogs and Pics, Erin Peloquin, 24 września 2014

Nagrody

Experts' Choice — logo
Nagroda Experts' Choice 2016 za edycję wideo Oprogramowanie
Premiere Elements 15
Compared & Reviewed, 2013
Compared & Reviewed, 2016
Premiere Elements 15
Ocena 5 na 5
TopTenReviews
TopTenReviews — nagroda doskonałości TopTenReviews 2014
Premiere Elements 14
TopTenReviews
TopTenReviews — nagroda brązowa TopTenReviews 2014
Premiere Elements 14
Download Crew, 2014
Download Crew, 2014
Premiere Elements 13
Ocena 4.5 na 5
Softonic, 2014
Softonic, 2014
Premiere Elements 13
Ocena 9 na 10
Nadal się zastanawiasz? Zacznij od darmowej wersji próbnej.
* Ten produkt może być zintegrowany z pewnymi usługami online udostępnianymi na serwerach firmy Adobe lub innych firm oraz zapewniać dostęp do takich usług (zwanych dalej „usługami online”). Usługi online są dostępne wyłącznie dla użytkowników mających co najmniej 13 lat. Wymagają one zaakceptowania dodatkowych warunków oraz zasad ochrony prywatności firmy Adobe (zobacz www.adobe.com/go/terms_pl). Usługi internetowe nie są dostępne we wszystkich krajach i regionach. Do korzystania z nich może być wymagana rejestracja i mogą zostać wyłączone w całości lub części bez wcześniejszego powiadomienia. Ponadto może być konieczne uiszczenie dodatkowych opłat lub wykupienie członkostwa.
Obsługiwane kamery 4K: GoProHero 4 Black, Sony XperiaZ3V, SONY FDR-AX100 4K HANDYCAM, Panasonic DMC-GH4 (MP4 i MOV), Motorola Moto X (2014), Xiaomi Mi4.
 
†Rabat natychmiastowy dotyczy pełnej wersji oprogramowania Adobe Photoshop Elements 15 i Adobe Premiere Elements 15 oraz pakietu programów Adobe Photoshop i Premiere Elements. Ceny dostępne tylko w internetowym Sklepie Adobe. Oferta nie obejmuje wersji OEM, dla instytucji edukacyjnych i licencjonowania zbiorczego. Oferta obowiązuje od 24 maja 2017 r. do 5 Czerwiec 2017 r. Jeden klient może skorzystać z rabatu tylko raz. Oferta i ceny mogą ulec zmianie bez powiadomienia. Oferta jest nieważna w miejscach, gdzie jest zabroniona przez lokalne przepisy.