Ultima actualizare: 28 martie 2013
Behance Inc. („Behance”) este o platformă online unde profesioniștii în domeniul creației își pot expune lucrările și pot descoperi lucrările de creație ale altora. Behance este găzduit exclusiv în Statele Unite și este operat din birourile din New York, NY. Behance poate fi accesat direct pe internet la adresa www.behance.netsau, pentru abonații Adobe Creative Cloud(„Creative Cloud”), din diverse puncte disponibile în interiorul Creative Cloud.
Behance este o filială deținută integral de Adobe Systems Incorporated și orice informații pe care le furnizați Behance vor fi împărtășite în cadrul familiei de companii Adobe. Practicile de confidențialitate ale Adobe sunt descrise aici. Behance respectă practicile de confidențialitate ale Adobe. În plus, mai jos sunt prezentate informații referitoare la confidențialitate specifice Behance.
Cum utilizează Behance informațiile geografice pe care le colectează în momentul înregistrării și cum le pot modifica?
Behance solicită ca utilizatorii să furnizeze informații geografice (oraș, stat și țară) în momentul înregistrării. Aceste informații permit utilizatorilor să caute artiști sau lucrări de creație în funcție de regiunea geografică. Ele ajută Behance, de asemenea, să vă facă experiența web mai relevantă din punct de vedere geografic. În cazul în care vă mutați, puteți actualiza informațiile dumneavoastră geografice, mergând la secțiunea „My Profile” (Profilul meu).
Cum pot opta pentru retragere sau personaliza mesajele pe care mi le trimite Behance?
Puteți opta pentru retragere sau puteți personaliza tipul de mesaje pe care le primiți de la Behance vizitând fila „Notifications” (Notificări) de sub „Account Settings” (Setări Cont) sau făcând clic pe link-ul de dezabonare inclus în partea de jos a e-mailurilor de marketing Behance. Vă puteți seta, de asemenea, preferințele de marketing pentru alte produse și servicii Adobe aici.
Cum împărtășește Behance informațiile mele dacă mă alătur unei Rețele de creație personalizate?
Behance permite organizațiilor să creeze galerii private găzduite de Behance, denumite Rețele de creație personalizate. În cazul în care vă alăturați unei Rețele de creație personalizate, Behance va partaja cu Rețeaua de creație personalizată numele, adresa de e-mail, țara dumneavoastră, data la care v-ați alăturat Behance, numărul de proiecte pe care le-ați publicat, URL-ul dumneavoastră Behance și, dacă este cazul, statutul dumneavoastră școlar, adresa de e-mail a școlii/organizației, programul de curs și anul absolvirii. Alăturându-vă unei Rețele de creație personalizate, veți fi supus politicii de confidențialitate a organizației respective, în plus față de politicile prezentate sau la care se face trimitere pe această pagină.
Cum îmi pot revizui, actualiza sau șterge informațiile cu caracter personal pe Behance?
Puteți revizui și actualiza informațiile dumneavoastră cu caracter personal vizitând secțiunea „Account Settings” (Setări Cont). În cazul în care doriți să vă ștergeți contul Behance, puteți merge la secțiunea „Privacy” (Confidențialitate) de sub „Account Settings” (Setări Cont) și să faceți clic pe „Delete” (Ștergere) (vă rugăm să rețineți că acest proces este ireversibil și că nu vă putem restabili contul ulterior). Vă puteți șterge contul și înaintând o solicitare la http://behancenetwork.zendesk.com/tickets/new. În plus, puteți edita sau actualiza alte informații în profilul dumneavoastră Behance vizitând secțiunea „My Profile” (Profilul meu). Vă puteți edita URL-ul Behance personal, de asemenea, prin secțiunea „My Profile” (Profilul meu), însă vi se permite să faceți acest lucru o singură dată.