Remiks Adobe logotipa, autor Kreg Vord ›
Osnovni podaci o kompaniji Adobe
Adobe menja svet pomoću digitalnih iskustava. Naša kreativna rešenja za marketing i dokumente osnažuju svakoga – od budućih umetnika do globalnih brendova – da bismo oživeli digitalne kreacije i pružili ih pravoj osobi u pravom trenutku radi najboljih rezultata.


Za brz pregled naše istorije, vođstva i rešenja tehnologije pogledajte Kratke činjenice o kompaniji Adobe.


Kultura saradnje.

Kultura saradnje.

Volimo da istražujemo, eksperimentišemo i kombinujemo stvari da bismo poboljšali funkcionisanje stvari. Rezultate možete da vidite svuda – u našem vrhunskom istraživanju i stotinama patenata; našem „inovacionom“ programu koji stvara ponude za nove proizvode; i u prijavama naših zaposlenih koje su inspirisale naše ljude da vrhunski rade.
Pogledajte šta radimo pored svakodnevnog posla

Podsticanje kreativnosti kod mladih.

Kako unapređujemo obrazovanje širom sveta? Koristeći Project 1324 u kojem mladi kreiraju digitalne medije kako bi ispričali moćne priče za društvenu promenu. Putem programa koji podučavaju kodiranju mlade koji nemaju dovoljno mogućnosti. I putem 300 miliona USD donacije Title 1 srednjim školama u SAD.
Saznajte više o našim naporima u oblasti obrazovanja ›
Podsticanje kreativnosti kod mladih.
Pronalaženje ideja od spoljnih saradnika

Accelerating innovation velocity.

Adobe Kickbox is a proven, open source process that helps innovators define, refine, validate and evolve their ideas. “You can’t really just pay people to innovate,” says Mark Randall, vice president of innovation. “They have to get excited about solving a problem for a customer, and the company has to get behind that.”

Adobe dobrodošlica za Mixamo.

Oslobađanje snage za 3D za kreativnu zajednicu.

Pročitajte objavu ›

Adobe skup– konferencija o digitalnom marketingu

Detaljni uvidi. Fokusirano učenje. Bezgranično umrežavanje. Skup je konferencija o digitalnom marketingu koja pruža sve to. Dođite i naučite kako možete da kombinujete kreativnost, sadržaj i podatke da biste kreirali neverovatna iskustva za svoje klijente.
 
MAX. Creativity Conference.