Šta je to Creative Cloud?

Creative Cloud vam pruža sve što vam je potrebno da svoje najbolje ideje pretvorite u najkvalitetniji rad na računarima i mobilnim uređajima i to podelite sa celim svetom.

Pregled sistema Adobe Creative Cloud
 

Ponešto za svakoga.

Pojedinci
Koristite kompletnu kolekciju kreativnih aplikacija i još mnogo toga.
Fotografi
Uključuje Photoshop CC i Lightroom za računare, mobilne uređaje i veb.
Studenti i nastavnici
Uštedite do 60% uz posebne cene za obrazovne ustanove. 
Preduzeća
Vodeće kreativne aplikacije s jednostavnim upravljanjem licencom i lakom primenom. 
Velika preduzeća
Prilagođeno obezbeđivanje i primena, kao i podrška na nivou preduzeća.
Škole i univerziteti
Fleksibilno licenciranje i primena na računarima počev od 14,99 USD/mes.
Državne institucije
Tehnologija industrijskog standarda. Podrška za velika preduzeća. Bezbedne primene.
Škole i univerziteti
Fleksibilno licenciranje i primena na računarima.

Od prazne stranice do izuzetnog rada.

Creative Cloud vam pruža kompletnu kolekciju Adobe aplikacija za računare i mobilne uređaje, od osnovnih programa kao što je Photoshop do inovativnih novih alatki kao što je Adobe XD. Takođe dobijate ugrađene predloške kako biste brzo započeli dizajniranje i podučavanja korak po korak koja će vam pomoću da brzo uhvatite korak i usavršite svoje veštine. Vaš ceo kreativni svet, sve na jednom mestu.
 
 • Nabolje kreativne aplikacije za računare na svetu
  „Pure“ autorke Bettina Güber
 • Ikone na radnoj površini.

  Uz najbolje kreativne aplikacije za računare na svetu možete da stvorite sve što zamislite. Uredite fotografije i video zapise. Dizajnirajte grafiku i publikacije. Kreirajte veb-lokacije, UX dizajne i animacije. Novi predlošci za Photoshop i Illustrator olakšavaju početak rada. Ažuriranje jednim klikom donosi vam naše najnovije inovacije i nove funkcije čim postanu spremne.

 
 
 
 • Počnite od stock slike. Ne morate početi od nule.

  Adobe Stock vam pruža milione slika, grafika, video zapisa, 3D resursa i našu Premium kolekciju ugrađenu u vaše omiljene aplikacije. Uz predloške za veb, štampu, mobilne uređaje i drugo, možete da preskočite podešavanje i odmah počnete s dizajniranjem.

 • Adobe Stock
 
 • Creative Cloud Libraries
  Andreas Preis
 • Svi vaši kreativni resursi. Uvek nadohvat ruke.

  Usluga Creative Cloud Libraries pruža vam pristup fontovima, bojama, grafici, Adobe Stock slikama i drugim kreativnim resursima koje najviše koristite. Svi vaši resursi uvek su ažurni na svim vašim računarima i mobilnim uređajima. Čak možete i da delite biblioteke s članovima tima da bi vaši dizajni bili usaglašeni i svi radili na istom koraku procesa.

 
 • Pronađite inspiraciju. Neka vas otkriju.

  Istražite najnovija dela vrhunskih dizajnera i umetnika iz celog sveta u usluzi Behance, najvećoj kreativnoj zajednici na svetu. Prikažite svoja dela tako što ćete kreirati Adobe Portfolio veb-lokaciju. Obe usluge su besplatne uz članstvo u usluzi Creative Cloud.

 • Behance i Adobe Portfolio

Make it. Creative Cloud.

Redovno pratite najnovije vesti i uvide na našem blogu.
 • Meet the UX Designer: Nick Slough

  Nick Slough believes in the bright future of games. Four months ago, the Bay Area-based UX/UI consultant co-founded Beholder Design with Ian Wall. We spoke with Slough about holodecks, unfiltered user feedback, and the sound of silence.

  Read More
 • Artist spotlight: Kyle Lambert

  September's featured artist is Kyle Lambert, a West Coast illustrator known for his distinctive retro style.

  Read More
 • Designing a Gateway For Change: The Meaning of UX For Good

  When we think of user experience design, often our thoughts turn to a digital interface and the way a user navigates it. According to Jason Ulaszek, founder of international design agency Inzovu and co-founder of non-profit UX For Good, user experience design is about so much more than this. At its core, he said, UX […]

  Read More
 1. Šta je uključeno u moje Creative Cloud članstvo? Šta je uključeno u moje Creative Cloud članstvo?

  U zavisnosti od plana koji odaberete, vaše članstvo uključuje pristup nekim Adobe kreativnim aplikacijama za stone računare, trenutnim ispravkama i nadogradnjama kada postanu dostupne, mogućnostima skladišta u oblaku i sinhronizovanja datoteka i još mnogo toga. Posetite Stranicu Creative Cloud pregledda biste saznali više.

 2. Da li moram da budem na mreži za pristup aplikacijama za računare? Da li moram da budem na mreži za pristup aplikacijama za računare?

  Ne, aplikacije za računare u usluzi Creative Cloud, kao što su Photoshop i Illustrator, instaliraju se direktno na računaru, tako da vam nije potrebna trenutna internet veza za njihovo korišćenje.

  Internet veza je potrebna prvi put kada instalirate i licencirate aplikacije, ali aplikacije možete da koristite u vanmrežnom režimu sa važećom licencom za softver. Aplikacije za računare će pokušati da provere valjanost licenci za softver na svakih 30 dana.

  Kad su godišnji članovi u pitanju, aplikacije možete da koristite do 99 dana u vanmrežnom režimu. Mesečni članovi mogu da koriste softver do 30 dana u vanmrežnom režimu.

 3. Da li je neophodno da skladištim datoteke u oblaku? Da li je neophodno da skladištim datoteke u oblaku?

  Ne, vaše datoteke ostaju na lokalnom čvrstom disku. Takođe možete da odaberete da iskoristite prednost mogućnosti sinhronizacije lokalnih datoteka sa Creative Cloud skladištem. Čak i ako odaberete da sinhronizujete datoteke sa uslugom Creative Cloud, zadržaćete lokalnu kopiju datoteka.

 4. Mogu li da koristim softver koji preuzmem iz usluge Creative Cloud na više računara? Mogu li da koristim softver koji preuzmem iz usluge Creative Cloud na više računara?

  Da, možete da instalirate i aktivirate Creative Cloud aplikacije za stone računare, bez obzira na operativni sistem, da bi svaki pojedinac koji je povezan sa članstvom mogao da ih koristi. Pogledajte stranice ugovora o licenciranju proizvodaza više informacija.

 5. Šta se dešava mojim datotekama u oblaku ako otkažem članstvo ili ga vratim na stariju verziju? Šta se dešava mojim datotekama u oblaku ako otkažem članstvo ili ga vratim na stariju verziju?

  Vaše CC datoteke su uskladištene na računaru, kao i na CC serverima. Ako otkažete plaćeno članstvo ili ga vratite na stariju verziju, i dalje ćete imati pristup svim datotekama u Creative Cloud fascikli na računaru i putem Creative Cloud veb lokacije.

  Vaš nalog će biti vraćen na besplatno članstvo koje uključuje 2 GB skladišta. Ako koristite više od 2 GB skladišta, nećete moći da sinhronizujete datoteke dok količina prostora na disku iskorišćenog na vašem nalogu na mreži ne padne ispod dodeljenog iznosa.

  Ako ste premašili kvotu, imate 90 dana da smanjite iskorišćenost na mreži ili možete izgubiti pristup nekim ili svim datotekama putem Creative Cloud veb lokacije, iako ćete i dalje imati datoteke na računaru.

 6. Mogu li da kupim članstvo za jednu aplikaciju za stone računare, kao što je Photoshop? Mogu li da kupim članstvo za jednu aplikaciju za stone računare, kao što je Photoshop?

  Da, pružamo članstvo za jednu aplikaciju za većinu naših proizvoda. Ovaj plan vam pruža pristup aplikaciji za stone računare po izboru, kao i ispravkama i nadogradnjama u trenutku kada se pojave, 20 GB skladišta na mreži, prilagođeni portfolio na mreži na sopstvenoj URL adresi uz Behance ProSite, kao i integraciju za Behance. Novim Creative Cloud aplikacijama za računare možete da pristupite tako da možete da pratite svoj kreativni svet u toku jedne aktivnosti i mogućnost da sinhronizujete postavke, fontove i boje (u izabranim aplikacijama i onim koje tek stižu).

  Saznajte više na Stranica Creative Cloud planovi.

 7. Mogu li unapred da se pretplatim na Creative Cloud članstvo? Mogu li unapred da se pretplatim na Creative Cloud članstvo?

  Da, možete unapred da se pretplatite na Creative Cloud kompletno pojedinačno članstvo ili Student and Teacher Edition kupovinom na lokaciji Adobe.com. Ovim dobijate istu cenu kao kupovinom godišnjeg plana, ali plaćate unapred a ne na mesečnom nivou. Vaša kreditna kartica će biti automatski zadužena za svaku narednu godinu na datum zasnivanja članstva. Ne možete se unapred pretplatiti za Creative Cloud članstvo za timove.

  Možete unapred da platite za jednu godinu članstva kada kupujete preko prodavca. Ovim dobijate istu cenu kao kupovinom godišnjeg plana direktno od kompanije Adobe, ali plaćate unapred, a ne na mesečnom nivou.

 8. U kojim zemljama mogu da kupim Creative Cloud članstvo? U kojim zemljama mogu da kupim Creative Cloud članstvo?

  Pogledajte najnovije listu zemaljau kojima je Creative Cloud dostupan za pojedince, timove i mala preduzeća.