Kreirajte doživljaje brenda koji podstiču uspeh preduzeća.

Urbani zum, autor Jakob Vagner

Šta je to Creative Cloud za velika preduzeća?

Creative Cloud za velika preduzeća pruža vašem preduzeću sve što je potrebno za stvaranje odličnih korisničkih iskustava na bilo kom uređaju ili bilo kojim putem. Kreirajte i sarađujte efikasno uz povezane aplikacije za računare i mobilne uređaje, kao i usluge u oblaku kao što je Adobe Stock. Nabavite napredne opcije za šifrovanje i bezbednu primenu da biste zaštitili svoj sadržaj. I optimizujte rezultate integracijom uz Adobe Marketing Cloud.

Podstaknite brzinu sadržaja u celoj organizaciji.

Creative Cloud za velika preduzeća dizajniran je da vam pomogne da dostavite pravi sadržaj pravim klijentima u pravo vreme.
Efikasno kreiranje sadržaja
Koristite najbolje kreativne aplikacije i usluge na svetu da biste dizajnirali prelepa iskustva za korisnike. Adobe CreativeSync automatski povezuje aplikacije za računare i mobilne uređaje sa uslugama u oblaku, tako da svi vaši resursi ostaju ažurni i nadohvat ruke kako biste mogli brže da isporučite sadržaj.
Mogućnosti za velika preduzeća
Upravljajte uslugama Creative Cloud, Marketing Cloud i Adobe Document Cloud sa jedne jedine konzole kako biste konfigurisali prava na dozvole. Dobijate i namensku korisničku podršku dostupnu non-stop, kao i neograničeni broj Expert Services sesija za obuku za svoje kreativne timove.
Marketing Cloud integracija
Creative Cloud za preduzeća integriše se sa uslugom Marketing Cloud kako biste mogli da koristite podatke za bolje razumevanje klijenata, određivanje smera dizajniranja i poboljšanje prihoda od investiranja kampanje.

Osmislite sadržaj koji ispunjava očekivanja.

Nije lako konstantno nuditi odličan sadržaj, ali to je upravo ono što vaši klijenti očekuju. Anketirali smo 700 preduzeća iz čitavog sveta da bismo otkrili kako istovremeno odgovaraju na potražnju i nude odlično korisničko iskustvo.

Evo šta dobijate uz Creative Cloud za velika preduzeća.

Kreativne aplikacije vrhunskog kvaliteta
Kreativne aplikacije vrhunskog kvaliteta
Preuzmite najnovije verzije Adobe kreativnih aplikacija za računare – uključujući Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC i potpuno novi Experience Design CC (Beta) – kao i aplikacije za mobilne uređaje koje olakšavaju kreiranje gde god da se nalazite. A sve je to povezano uz CreativeSync, tako da uvek na svakom uređaju možete da pristupite najnovijim datotekama i resursima.
Pregledajte sve aplikacije za računare i mobilne uređaje ›
Usluge u oblaku koje ubrzavaju proces dizajniranja
Usluge u oblaku koje ubrzavaju proces dizajniranja
Pronađite savršenu sliku ili video iz usluge Adobe Stock za velika preduzeća. Pronađite savršeni font za bilo koji projekat uz Adobe TypeKit. I trenutno pristupite ovim i svim vašim omiljenim resursima iz usluge Creative Cloud Libraries, gde takođe možete da delite vodiče za stil kako biste obezbedili dosledan dizajn. Ove usluge, kao i mnoge druge, dostupne su u okviru aplikacija, tako da ništa ne ometa vašu kreativnost.
Direktno ugrađen Adobe Stock
Direktno ugrađen Adobe Stock
Pokrenite bilo koji kreativni projekat uz pristup milionima probranih, besplatnih fotografija, grafika, predložaka, 3D resursa, video zapisa i našoj Premium kolekciji – direktno iz Creative Cloud aplikacija. Dobićete do 10 puta veću efikasnost u odnosu na rad sa uobičajenim stock uslugama.
Bezbednost i kontrola koje su vam potrebne
Bezbednost i kontrola koje su vam potrebne
Upravljajte primenom i licencama uz jedan jedini Adobe Admin Console, jednostavan za korišćenje. Zaštitite svoje kreativne resurse pomoću šifrovanja neaktivnih stavki i stavki u prenosu, kao i bezbednih, namenskih ključeva za šifrovanje. Možete da koristite i objedinjeni ID/jedinstveno prijavljivanje kako biste dodatno zaštitili svoju intelektualnu svojinu.

Primenite i upravljajte na jednostavan način.

Creative Cloud za velika preduzeća pojednostavljuje stvari za IT uz fleksibilne, bezbedne opcije za primenu i napredno šifrovanje.

Istražite više Adobe rešenja za velika preduzeća.

 1. Šta je to Creative Cloud za velika preduzeća? Šta je to Creative Cloud za velika preduzeća?

  Creative Cloud za velika preduzeća je suštinska kreativna platforma koja omogućava organizacijama da stalno dizajniraju i objavljuju izuzetna korisnička iskustva.

  Creative Cloud za velika preduzeća pruža pristup svim najnovijim CC aplikacijama i uslugama za računare i mobilne uređaje; pruža opcije hostovanja u cilju ispunjenja potreba organizacije sa naprednim IT zahtevima; i integriše se sa Adobe rešenjima za velika preduzeća uključujući Adobe Digital Publishing Solution i Adobe Marketing Cloud.

 2. Da li se Creative Cloud aplikacije pokreću u pregledaču putem strimovanja ili tehnologije vizuelizacije? Da li se Creative Cloud aplikacije pokreću u pregledaču putem strimovanja ili tehnologije vizuelizacije?

  Aplikacije za računare se preuzimaju iz aplikacije Creative Cloud, ali se instaliraju i pokreću lokalno. One se ne strimuju niti virtuelizuju u oblaku.

 3. Šta ako moja organizacija ne želi da koristi Adobe ID-ove za prijavljivanje u Creative Cloud? Šta ako moja organizacija ne želi da koristi Adobe ID-ove za prijavljivanje u Creative Cloud?

  IT administratori imaju opciju kada je u pitanju primena aplikacije Creative Cloud za velika preduzeća. Međutim, ako želite da iskoristite novi Adobe Admin Console za lakše upravljanje licencama ili želite da korisnici pristupaju skladištu zasnovanom na oblaku odnosno uslugama u oblaku, želećete da primenite kreativne aplikacije na imenovane korisnike pomoću Adobe ID-ova ili Enterprise ID-ova.

  • Adobe ID: Korisnik kreira i poseduje nalog, Adobe upravlja akreditivima i obrađuje prijavljivanje
  • ID preduzeća: Organizacija kreira i poseduje nalog, Adobe upravlja akreditivima i obrađuje prijavljivanje
  • Objedinjeni ID: Organizacija kreira i poseduje nalog, povezuje se sa direktorijumom preduzeća putem objedinjavanja, preduzeće ili škola upravlja akreditivima i obrađuje prijavljivanje putem jedinstvenog prijavljivanja

  Za više informacija pogledajte „Upravljanje tipovima identiteta“. Pored toga, i dalje možete da primenite Creative Cloud za velika preduzeća pomoću serijskih brojeva, što znači da će korisnici biti anonimni i moći će da rade u vanmrežnim okruženjima. Vi odlučujete koja opcija je najbolja za vašu organizaciju, a možete čak i da pomešate različite korisnike i grupe.

 4. Može li IT da kontroliše ko ima pristup Creative Cloud skladištu, uslugama i aplikacijama? Može li IT da kontroliše ko ima pristup Creative Cloud skladištu, uslugama i aplikacijama?

  Da, IT kontroliše primenu kreativnih aplikacija i ispravki tako što kreira prilagođene pakete za primenu (MSI i PKG datoteke industrijskog standarda) pomoću besplatnog Creative Cloud programa za pakovanje. Nova Adobe Admin Console omogućava IT sektoru da kontroliše koji korisnici i grupe u organizaciji imaju pristup skladištu i uslugama u oblaku.

 5. Šta ako moja organizacija ne želi da izvrši ažuriranje čim Adobe objavi nove aplikacije za računare putem usluge Creative Cloud? Šta ako moja organizacija ne želi da izvrši ažuriranje čim Adobe objavi nove aplikacije za računare putem usluge Creative Cloud?

  Vaš IT tim ima potpunu kontrolu nad time koje se aplikacije, usluge i funkcije pakuju i primenjuju i kada. Verzije se mogu testirati u proizvodnji ili putem pilota pre primene u celoj organizaciji.