Pristupite resursima i delite ih na svakom mestu –

na računarima i uređajima.

Kreirajte i delite boje, stilove likova, Adobe Stock slike i još mnogo toga u vašim omiljenim Adobe aplikacijama. Najnovije funkcije saradnje vam pružaju lakše načine da pratite i delite resurse, uključujući vodiče za stil, direktno iz vaših biblioteka. Deljene biblioteke se automatski ažuriraju, tako da ste vaš tim i vi uvek na istoj strani.
Creative Cloud Libraries
Creative Cloud biblioteke na delu.
Lične i deljene biblioteke vam pružaju brz pristup bojama, četkicama, slikama, video zapisima, fontovima , likova stilovima, predlošci, i drugim kreativnim resursima koje najčešće koristite. Dostupno u Adobe aplikacijama za dizajn, veb i video za stone računare, kao i u aplikacijamama i uslugama za mobilne uređaje. 
 
Pristup sa svakog mesta
Pristup sa svakog mesta
Biblioteke su dostupne iz aplikacija Photoshop, Illustrator, InDesign, Adobe Premiere Pro, After Effects, Dreamweaver, Animate, Adobe Muse, Creative Cloud Assets i Adobe aplikacija za mobilne uređaje kao što su Adobe Comp CC, Illustrator Draw i Photoshop Fix. Možete im pristupiti i kada ste van mreže.
Adobe Stock
Adobe Stock integracija
Koristite ključne reči ili vizuelnu pretragu da biste pomoću jednog klika sačuvali slike iz programa Adobe Stock u svojim bibliotekama. Adobe Stock vam pruža 60 miliona slika velikog kvaliteta, grafika i video zapisa, kao i prilagodljive predloške za brzo započinjanje projekata. Isprobajte izbore obeležene vodenim žigom na kompozicijama, a zatim kupite verzije visoke rezolucije direktno u bibliotekama.
Povezani resursi
Povezani resursi za univerzalne ispravke
Grafike i boje u Creative Cloud bibliotekama sada mogu da se povežu tako da kada se promene, vaš tim i vi imate opciju da ih ažurirate u svim projektima u kojima su korišćene.
Deljenje biblioteka
Saradnja sa deljenim bibliotekama
Deljenje zajedničkih resursa kao što su grafika, boje, stilovi znakova i vodiči za stil olakšava saradnju sa timom i održava doslednost u projektima. Dodelite pristup za uređivanje članovima tima da biste im omogućili da prave promene na resursima i dodelite drugima pristup samo za prikaz. I napravljene ispravke će se automatski pojaviti u biblioteci.
Pravi sadržaj, svaki put
Pravi sadržaj, svaki put
Ponovo koristite resurse u različitim projektima na računarima i mobilnim uređajima bez brige da ćete uzeti pogrešnu verziju.
Creative Cloud Libraries
Čuvanje u Creative Cloud bibliotekama
Lako je sačuvati resurse u bibliotekama iz Adobe aplikacija za računare i mobilne uređaje. Na primer, možete da prevučete resurs iz programa Photoshop u biblioteku da biste ga brzo pretvorili u element koji se može ponovo koristiti. Datoteke se automatski konvertuju u odgovarajuće formate za upotrebu u aplikacijama za računare ili mobilne uređaje.
Doterajte svoje veštine i naučite nove tehnike uz naše besplatne vodiče. Saznajte više ›
Mobilni tokovi posla za kreiranje u pokretu.
Mobilni tokovi posla: Brush
Mobilni tokovi posla: Shape
Mobilni tokovi posla: Color
Pretvorite svoje inspiracije u kreativne resurse pomoću Adobe Capture CC, Comp CC, Photoshop Mix, Photoshop Fix, Photoshop Sketch i Illustrator Draw aplikacija za mobilne uređaje. Zatim ih sačuvajte u usluzi Libraries za upotrebu u omiljenim Creative Cloud aplikacijama za računare i mobilne uređaje – na primer, koristite resurs iz aplikacije Capture kao osnovu za novo umetničko delo u aplikaciji Photoshop.

Povezano sa uslugom Creative Cloud.

Creative Cloud biblioteke povezuju Adobe aplikacije za računare sa aplikacijama za mobilne uređaje i uslugama zahvaljujući snazi usluge Adobe CreativeSync. Sada vaš tim i vi možete brzo da pristupite potrebnim resursima, baš kada su vam potrebni.
Creative Cloud spaja najbolje svetske kreativne aplikacije za računare i mobilne uređaje, a obezbeđuje i povezanije načine kreiranja i deljenja. Saznajte više ›
 
 
 
 
 
Ponesite svoje neophodne kreativne resurse sa sobom.
Nabavite uslugu Creative Cloud Libraries zajedno sa celom kolekcijom Adobe kreativnih aplikacija.
 
Povezane aplikacije i usluge
Uređivanje i komponovanje slika.
Vektorska grafika i ilustracija.
Dizajn i raspored stranica za štampanje i digitalno objavljivanje.
Filmski vizuelni efekti i pokretna grafika.
Veb i mobilni dizajn.
Dizajn veb lokacije bez kodiranja