Take it. Make it.

Zabeležite trenutak. Uz Adobe Creative Cloud plan za rad sa fotografijama radite značajne stvari. Najbolje alatke za fotografiju na svetu koriste Adobe Photoshop tehnologiju kako bi vam omogućile da svakog dana, nezavisno od toga gde se nalazite pravite neverovatne slike – bez obzira na to da li ste početnik ili profesionalac. Sve što vam je potrebno. Sve na jednom mestu.

Fotografija

Šta je uključeno u Creative Cloud Photography plan?

APLIKACIJE ZA RAČUNARE

Obrada i uređivanje digitalnih fotografija.
Uređivanje i komponovanje slika.

VEB-APLIKACIJE

Kreirajte grafiku, veb-stranice i video-priče za samo nekoliko minuta.

APLIKACIJE I USLUGE ZA MOBILNE UREĐAJE

Uređujte, organizujte i delite slike sa bilo kog mesta.
Photoshop retuširanje za svakoga.
Kreativno mobilno uređivanje slika.
Kreirajte zadivljujuću grafiku za društvene mreže – za samo nekoliko minuta.
Pretvorite reči i slike u prelepe veb-stranice.
Kreirajte privlačne video-priče za samo nekoliko minuta.
Pojednostavljene Portfolio veb lokacije.
Uređivanje video zapisa u pokretu.

Moć usavršavanja fotografije – bilo gde.

Fotografije ne zabeleže scenu uvek onako kako je se vi sećate. Ali uz Creative Cloud plan za rad sa fotografijama, imate sve što vam je potrebno da biste izvukli ono najbolje iz svojih fotografija, od svakodnevnih uređivanja do potpune transformacije. Usavršite slike pomoću aplikacija Photoshop i Lightroom na računaru, vebu ili bilo kom mobilnom uređaju. Isecajte i kombinujte fotografije na iPad uređaju pomoću aplikacije Photoshop Mix i retuširajte i vratite u prethodno stanje fotografije na iPad ili iPhone uređaju pomoću aplikacije Photoshop Fix. Uz uputstva za svaki nivo veštine naučićete nove trikove – i to brzo.

Slobodno eksperimentišite sa bojom, ekspozicijom, tonom, kontrastom i još mnogo toga u programu Lightroom na svim uređajima. Ako se predomislite, možete da vratite uređivanja na original pomoću jednog klika.

Pogledajte kako funkcioniše ›

Razvucite ivice objedinjene panorame da biste zadržali izgled i osećaj slike bez gubljenja važnih detalja. Boundary Warp funkcioniše čak i ako objedinjena panorama ima transparentne ivice.

Pogledajte kako to funkcioniše ›

Ne dozvolite da predmeti koji odvlače pažnju, na primer dalekovodi ili prašnjave mrlje, upropaste sjajan snimak. Učinite da nedostaci nestanu sa slike u samo nekoliko klikova. Sad ga vidite. Sada ne.

Pogledajte kako funkcioniše ›

Koristite jednostavan klizač u programu Lightroom da biste uklonili atmosfersku izmaglicu sa svojih slika ili da biste dodali izmaglicu da biste kreirali umetnički efekat.

Pogledajte kako funkcioniše ›

Računar, tablet, mobilni

Vaše fotografije su tamo gde ste i vi. Koristite tehnologiju CreativeSync.

Pomoću Creative Cloud plana za rad sa fotografijama možete da uredite ili označite zastavicom omiljeni sadržaj na jednom mestu, a promene se automatski ažuriraju na svim drugim mestima putem Adobe CreativeSync tehnologije. Počnite da uređujete ili organizujete fotografije na pametnom telefonu, nastavite tamo gde ste stali na iPad uređaju i završite na računaru.

Četiri laka načina za početak rada u aplikaciji Lightroom:

Vaše fotografije pričaju priču. Delite ih.

Možete lako da pokažete ono što vam je najvažnije. Koristite novu uslugu Adobe Portfolio da biste napravili divnu ličnu veb-lokaciju koja predstavlja vaše fotografije svetu. Brzo kreirajte i delite društvenu grafiku, veb-priče i animirane video-zapise uz Adobe Spark. I delite fotografije u elegantnim veb galerijama ili na omiljenim društvenim lokacijama.

Saznajte više o usluzi Adobe Portfolio ›

Saznajte više o usluzi Adobe Spark ›

Fotografije Antarktika
 

Novosti u Creative Cloud Photography planu.

Uvek imate pristup novim funkcijama čim se objave. Evo nekoliko nedavnih istaknutih stavki.

Boundary Warp i Vođeno uspravljanje
Razvucite ivice panorame bez gubitka podataka i ispravite nagnute perspektive. Sada iz programa Lightroom možete da isporučite najbolje slike u Adobe Stock.
Podrška za DNG raw datoteke
Snimajte, uređujte i delite neobrađene Adobe DNG fotografije na iOS ili Android uređaju uz Lightroom za mobilne uređaje. Sinhronizujte fotografije i izmene u programu Lightroom CC na stonom računaru.
Lightroom za Apple TV
Prikazujte i delite Lightroom fotografije na velikom ekranu koristeći Apple TV. Pauzirajte projekciju slajdova i uvećajte da biste bolje videli detalje.
Polje za pretraživanje unutar aplikacije
Novo okno za pretragu unutar aplikacije pomaže vam da brzo nađete alate, Adobe Stock slike i uputstva direktno iz programa Photoshop.
Najčešća pitanja

Imate pitanja? Mi imamo odgovore.

Po čemu se plan za Fotografiju razlikuje od Photoshop plana za jednu aplikaciju?
Oba obuhvataju Photoshop CC. Plan za Fotografiju dolazi i sa programom Lightroom CC i 2 GB skladišta u oblaku. Photoshop plan za jednu aplikaciju nudi 20 GB skladišta u oblaku.
Mogu li da isprobam plan za Fotografiju pre nego što ga kupim?
Da, možete da preuzmete besplatnu probnu verziju Creative Cloud Photography plana u trajanju od sedam dana.
Da li je za korišćenje aplikacija neophodno da budem na mreži?
Ne. sve Creative Cloud aplikacije za stoni računar instaliraju se direktno na računaru i nije vam potrebna veza sa internetom da biste ih koristili.
Mogu li da koristim softver na više računara?
Da, možete da instalirate i koristite Creative Cloud aplikacije za stoni računar na dva računara, na primer na računaru kod kuće i na poslu (na Mac, PC ili po jednom od oba računara).