Preko 75 miliona resursa direktno ugrađenih u Creative Cloud aplikacije.

Adobe Stock vam pruža milione slika, grafika i video-zapisa ugrađenih direktno u Photoshop, Illustrator i sve vaše omiljene aplikacije kako biste više vremena mogli da provodite u dizajniranju, a manje u pretraživanju. Odmah pronađite pravi sadržaj i napravite nešto fantastično.

Autor: Džudi LaVerde pomoću usluge Adobe Stock
Adobe Stock

Brz pristup kreativnom sadržaju koji inspiriše sjajan rad.

Potpuno integrisano
Neprekidna kreativnost
Pretražujte i licencirajte Adobe Stock resurse direktno iz Creative Cloud aplikacija. Koristite slike sa vodenim žigom da biste videli kako delo izgleda – te slike će biti zamenjene verzijama visoke rezolucije kad ih licencirate, tako da možete da nastavite s kreativnim radom bez prekida.
Pogledajte kako možete da radite i 10x brže ›
Počnite sa nečim prelepim
Resursi za sve potrebe i svrhe
Adobe Stock pruža preko 75 miliona slika, grafike i video zapisa visokog kvaliteta, kao i nove predloške, 3D resurse i našu Premium kolekciju, tako da odmah možete da krenete sa sledećim projektom.
Istražite Adobe Stock ›
Laki načini kupovine
Laki načini kupovine
Adobe Stock možete da dodate u bilo koji Creative Cloud plan, uključujući planove za mala, srednja i velika preduzeća. Tokom ograničenog vremenskog perioda možete da dobijete 10 besplatnih resursa.
Besplatno isprobajte Adobe Stock ›

Počnite da prodajete svoje slike već danas.

Prodaja umetničkih dela nikada nije bila lakša.

Predstavite svoje slike, grafiku i video zapise milionima kupaca iz najveće kreativne zajednice na svetu i zaradite neke od najboljih naknada u industriji. Podešavanje je brzo i lako. Sada možete da priložite sadržaj direktno iz programa Adobe Photoshop Lightroom CC, Bridge CC i sa veba. Pored toga, automatsko označavanje vam štedi sate za dodavanje ključnih reči.