Pojednostavljeno uređivanje video-zapisa uz saradnju.

Jednostavno i bezbedno zajedno radite na deljenim sekvencama i kompozicijama u realnom vremenu uz uslugu „Timski projekti“ (beta). Funkcije poput kontrole verzija i razrešavanja neusaglašenosti ugrađene su direktno u Adobe Premiere Pro, After Effects CC i Prelude CC, tako da timovi lako mogu istovremeno da rade na projektima. Dostupno odmah za Creative Cloud za timove i korisnike iz velikih preduzeća.
Adobe Timski projekti
Ostavite neusaglašenosti pri uređivanju daleko iza sebe.
Nije vam potreban dodatni hardver
Nije vam potreban dodatni hardver
Timski projekti se hostuju u oblaku i integrisani su direktno u Creative Cloud aplikacije za video. Tako timovi mogu lako i bezbedno da sarađuju.
Nema neusaglašenih promena
Nema neusaglašenih promena
Timski projekti olakšavaju automatsko objedinjavanje promena i rešavaju sve neusaglašenosti. Vi odlučujete kada ćete deliti svoj rad s ostatkom tima, što znači da su predaje zaduženja veoma jednostavne. Dobićete i obaveštenje kad drugi saradnici podele ažurirani sadržaj.
Unapređeni tok posla
Unapređeni tok posla
Uz uslugu „Timski projekti“, korisnici sistema Creative Cloud mogu brzo da sarađuju na vestima, reklamama ili promocijama i brže podele pristup nego u trenutnim tokovima posla u produkciji.
Bezbedna kontrola verzija
Bezbedna kontrola verzija
Prestanite da brinete o tome da li ste sačuvali svoj rad – jednostavan sistem kreiranja beskonačnog broja verzija osigurava da su vaše promene uvek bezbedne. Timski projekti pojednostavljuju brzo kreiranje više verzija projekata i saradnju na deljenom sadržaju u toku.