Pojednostavljeno zajedničko uređivanje video zapisa.

Sarađujte jednostavno i bezbedno na deljenim sekvencama i kompozicijama. Ako koristite Creative Cloud za timove ili velika preduzeća, usluga Timski projekti (Beta) već je ugrađena direktno u vaše omiljene Creative Cloud aplikacije za video zapise.

Adobe Timski projekti
Odmah počnite da je koristite. Podešavanje nije potrebno.
Usluga Timski projekti hostuje se u oblaku i integrisana je u Premiere Pro CC, After Effects CC i Prelude CC. Nije potreban dodatni softver niti hardver. Čuvajte izvorne datoteke lokalno ili delite lake proxy servere da biste uređivačima omogućili da sarađuju daljinski.
 • Sarađujte na deljenom sadržaju
 • Više eksperimentisanja. Manje rizika.

  Uz uslugu Timski projekti možete brzo da kreirate više verzija i sarađujete na deljenom sadržaju na kom radite. Uređivači i umetnici koji se bave animacijom mogu da dele projekte bez bojazni da će zameniti rad drugih.

 • Sarađujte brže.

  Brzo sarađujte na vestima, reklamama ili promocijama i delite sadržaj brže nego u trenutnim tokovima posla. Jednostavno sarađujte u uslugama After Effects i Premiere Pro bez ponovne vizuelizacije.

 • Brže nego u trenutnim tokovima posla
 • Automatski objedinite promene da biste rešili neusaglašenosti
 • Ostavite neusaglašenosti daleko iza sebe.

  Sadržaj na kom radite se ne deli dok ne odlučite da je spreman, a distribucija je laka. Dobićete obaveštenje kad drugi saradnici podele svoje izmene, tako da lako možete da automatski objedinite promene i rešite neusaglašenosti.

 • Nema čuvanja? Nema problema.

  Prestanite da brinete o tome da li ste sačuvali sadržaj na kom radite – zahvaljujući jednostavnom sistemu kreiranja neograničenog broja verzija vaše promene će uvek biti bezbedne. Usluga Timski projekti omogućava brzo kreiranje više verzija i saradnju na deljenom sadržaju na kom radite.

 • Sistem pravljenja neograničenog broja verzija

Pogledajte šta je novo u usluzi Adobe Timski projekti

Stalno dodajemo nove funkcije da bi usluga Timski projekti bolje funkcionisala. Saznajte više o podršci za Dynamic Link, podršci za After Effects predloške pokretne grafike, kao i o integraciji sa programom Adobe Media Encoder.

Imate pitanja?

Koristite forum i Najčešća pitanja da biste saznali više o usluzi Timski projekti i o tome kako ona može da pomogne vašem timu.

Make it. Creative Cloud.

Usluga Timski projekti deo je programa Creative Cloud za timove i Creative Cloud za velika preduzeća. Creative Cloud pruža sve što vam je potrebno da svoje najbolje ideje pretvorite u najbolje radove i delite ih sa svetom.