Laki načini da stavite svoje ideje u pogon.

Najnovije izdanje video zapisa vam pomaže da brže pružate kvalitetne produkcije pomoću novih alatki za kreiranje grafike i naslova, preradu zvuka i ispravljanje boja.

Alatka za isticanje
25 godina usluge Premiere Pro
25 godina usluge Premiere Pro
Premiere Pro je puno napredovao u prethodnih 25 godina. Danas je to vodeći softver za montažu koji filmskim ekipama i ekipama video spotova omogućava da ožive svoje priče.
Sundance
Iza scene Sundance filmskog festivala
Premiere Pro je bio zvanična alatka za uređivanje na Sundance 2017 filmskom festivalu, kao i sponzor nekoliko događaja koji su prikazivali inspirišuću grupu režisera.
Homer Simpson
Homerovo prvo pojavljivanje na televiziji uživo. Ura!
Pogledajte kako je Adobe Character Animator pomerio Homera s kauča i smestio ga uživo u televizijski program da bi obožavatelji Simpsonovih mogli da mu postavljaju pitanja u realnom vremenu.
Pitov zmaj – Čarobno prijateljstvo
Pitov zmaj – Čarobno prijateljstvo
Režiser Dejvid Laueri je koristio Photoshop, Premiere Pro i After Effects kako bi osnažio faze pre i posle vizuelizacije i doveo film Pitov zmaj – Čarobno prijateljstvo na veliki ekran.
Dedpul
Dedpul
Čvrsta integracija između usluga Premiere Pro and After Effects bila je ključni faktor za prelazak svačijeg omiljenog antiheroja iz stripa u bioskopski hit.
Ave, Cezare!
Ave, Cezare!
Režiseri Džoel i Itan Koen su napravili pomak sa usluge Final Cut Pro na Premiere Pro da bi uredili film Ave, Cezare!i blisko sarađivali sa uslugom Adobe da bi kreirali novi tok posla postprodukcije.
Godzila
Godzilin povratak
Pomoću opsežnijih vizuelnih efekata i plana produkcije od 18 meseci, legendarni režiser Hideaki Ano se uzdao da će uz Premiere Pro film o čudovištu biti završen na vreme.
RocketJump
RocketJump
RocketJump dovodi jedinstven stil komičnosti akcionih filmova i sjajnih vizuelnih efekata u video, uz pomoć usluga Premiere Pro, After Effects i Adobe Media Encoder.
Iščezla
Iščezla
Tim koji se krije iza filma Iščezla Dejvida Finčera doveo je tok posla na novi nivo, koristeći kanal produkcije izgrađen oko Adobe Creative Cloud video aplikacija, uz Premiere Pro kao čvorište.

Sada je red na vas.

Koristite iste video alatke kao i stručnjaci, da biste uređivali, dodavali efekte, miksovali zvuk, i još toga.