Neka vaše preduzeća pruža sjajna iskustva.

Digitalna iskustva su obuzela sve privredne grane. Klijenti sada očekuju od vas da budete lični. Lepi. Jednostavni, ali neodoljivi. Sve vreme. Preduzeća koja to mogu da pruže stvoriće lojalnost koja vodi ka daljem razvoju. Uz Creative Cloud, Experience Cloud i Document Cloud, pomažemo vam da stvarate zadivljujuće sadržaje, iskoristite moć podataka i ubrzate poslovne procese. Tako da možete da dizajnirate i pružite iskustva koja će vaši klijenti voleti.

Adobe za velika preduzeća

Kako možemo da pomognemo vašem preduzeću?

Pogledajte kako vam pomažemo da rešite digitalne izazove današnjice pomoću realnih slučajeva upotrebe za velika preduzeća.
Znamo šta je najvažnije stručnjacima za marketing.
Ovde ćete naći sjajan dizajn i sadržaj.
Snaga koja vam treba za razvoj preduzeća.

Istražite naša rešenja u oblaku za velika preduzeća.

Adobe Experience Cloud
Sva rešenja digitalnog iskustva koja su potrebna vašem preduzeću.
Adobe Creative Cloud za velika preduzeća
Sjajno iskustvo počinje sa neverovatnim dizajnom i sadržajem.
Adobe Document Cloud za velika preduzeća
Transformišite procese dokumenata u potpuno digitalna iskustva.

Adobe Cloud Platform: osnova za iskustva.

Adobe Cloud Platform vam omogućava da centralizujete i standardizujete podatke klijenata i sadržaj iz bilo kog sistema radi poboljšanja dizajna i pružanja korisničkih iskustava. Platforma koristeći API-je stavlja na raspolaganje svoje podatke, sadržaj i uvide partnerima i nezavisnim programerima. Našu platformu koristi više od 4000 programera, tehnoloških partnera i sistemskih integratora širom sveta. Direktno u Adobe Cloud Platform ugrađen je Adobe U/I portal za programere koji omogućava preko 500 miliona API poziva dnevno.

Upoznajte Adobe Sensei za velika preduzeća.

Adobe Sensei, inteligentni sloj platforme Adobe Cloud Platform, pruža klijentima jedinstvenu veštačku inteligenciju i mašinsko učenje, kao i usluge koje ima pomažu da rade pametnije i brže. Adobe Sensei može da vam pomogne da povežete digitalna i fizička iskustva klijenata, automatski ciljate korisnika sa personalizovanim iskustvom na bilo kom ekranu ili automatski prepoznate anomaliju u iskustvu klijenta.
Acxiom
AppDynamics
Dun & Bradstreet
Facebook
Mastercard
Microsoft

Nađite i napravite proširenja u aplikaciji Adobe Exchange.

Adobe Experience Cloud sada obuhvata integracije od partnera kao što su Acxiom, AppDynamics, Dun & Bradstreet, Facebook, MasterCard i Microsoft – i sve su dostupne u usluzi Adobe Exchange. AppDynamics integracija, na primer, pomaže marketinškim stručnjacima da vide kada je korisnik imao loše iskustvo i zašto, i automatski aktiviraju događaj kao što je personalizovana ponuda. A MasterCard integracija kombinuje podatke ponašanja sa analitičkim podacima kako bi pomogla stručnjacima za marketing da stvaraju pametnije profile i brže dopiru do kupaca. Naša integracija sa korporacijom Microsoft obuhvata zajednička rešenja koja integrišu Adobe Experience Cloud sa uslugama Microsoft Azure, Microsoft Dynamics 365 i Power BI. Nađite ove integracije i stotine drugih u usluzi Adobe Exchange.