Sadržaj i podaci: napokon zajedno.

Adobe Cloud Platform vam omogućava da centralizujete i standardizujete podatke klijenata i sadržaj iz bilo kog sistema radi poboljšanja dizajna i pružanja korisničkih iskustava. Platforma koristeći API-je stavlja na raspolaganje svoje podatke, sadržaj i uvide partnerima i nezavisnim programerima. Našu platformu koristi više od 4000 programera, tehnoloških partnera i sistemskih integratora širom sveta. Direktno u Adobe Cloud Platform ugrađen je Adobe U/I portal za programere koji omogućava preko 500 miliona API poziva dnevno.

Predstavljamo vam Launch iz kompanije Adobe.

Launch kompanije Adobe je najnovije rešenje upravljanja oznakama zasnovano na platformi Adobe Cloud Platform. Uz Launch, nezavisni programeri mogu da stvaraju, održavaju i stalno ažuriraju sopstvene integracije uz Adobe Experience Cloud. Koristeći Launch interfejs koji liči na prodavnicu aplikacija, brendovi mogu da primene veb aplikacije kompanije Adobe i nezavisnih programera, da definišu koja ponašanja klijenata da beleže i da utvrde kako bi trebalo koristiti podatke u alatkama za digitalni marketing. Partneri kao što su Facebook, Dun & Bradstreet, Twitter, Zendesk i [24]7 već upravljaju svojim integracijama koristeći Launch kompanije Adobe.

acxiom
AppDynamics
Clicktale
Decibel Insight
dun & Bradstreet
facebook
mastercard
Microsoft
ObservePoint

Pronađite integracije i proširenja uz Adobe Exchange.

Adobe Experience Cloud sada obuhvata integracije od partnera kao što su Acxiom, AppDynamics, Clicktale, Decibel Insight, Dun & Bradstreet, Facebook, MasterCard, Microsoft, ObservePoint, i sve su dostupne u usluzi Adobe Exchange. AppDynamics integracija, na primer, pomaže marketinškim stručnjacima da vide kada je korisnik imao loše iskustvo i zašto, i automatski aktiviraju marketinške događaje kao što je personalizovana ponuda. A MasterCard integracija kombinuje podatke ponašanja sa analitičkim podacima kako bi pomogla stručnjacima za marketing da stvaraju pametnije profile i brže dopiru do kupaca. Naša integracija sa korporacijom Microsoft obuhvata zajednička rešenja koja integrišu Adobe Experience Cloud sa uslugama Microsoft Azure, Microsoft Dynamics 365 i Microsoft Power BI. Nađite ove integracije i stotine drugih u usluzi Adobe Exchange.

Uz Adobe I/O, programeri neometano rade.

Započeli smo nova poboljšanja za Adobe U/I, naš portal u oblaku za programere. Uz nove U/I događaje i Creative Cloud API-je, programeri mogu da stvaraju prilagođene aplikacije. Mogućnost programiranja tokova posla u oblaku omogućava programerima da kreiraju prilagođena rešenja, na primer da bi se uverili da se najnoviji logotip brenda primenjuje na sve marketinške aktivnosti.

Upoznajte Adobe Sensei za velika preduzeća.

Adobe Sensei, inteligentni sloj platforme Adobe Cloud Platform, pruža klijentima jedinstvenu veštačku inteligenciju i mašinsko učenje, kao i inteligentne usluge koje ima pomažu da rade pametnije i brže. Sensei može da vam pomogne da povežete digitalna i fizička iskustva klijenata, automatski ciljate korisnika sa personalizovanim iskustvom na bilo kom ekranu ili automatski prepoznate anomaliju u iskustvu klijenta.

Mi imamo usluge.

Osnovne usluge, uključujući usluge Ljudi, Mesta, Resursi, Aktivacija i Mobilni uređaji su deljene, centralizovane usluge ugrađene u platformu Adobe Cloud Platform. One dele zajednički korisnički interfejs i dizajnirane su da poboljšaju integracije između platforme Adobe Cloud Platform i rešenja.