Tillgänglighet*

Tillgänglighet på Adobe.com

Adobe strävar efter att bistå alla kunder, och vi har gjort vårt yttersta för att göra Adobe.com tillgängligt för personer med funktionshinder. Om du har svårt att få tillgång till Adobe.com med tekniska hjälpmedel ber vi dig kontakta Adobes kundtjänst så ska vi göra allt vi kan för att du ska få den information du behöver. Återkom regelbundet till den här sidan för att få den senaste informationen om hur man bäst får tillgång till vår webbplats.

Hur man får tillgång till webbplatsen med tekniska hjälpmedel

Adobe.com har material i HTML-, SWF- och PDF-format. Om du har problem med att få åtkomst till innehållet med tekniska hjälpmedel rekommenderar vi att du uppgraderar till den senaste versionen av Adobe® Flash® Player för SWF-innehåll och Adobe Reader® för PDF-filer.

För användare med nedsatt rörelseförmåga är det viktig att uppgradera Flash Player. I tidiga versioner gick det inte att tabba mellan adressfältet och länkar på andra ställen på sidan. Du kan ladda ned den senaste versionen av Flash Player.

Användare som har svårigheter att öppna PDF-filer på webbplatsen kan ladda ned den senaste versionen av Adobe Reader härifrån. Det medföljer en guide som beskriver hur man får åtkomst till PDF-dokument med tekniska hjälpmedel.

Mer hjälp med åtkomst till innehåll

Om du behöver ytterligare hjälp med åtkomst till Adobe.com ska du kontakta Kundtjänst så ska vi göra vårt yttersta för att hjälpa dig hitta information som du har svårt att komma åt.

Hjälp oss göra vår webbplats mer tillgänglig

Vi tar gärna emot förslag och kommentarer. Skicka dina synpunkter på tillgängligheten till vår webbplats.

Information om tillgänglighet för skribenter och utvecklare

Mer information om hur man använder produkter från Adobe för att skapa tillgängligt innehåll och tillgängliga webbplatser finns på Accessibility Resource Center.