Tillgänglighet*

Adobe – produktregistrering

Det är enkelt att registrera din produkt!

Du behöver ett Adobe-ID för att registrera produkten. Om du inte har ett sådant skapar du ett under registreringen. (Behöver du hjälp med ditt Adobe-ID?)

Registrera produkten på något av följande sätt:

• Adobe Creative Suite® 6-produkter och Acrobat XI: Anslut till internet och installera programmet eller starta det för första gången. Du behöver inte längre registrera produkter separat. Vi har gjort det enklare genom att göra registreringen till en del av installationsprocessen.

Kan du inte koppla upp dig? Klicka på ”I cannot access the Internet” under installationen och följ skärmanvisningarna. Du behöver en internetuppkopplad enhet för att slutföra processen.

• Andra produkter: Gå till Help > Product Registration i programmet du vill registrera. (Serienumret behövs inte när du använder detta alternativ.)

Du kan även gå till registreringssidan. Se till att du kan uppge ditt serienummer. (Behöver du hjälp med att hitta serienumret?)

• Adobe Reader®: Registrera online på Adobe.com. (Inget serienummer krävs.)

Fördelar med att registrera dina Adobe-produkter

• Håll reda på produkterna och få support. Spara serienummer och abonnemangsinformation på ett och samma ställe – ditt säkra Adobe-konto – så får du snabbare och enklare tillgång till support och uppgraderingar.
  • Var på den säkra sidan. Genom att registrera produkten vet du att du har en äkta Adobe-programvara.
  • Få tillgång till kostnadsfria produkter och tjänster. För många produkter ingår kostnadsfria förmåner när du registrerar produkten.
  • Håll kontakten. Du bestämmer hur och när du vill få specialerbjudanden, inbjudningar till Adobe-evenemang och -seminarier, meddelanden om produktuppdateringar och de senaste nyheterna från Adobe.

Har du frågor? Besök sidan med frågor och svar om registrering.