Toegankelijkheid

Release-informatie voor gebruikers van Adobe AIR

Uitgebracht op: 11/02/2010

AAN DE SLAG

Met de Adobe® AIR®-runtime hebt u uw favoriete webtoepassingen altijd bij de hand. Omdat toepassingen die voor Adobe AIR zijn gebouwd zonder webbrowser op uw desktopcomputer worden uitgevoerd, hebben ze alle gemakken van een desktoptoepassing.

Dit document bevat systeemvereisten, installatie-instructies, bekende problemen en andere informatie over het gebruik van de AIR 1.5.3-runtime. Raadpleeg de release-informatie voor Adobe AIR 1.5.1 en Adobe AIR 1.5.2 voor meer informatie.

Systeemvereisten

Ga naar http://www.adobe.com/nl/products/air/ voor de Adobe AIR-systeemvereisten.

Wijzigingen in AIR 1.5.3

Adobe AIR 1.5.3 is een update van de Adobe AIR-runtime en SDK. De update bevat onder meer verbeteringen in de betrouwbaarheid, compatibiliteit en beveiliging. De update wordt aangeraden voor alle gebruikers van AIR. AIR-toepassingen die zijn ontwikkeld voor eerdere versies van AIR hoeven niet bijgewerkt te worden om met deze update te kunnen werken.

In deze release is een probleem in verband met het crashen van AIR-toepassingen op AMD Phenom-processors opgelost.

Hoewel er officieel geen ondersteuning wordt geboden voor 64-bits Linux, kan hiermee wel worden gewerkt door 32-bits afhankelijkheden te installeren. Hier vind u meer informatie: http://kb2.adobe.com/cps/408/kb408084.html*

AIR-toepassingen installeren

Lees de release-informatie van Adobe AIR 1.5.1 voor meer informatie over het installeren van AIR-toepassingen.