Toegankelijkheid

Release-informatie voor gebruikers van Adobe AIR 2.0.3

Uitgebracht op: 10.08.10

Informatie over Adobe AIR


De Adobe® AIR®-runtime is de drijvende kracht achter veel populaire desktoptoepassingen, waaronder videospelers, zakelijke toepassingen, games en productiviteitsgereedschappen.

Wijzigingen in AIR 2.0.3


Adobe AIR 2.0.3 is een update van de Adobe AIR-runtime. De update bevat onder meer verbeteringen in de prestaties, betrouwbaarheid, compatibiliteit en beveiliging. De update wordt aangeraden voor alle gebruikers van AIR.

AIR-toepassingen die zijn ontwikkeld voor eerdere versies van AIR, hoeven niet bijgewerkt te worden om met deze update te kunnen werken.

Meer informatie voor ontwikkelaars over deze release is te vinden in de release-informatie voor ontwikkelaars voor Adobe AIR 2.0.3*. Release-informatie over vorige versies van AIR is te vinden op de pagina met release-informatie over Adobe AIR 2.

Systeemvereisten


Ga naar http://www.adobe.com/nl/products/air/systemreqs/ voor de Adobe AIR-systeemvereisten.

Problemen oplossen met AIR-installatieprogramma's


Raadpleeg de volgende TechNote voor meer informatie over het oplossen van problemen met installatieprogramma's:

http://kb2.adobe.com/cps/403/kb403150.html*

Installatielogbestanden voor de installatie van AIR 2-toepassingen en de AIR 2-runtime


In AIR 2 wordt er standaard een installatielogbestand gemaakt. Dit bestand heet Install.log op Linux en Windows. Op Mac OS heet dit bestand system.log. Dit logbestand is cumulatief, wat inhoudt dat nieuwe loggegevens worden toegevoegd aan het einde van het bestaande logbestand telkens wanneer er een geslaagde of niet-geslaagde poging wordt gedaan om de AIR-runtime of een AIR-toepassing te installeren of te updaten. De grootte van het logbestand is beperkt tot 0,5 MB. Als het bestand deze limiet overschrijdt, zal dit worden ingekort.

De locatie van dit bestand verschilt van platform tot platform: