Logo Adobe Acrobat

Probeer Acrobat Pro 7 dagen gratis.

Krijg volledige toegang tot de alles-in-één-tool voor PDF's. Bewerk PDF's, onderteken ze elektronisch, exporteer ze en nog veel meer – overal en op elk apparaat.

 • Krijg de volledige versie van Adobe Acrobat Pro, inclusief premium functies
 • Pas na je gratis proefperiode worden er kosten in rekening gebracht
 • Beschikbaar op desktop- en mobiele apparaten en het web

Zie lidmaatschappen voor kleine en middelgrote bedrijven.

Hoe de gratis proefversie van 7 dagen werkt.

Probeer Acrobat Pro uit met een gratis proefversie van 7 dagen. Als dat niet genoeg tijd is om alle functies uit te proberen, heb je nog een periode van 14 dagen waarin je recht hebt op volledige terugbetaling. Als je binnen deze periode annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Een tijdlijngrafiek met rode balk ter illustratie van de gratis proefperiode van 7 dagen, met markeringen voor dag 1, dag 8 en dag 21.

Wat kun je doen met je gratis proefversie van Acrobat Pro?

Bewerk tekst en afbeeldingen.

Bewerk tekst en afbeeldingen.

Voeg tekst toe, corrigeer typfouten, voeg nieuwe pagina's toe, bewerk afbeeldingen en nog veel meer. Je doet het met een paar klikken rechtstreeks in je PDF.

Converteer bestandstypen.

Converteer bestandstypen.

Converteer je PDF naar een ander bestandstype en omgekeerd. Het converteren van bestandstypen is kinderspel met Acrobat.

Orden en rangschik pagina's.

Orden en rangschik pagina's.

Voeg pagina's toe en rangschik ze door ze gewoon te slepen en neer te zetten. Verwijder moeiteloos alle pagina's die je niet nodig hebt.

Houd documenten veilig.

Houd documenten veilig.

Bescherm gevoelige documenten met een wachtwoord. Gebruik andere beveiligingsvoorzieningen om bewerken, afdrukken, kopiëren, enzovoort te beperken.

Deel en krijg feedback.

Deel en krijg feedback.

Verstuur documenten via een koppeling. Reviewers kunnen opmerkingen achterlaten en aantekeningen maken zonder zich aan te melden.

Zet je elektronische handtekening en vraag om handtekeningen.

Zet je elektronische handtekening en vraag om handtekeningen.

Vul PDF's in en onderteken ze, waar je ook bent. Verstuur bestanden ter ondertekening; de ontvangers hoeven zich nergens aan te melden.

Je gratis proefversie van Acrobat Pro biedt meer dan alleen geweldige tools.

Gebruik Acrobat overal.

Desktopapps voor Mac en Windows

Beschikbaar op het web en mobiele apparaten, plus browserextensies

Mobiele apps Adobe Scan en Acrobat Reader

Stroomlijn workflows.

Werkt met de apps die je nu al gebruikt, zoals Microsoft 365 en Dropbox

Integreert naadloos met Adobe Creative Cloud en Adobe Express

Krijg bedrijfsbrede beveiliging.

SSL-beveiliging laat je met een gerust hart werken en delen

Bindende, regelconforme en veilige elektronische handtekeningen

Ontdek hoe kleine bedrijven veel impact maken met Acrobat.

Bouwen aan de toekomst – video

Bouwen aan de toekomst.

Robison Home Builders is een familiebedrijf in Utah dat sinds kort in de Top 40 Under 40 Contractors in de VS prijkt. Lees hoe ze dankzij Acrobat zicht op tekeningen houden voor meerdere bouwlocaties en aannemers. 

Technologie inzetten – video

Technologie inzetten om te groeien.

Verzekeringsbedrijf J. Morey Company in Los Angeles is twee jaar geleden volledig overgestapt op Acrobat. Ontdek hoe ze Acrobat gebruiken om de waarden van hun familie kracht bij te zetten en hun bedrijfsimpact te vergroten.

Veelgestelde vragen

Nadat je op deze webpagina op 'Gratis proefversie starten' hebt geklikt, wordt je gevraagd om je e-mailadres in te vullen. Als je al een Adobe ID hebt, wordt je gevraagd je aan te melden. Als je nog geen Adobe ID hebt, volg je stappen om je gratis proefversie te starten.

De gratis proefperiode begint op de dag van aanmelding. Na afloop van de gratis proefperiode worden kosten in rekening gebracht, tenzij je annuleert. Als je annuleert voordat je gratis proefperiode eindigt, wordt er niets in rekening gebracht. Wanneer de gratis proefperiode eindigt, kun je Acrobat nog steeds gebruiken voor het bekijken van PDF's, het plaatsen van opmerkingen en het invullen van formulieren. Als je opnieuw toegang wilt krijgen tot alle functies, moet je Acrobat aanschaffen.

Bij installatie van de gratis proefversie van Adobe Acrobat Pro op een Windows-apparaat wordt standaard een eventuele eerdere versie van Adobe Acrobat gedeïnstalleerd. Wanneer je de bestaande Acrobat-software op je computer wilt behouden, wijzig je de standaardinstelling door de optie "Remove earlier version" (Eerdere versie verwijderen) uit te schakelen in het venster van het Acrobat-downloadprogramma. Als je de vorige versie hebt gedeïnstalleerd, kun je deze opnieuw installeren zodra de proefversie is vervallen. Zorg dat je het oorspronkelijke serienummer en de installatiebestanden bij de hand hebt.

Ja, deze gratis proefversie is beschikbaar voor zowel Windows als Mac OS.

Windows

 • 1,5 GHz of snellere processor
 • Microsoft Windows Server 2016 (64-bits), 2008 R2 (64-bits), 2012 (64-bits) of 2012 R2 (64-bits); Windows 7 (32-bits en 64-bits), Windows 8 (32-bits en 64-bits) of Windows 10
 • 1,5 GB RAM
 • 2,5 GB vrije ruimte op de harde schijf
 • Schermresolutie van 1.024 x 768
 • Internet Explorer 11; Firefox Extended Support Release (ESR); of Chrome
 • Videohardwareversnelling (optioneel)

Mac

 • Intel®-processor
 • Mac OS X v10.11, 10.12 of 10.13
 • 1,0 GB RAM
 • 2,75 GB vrije ruimte op de harde schijf
 • Schermresolutie van 1.024 x 768
 • Safari 9.0 voor OS X 10.11, Safari 10.0 voor OS X 10.12, Safari 11.0 voor OS X 10.13 (browserplug-in voor Safari wordt alleen ondersteund op Intel-processor met 64 bits)

Browser

 • Deze vereisten zijn van toepassing op het lidmaatschap van Acrobat Pro en gelden in aanvulling op de hierboven vermelde desktopvereisten
 • Microsoft Windows 10 met Microsoft Edge, Internet Explorer 11, Firefox of Chrome
 • Microsoft Windows 7 met Internet Explorer 11 of hoger, Firefox of Chrome
 • Mac OS X v10.12 (Sierra) of hoger met Safari 11 of hoger, Firefox of Chrome
 • iOS: Native browser, gebaseerd op de iOS-release en Chrome
 • Android: Native browser die wordt geleverd met het OS en Chrome

Tijdens het gebruik van je gratis proefversie kun je hier klikken om toegang te krijgen tot gratis informatie, inclusief tutorials, forums en advies van deskundigen.

Acrobat Pro wordt ingesteld als je standaard PDF-viewer, maar je kunt Reader opnieuw instellen als de standaard viewer door de applicatie Reader DC te openen en vervolgens naar Edit (Bewerken) > Preferences (Voorkeuren) > General (Algemeen) te gaan. Klik op de knop Selecteren als standaard PDF Handler en volg de aanwijzingen op het scherm.

Windows: Als je je gratis proefversie wilt verwijderen van een Windows-apparaat, sluit je alle eventueel geopende Adobe-software op je computer, open je het Configuratiescherm van Windows en dubbelklik je op Programma's en functies. Klik op Acrobat Pro en selecteer "Uninstall" (Verwijderen) in het menu.

Mac OS: Als je je proefversie wilt verwijderen van een Mac, gebruik je de Acrobat Uninstaller in de map /Applications (Applicaties)/Adobe Acrobat Pro.

Taalversies

Deens
Frans
Nederlands
Slowaaks*
Turks
عربي
한국어

Duits
Hebreeuws
Noors
Sloveens*
Oekraïens
日本語

Engels
Hongaars
Pools
Fins
Tsjechisch
体中文

Spaans
Italiaans
Portugees (Brazilië)
Zweeds
Русский
繁體中文

*Alleen beschikbaar voor Windows.

Opmerking: voor Arabisch en Hebreeuws is de gebruikersinterface in het Engels en taalondersteuning voor rechts naar links schrijven in het Arabisch/Hebreeuws standaard ingeschakeld. Een Noord-Afrikaans Franse (Français) versie is ook beschikbaar met een Franse gebruikersinterface en taalondersteuning voor rechts naar links schrijven in het Arabisch/Hebreeuws standaard ingeschakeld.

Acrobat-logo

Krijg ondersteuning voor Acrobat.

Acrobat Pro uitproberen.

7 dagen gratis proberen, daarna