Vragen? Wij weten het antwoord.

Hoe kan ik Excel naar PDF converteren zonder software te downloaden?

Met de online Excel-naar-PDF-converter van Acrobat kun je Microsoft Excel-bestanden volledig online converteren, zonder software op je lokale apparaat te downloaden. De online PDF-tools van Adobe Acrobat bieden ook een PDF-editor, functionaliteit om PDF's te comprimeren, de mogelijkheid om bestanden zoals JPG en PowerPoint van en naar PDF te comprimeren en andere manieren om je PDF-workflow te optimaliseren.

Hoe kan ik een Excel-bestand naar PDF converteren zonder opmaak te verliezen?

Onze PDF-converter behoudt de oorspronkelijke opmaak van je Excel-document, zodat je inhoud er zoals verwacht uitziet wanneer je deze opslaat als PDF. Als je aanvullende wijzigingen aan je document wilt aanbrengen, kun je de online PDF-bewerkingstool gebruiken of je bestand met andere PDF's combineren met behulp van de PDF-samenvoegtool. 

 

Is er een manier om Excel-bestanden als PDF op te slaan zonder dat mijn pagina's worden afgekapt?

Je kunt voorkomen dat tekst en delen van je pagina's worden afgekapt door je Excel-instellingen zoals afdrukstand, pagina- en werkbladmarges en afdrukgebied aan te passen voordat je je werkmap opslaat als PDF. 

Vragen? Wij weten het antwoord.

Afbeelding van een Excel-bestand dat wordt geconverteerd naar een PDF-bestand.

Excel-bestanden online naar PDF converteren

Gebruik Adobe Acrobat online services om elk Microsoft Excel-werkblad om te zetten in een PDF-document. Download het geconverteerde werkblad of meld je aan om je geconverteerde bestand te delen.

Afbeelding van een klok in grijs en rood om aan te geven hoe snel de conversie van Excel naar PDF gaat.

Snelle conversie van Excel naar PDF

Zet een Excel-bestand in een mum van tijd om in een nieuwe PDF. Sleep eenvoudig een werkmap, of upload een Excel-document vanuit je opgeslagen mappen. Maak eenvoudig PDF-bestanden in een paar stappen.

PDF-afbeelding die aangeeft dat Adobe Acrobat online services de beste Excel-naar-PDF-converter bieden.

De beste Excel-naar-PDF-converter

Met de online Acrobat-tool converteer je snel en eenvoudig XLS- en XLSX-bestanden naar PDF. Gebruik onze Excel-naar-PDF-conversietool in een browser op een Mac of in Windows.