Een klok die aangeeft hoeveel tijd je kunt besparen als je PDF-documenten online bewerkt

Snel PDF-documenten bewerken

Met onze online PDF-editor kun je eenvoudig tekst, plaknotities, markeringen, tekeningen en meer toevoegen aan PDF's. Upload gewoon een bestand en meld je aan om het te annoteren. Vervolgens kun je het downloaden of delen.

Opmerkingveld met rood plusteken om aan te geven hoe makkelijk het is om gratis online PDF's te bewerken

Online tekst en opmerkingen toevoegen

Je kunt onze online PDF-editor gebruiken in elke webbrowser — bijvoorbeeld Google Chrome, Microsoft Edge, Safari of Firefox — op elk apparaat of platform.

Adobe Acrobat PDF-document dat aangeeft hoe gebruikers kunnen vertrouwen op Adobe Acrobat online tools voor het bewerken van PDF's

Een gratis PDF-editor waarop je kunt vertrouwen

Adobe is de uitvinder van de PDF-bestandsindeling. Deel met een gerust hart je opmerkingen door je bestanden te annoteren met onze gratis online PDF-bewerkingstool.

Online werken met PDF's

Bewerk PDF's eenvoudig online

Gebruik Acrobat online services om snel en eenvoudig opmerkingen toe te voegen aan je PDF's. Je kunt ook formulieren invullen, bestanden delen met anderen en meer.

Meer doen met je PDF's

Samenvoegen, ordenen en meer

Wil je meer doen met PDF's? Neem een Adobe Acrobat-lidmaatschap om bestanden samen te voegen, pagina's te ordenen en documenten te converteren van en naar PDF.

Krijg het beste met Adobe

Krijg het beste met Adobe

Vertrouw op de hoogwaardige online tools van Adobe, de uitvinder van PDF. Meld je aan om meer te doen met je opgeslagen bestanden.