Online werken met PDF's

Online werken met PDF's

Gebruik de online services van Acrobat om Microsoft Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden te converteren naar PDF in elke browser. Je kunt ook afbeeldingen converteren, formulieren invullen en ondertekenen en bestanden van commentaar voorzien.

Meer doen met je PDF's

Meer doen met je PDF's

Moet je bestanden converteren, combineren, annoteren, invullen, ondertekenen en delen? Word lid van Adobe Acrobat PDF Pack voor een reeks online tools.

Krijg het beste met Adobe

Krijg het beste met Adobe

Adobe is de uitvinder van de PDF-bestandsindeling. Kom later terug om opmerkingen aan een ander bestand toe te voegen. Of meld je aan om verder te werken aan je opgeslagen bestanden.

PDF-editor

Bewerk PDF-documenten snel

Met de online Adobe Acrobat-services kun je eenvoudig opmerkingen, tekst en tekeningen uit de vrije hand aan je PDF-bestanden toevoegen. Upload een bestand en meld je aan om het te annoteren. Vervolgens kun je het downloaden of delen.

Opmerkingen toevoegen

Voeg overal vandaan opmerkingen toe

Je kunt vanuit elke webbrowser – zoals Google Chrome, Safari of Firefox – opmerkingen aan je bestand toevoegen wanneer je onze online PDF-editor uitprobeert.

Snelle PDF-editor

Een PDF-editor die je kunt vertrouwen

Adobe is de uitvinder van de PDF-bestandsindeling. Wanneer je met online Acrobat-tools PDF-bestanden bewerkt, kun je je opmerkingen met een gerust hart delen.

Online PDF bewerken

PDF's online annoteren

PDF's online annoteren

Volg deze eenvoudige stappen om online opmerkingen aan een bestand toe te voegen:

Klik op de knop Een bestand selecteren of sleep een bestand naar de dropzone.

Selecteer het PDF-document dat je wilt annoteren.

Nadat Acrobat het bestand heeft geüpload, meld je je aan om je opmerkingen toe te voegen.

Gebruik de werkbalk om plaknotities, tekst en tekeningen uit de vrije hand toe te voegen.

Download je geannoteerde bestand of ontvang een link om het te delen.

Vragen? Wij weten het antwoord.

Met welke tools kan ik PDF's gratis bewerken?

Met de online Acrobat-services kun je gratis opmerkingen, tekst en tekeningen toevoegen aan PDF's nadat je je hebt aangemeld. Gebruik onze gratis PDF-editor om overal in het bestand plaknotities of tekst toe te voegen. Je kunt ook inhoud markeren, doorhalen of onderstrepen. Gebruik de tekentool om wat je maar wilt uit de vrije hand te tekenen.

 

Heb je geavanceerde PDF-bewerkingstools nodig? Probeer Adobe Acrobat Pro DC zeven dagen lang gratis uit op het Windows- of Mac-besturingssysteem. Bewerk tekst om een typfout te corrigeren, opmaak toe te voegen of PDF-tekst te vervangen. Je kunt ook afbeeldingen (JPG, PNG en meer) verplaatsen, roteren, spiegelen of toevoegen en paginanummers of watermerken toevoegen. Bovendien kun je tijdens je gratis proefperiode scans bewerken met optische tekstherkenning (OCR), PDF's maken op basis van bijna alle bestandsindelingen, PDF-formulieren maken, PDF's ondertekenen, PDF-pagina's ordenen, de bestandsgrootte verminderen, PDF's beveiligen met een wachtwoord en PDF's converteren naar Microsoft Excel-, PowerPoint- en Word-documenten. Je kunt PDF's bewerken op je desktop, online of op je mobiele apparaat.

Hoe kan ik tekeningen toevoegen aan een PDF?

Als je tekeningen wilt toevoegen aan een PDF-bestand, gebruik je de online tool PDF bewerken van Acrobat. Zodra je bent aangemeld, kun je uit de vrije hand tekenen met de tekentool en lijnen, vormen en pijlen toevoegen in je voorkeurskleur.

Hoe kan ik mijn bewerkte PDF delen?

Nadat je de online tool PDF bewerken van Acrobat hebt gebruikt, kun je de PDF met annotaties downloaden. Vervolgens kun je deze per e-mail naar anderen verzenden of de tool Delen van Acrobat gebruiken om een online koppeling te delen.

Vragen? Wij weten het antwoord.