Online werken met PDF's

Online werken met PDF's

Gebruik de online services van Acrobat om Microsoft Office-bestanden naar PDF te converteren in elke browser. Converteer afbeeldingen, vul formulieren in en onderteken ze, en vraag om handtekeningen.

Meer doen met PDF's

Meer doen met je PDF's

Moet je bestanden converteren, combineren, invullen en ondertekenen, en verzenden ter ondertekening? Word lid van Adobe Acrobat PDF Pack voor een reeks online tools.

Beste PDF-converter

Krijg het beste met Adobe

Je kunt twee transacties voor het opvragen van handtekeningen voltooien per 30 dagen op voortschrijdende basis . Meld je aan om te werken met je opgeslagen bestanden.

Handtekeningen verzamelen

Digitale handtekeningen verzamelen van anderen

Met Adobe Acrobat online services kun je snel en eenvoudig zorgen dat documenten worden ondertekend. Laat anderen probleemloos PDF-documenten online ondertekenen met de tool Vragen om handtekeningen.

Anderen laten ondertekenen

Documenten door anderen elektronisch laten ondertekenen

Je kunt een document snel verzenden voor elektronische ondertekening. Meld je aan, voeg ondertekenaars toe, wijs de ondertekeningsvelden toe die moeten worden ingevuld en klik op Verzenden om je verzoek om elektronische handtekeningen per e-mail te verzenden.

Elektronische handtekening

Elektronische handtekeningen die je kunt vertrouwen

De Acrobat-tool voor ondertekening maakt gebruik van Adobe Sign-technologie om onvervalsbare ondertekende documenten te bieden. Je beheert het ondertekeningsproces voor je belangrijke documenten — van begin tot eind.

Handtekening aanvragen

E-handtekeningen van anderen verzamelen

E-handtekeningen van anderen verzamelen

Volg deze eenvoudige stappen om anderen PDF's te laten ondertekenen en de voortgang te volgen:

Klik op de knop Een bestand selecteren of sleep een bestand naar de dropzone.

Selecteer het document dat je ter ondertekening wilt verzenden.

Nadat Acrobat het bestand heeft geüpload, kun je je aanmelden om het te verzenden voor elektronische ondertekening.

Voeg e-mailadressen van ontvangers toe en klik daarna op Volgende.

Markeer waar ondertekenaars het document moeten invullen en ondertekenen.

Klik op Verzenden om je document ter ondertekening te verzenden.

Vragen? Wij weten het antwoord.

Zijn e-handtekeningen veilig?

Wanneer je gebruikmaakt van Adobe-tools voor het verzamelen van elektronische handtekeningen, kun je erop vertrouwen dat ze veilig zijn. De online ondertekeningstool van Acrobat maakt gebruik van Adobe Sign-technologie, zodat ondertekenaars de overeenkomst niet meer kunnen wijzigen nadat ze hun handtekening hebben gezet. Hierdoor zijn ondertekende documenten beschermd tegen misbruik. Bovendien kun je alle ondertekeningsverzoeken bijhouden en beheren, zodat je beschikt over een waardevolle audittrail met tijdstempels.

Je kunt ook Adobe Acrobat Pro DC zeven dagen uitproberen op een Mac of in Windows om meer met je PDF-bestanden te doen. Gebruik digitale handtekeningen, verzamel e-handtekeningen met geavanceerde authenticatie, onderteken zelf documenten met een afbeelding van je handtekening, maak sjablonen, bewerk PDF-documenten, gebruik cloudopslag en converteer PDF-bestanden naar Microsoft Word-, PowerPoint- of Excel-documenten. Je kunt online werken, op je desktop werken met Acrobat DC of op je mobiele apparaat werken met de Acrobat Reader-app. Dankzij gratis tutorials kun je snel aan de slag gaan.

Hoe verstuur ik een PDF om die door meerdere mensen te laten ondertekenen?

Als een document door meerdere mensen elektronisch moet worden ondertekend, voeg je tijdens het instellen eenvoudig extra e-mailadressen toe. Je kunt ook formuliervelden en handtekeningvelden toewijzen aan specifieke personen. Acrobat stuurt de overeenkomst naar de ondertekenaars in de volgorde waarin deze zijn ingevoerd en stuurt iedereen een kopie van de overeenkomst nadat ondertekenaars hun online handtekening hebben gezet.

Krijg ik bericht wanneer mijn PDF is ondertekend?

Ja. Acrobat stuurt in real-time een melding via e-mail wanneer het PDF is ondertekend, samen met een kopie van de definitieve overeenkomst.

Vragen? Wij weten het antwoord.